Sakın öğüt vermek yerine Yol önerin Dalga geçilecek konuda değil Endüstriyel kenevir alanında Yazılım daha birçok alanda çalışma hayallerim var Olmuyor hep Yatırımcı diyen tipler Parasız olmaz diyor Yatırımcı mantığı parası olmayanların projelerine destek vermektir Ülkemizde bu yok işte Paramız yok diyoruz ekip kur ve şirket kur diyor Para yok diyorum KOSGEB zaten işi kur gel mantığında
Güncellemeler
+1 yıl
Gün
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Ülkem için hayallerim var projelerim ve iş fikirlerim var yatırımcıya ihtiyacım var bulamıyorum olmuyor ne yapabilirim?
Vişne çürüğü mermerinden takı işi zaten karlı bir iş Oltu taşı, Bayburt kehribarından ve gümüş takılar da olacak Usta'da hazır atölye kurup şirketi kurup üretime başlamak lazım Ama işte yatırımcı bulmak mesele
Bu işi yapanlarla konuştunuz mu hiç? Afyon'da fabrikaları var, fikrinizi sunsanız güzel bir fikir ya en azından destek olalım denmez mi?
(Çok da anlamıyorum bu işlerden, saçma şeyler söylüyorsam kusura bakmayın:d) Ülkemizin üretime ihtiyacı var gerçekten. Çok isterim sizin gibi insanların destek bulmasını.
Bilmiyorum memurluk için uğraşıyorum kpss için Memurluğun yanı sıra Bu iş fikirlerini kendime ait kılıp ya da marka ismini alıp Onları Pazarlayıp birileri yapsın isteyecem Ben değilsem bile birileri yapsın
Bence de ya nolursa olsun böyle girişimci fikirleri kolay kolay bırakmamak lazım. Memurluk desen her geçen gün zorlaşıyor. Bu işlerde para var ama ilk etapta zorluk oluyor biraz.
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Ülkem için hayallerim var projelerim ve iş fikirlerim var yatırımcıya ihtiyacım var bulamıyorum olmuyor ne yapabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bazı konularda devlet destek veriyor. İstediğiniz alanlarda da devlete bir şekilde başvuru yapıp destek almanın bir yolu yok mu?
Başvuru için uğraşıyorum halen kur öyle gel mantığı var
Yazılım şirketi için iyi bir bütçe lazım
Vişne çürüğü mermerinden takı üretimi için de
Endüstriyel kenevir projesi içinde
Malatya da Ekim olacak Elazığ da fabrika herşeyi kurdum sistemi kafamda
Ama adam akıllı destek yok
Para yok
Tek başıma kaldım
Peki bu işi yapanlara ortak olsan. Ordan da para isterler fakat baştan kuracak kadar para istenmez.
Yani bir yerden başlamak lazım. Ortak dediğim, ekim yapmada değil de mermerde olsa ilk etapta, sonra da sırayla geliştirir büyütürsün işleri.
Vişne çürüğü mermerinden takı işi zaten karlı bir iş
Oltu taşı, Bayburt kehribarından ve gümüş takılar da olacak
Usta'da hazır atölye kurup şirketi kurup üretime başlamak lazım
Ama işte yatırımcı bulmak mesele
4 milyon TL bir bütçe ile iyi İşler yapılır
Bu işi yapanlarla konuştunuz mu hiç?
Afyon'da fabrikaları var, fikrinizi sunsanız güzel bir fikir ya en azından destek olalım denmez mi?
(Çok da anlamıyorum bu işlerden, saçma şeyler söylüyorsam kusura bakmayın:d) Ülkemizin üretime ihtiyacı var gerçekten. Çok isterim sizin gibi insanların destek bulmasını.
Elazığ da fabrika var
Vişne çürüğü mermeri zaten Elazığ dan çıkıyor yalnız
Ama sorun iş adamları müthiş egolu
Yanlarına yaklaşmak dahi imkansız
İyi birisin kardeşim biliyorum ama maalesef geçmişini unutan iş adamları çok
Tv'de sosyal medya gençler ile içli dışlı olanlar dışarda asık sura
Ne yapacaksınız peki?
Suratli
Aynen Kendileri oraya nasıl gelmiş de ego yapıyorlar.
Bilmiyorum memurluk için uğraşıyorum kpss için
Memurluğun yanı sıra
Bu iş fikirlerini kendime ait kılıp ya da marka ismini alıp
Onları Pazarlayıp birileri yapsın isteyecem
Ben değilsem bile birileri yapsın
Beni bitiren yalnızlık
Anlaşılmamak
Bence de ya nolursa olsun böyle girişimci fikirleri kolay kolay bırakmamak lazım.
Memurluk desen her geçen gün zorlaşıyor. Bu işlerde para var ama ilk etapta zorluk oluyor biraz.
İnşallah çok güzel fırsatlar çıkar karşınıza.
Sağol kardeşim Allah razı olsun beni dinlediğin için
Allah yar ve yardımcın olsun
Rica ederim. Allah sizin de yardımcınız olsun.