Maddi boyutunu düşünüyorum insanlığa "yararı" olan değil.(Yok çünkü öyle bir gayesi)
Veya okumaya gerek var mı dicem de ne okusam da o mesleği yapamayacağım kesin çünkü elon yatırım ile zengin oldu manipülasyon falan ile
Veya okumaya gerek var mı dicem de ne okusam da o mesleği yapamayacağım kesin çünkü elon yatırım ile zengin oldu manipülasyon falan ile
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayal kurma kardeş bu ülkede dünyanın en zengin insanlarında biri olamazsın mafyanın yönettiği 3. dünya ülkesi burası vurur alırlar elinden paranı üstüne birde suç atar ömür boyu yatırırlar içerde
o işler Amerika gibi ülkelerde oluyo
Olm öyle bir durumda var di mi. E hacı koç nasıl zengin bu kadar. Kimse zorlamıyor onları.
Elon muskın bi sözü var;
Ben dünyanın en iyi üniversitelerinde okumadım ama benm için çalışanlar okudu diye
Yani önemli olan okumak değil ticari zeka ile kendini aşıp cesaretli olmak
Elon musk ın hayatını okursan, üstün zekalı bir insan olarak doğduğu için buralara geldiğini görürsün. Sonradan olunmaz
Bir de okuyarak bir şeylere sahip olacağın fikri komik
@MütemadiyenFevri bunlar hep faso fiso afam bir proje
Üstün zekalı insanlarda var elbet ama coğrafya kaderdir gibi bir durum oluşuyor. Aile cahil oturduğun ilk okul ortaokul okuduğun yerler uysturucudan çocuk kaçıranların olduğu yerden gecilmeyen yerlerin olmasından dolayı sokağa okul dışında adım atılmadığı yerde büyüdüm çocukluğum evde geçti hep. Eğitim hayatındq başarılıyken diğer velilerin önünü kesmesi. Olimpiyatlara girecekken vellilerin kendi çocukları ısrarı yüzünden Engel olmaları vb. Etkenler olsada üstüne yoksuluk olmasından ötürü insanlar üstün zekalı bile doğusa bile önce gtunu doğrulaması gerekiyor maalesef
Sana bir şey dicem. Çevreden bahsetmişsin ya. Elon Musk afrikalı
Knk önemi var mı sadece oralı. Annesi model otomatik olarak zengin dogumus biri oluyor
Baba mühendis. Bizim sülale işsiz güçsüz cahillerden oluşuyor. Kimsede kimseye bir şey kalmadı. kimsenin bir mesleği yok en kötü onu devam ettirelim gibisinden
Yapamazsın arkana yahudi lobisini alman gerek
Alırız be kral. Ama ben başarı ile zengin olmak istiyorum. Destek ile değil
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!