4. kez mezuna kalmak?

Dostiler selam ben hemen anlamanız için durumumu özetlim 21yaşındayım lisenin son iki yılı evde geçti hiç canlı derslere girmedim sayısaldım o zaman matematik falan da o zaman öğrenemediğim için şu an çok zor açıkçası olmadı ondan sonraki 3sene boyunca şu an o yüzden ya dilden ya da sözelden hazırlanmayı düşünüyorum asla işte evlenmek kocaya kaçmak gibi düşüncelerim yok zaten annemler öyle bişi düşünmüyo onlar işe gir çalış diyolar ama ben harekete geçemiyorum kütüphaneye gidip ders çalışsam yapabilirm bence çünkü bu senede evde çalıştım ama olmadı yine yattım diziler izledim yine elde var sıfır yani ama hayalim vardı hep iyi bir üniversiteye gitmek koç, bilkent gibi burslu kazanmak gibi bu arada anadolu lisesi mezunuyum ortaokulda çok iyi öğrenciydim liseye geçince sağlık sorunlarım çıktı depresyona girdim garip bir şekilde arkadaşım hiç yoktu vs. okuldaki öğretmenler de kötüydü vs. Neyse dostiler kısacası ben şu an nasıl bir yol izlim ne olmak istediğimi de bilmiyorum ama medya ve iletişim istiyorum gibi o da sözel bir bölüm. Bu arada evde babam çok geçimsizdi hep annemi falan dövüyordu kardeşimle gözümüzün önünde bize bağırıyordu evden kaç kere kovdu dışarı sokağa attı ondan da olabilir depresyona girmem annem güzel yerlere yerleşmemizi istiyordu artık ama ümidini de kesti işe gir diyo falan ben ama hep ümitliyim. Evde çalışamıyorum kısacası kütübe gidio arkadaş bulup kendime yks ye hazırlanmaktan mı devam edim son kere sizce fikirlerinizi bekliyorum :((

4. kez mezuna kalmak?