2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültüre, Eğitim Bilimlerine, Alan Bilgisine ve ÖABT'ye başvurular 3-15 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak. Sınava hazırlanan var mı? Kimler KPSS'ye girecek?

2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültüre, Eğitim Bilimlerine, Alan Bilgisine ve ÖABT'ye başvurular 3-15 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak. Sınava hazırlanan var mı? Kimler KPSS'ye girecek?

Kardeşim girecek. Tarih alan sınavı için deli gibi çalışıyor. Umarım mülakat gibi zırvalarla (torpil) hak yemezler, çocuğun stresten psikolojisi bozuldu. Lisans mezunu bir genç hayatından çalıpta gününün 3te1ini kpss çalışmaya ayırmamalı. Kimsenin meslek hayatını Kpss ve mülakat belirlememeli. Bu iğrenç sistemin bitmesi temennisiyle..
Ben E-kpss (Engelli kamu personeli seçme sınavı) girdim 28 Nisan da sonuçlar 23 mayısta sınav bayağı zordu uzun sorular koymuşlar Türkçeye çok dikkat edin bir de sonda genel kültür de
"Acil ve tehlikeli durumlarda yetkililer ile vatandaş arasında irtibatı sağlamak amacıyla acil numaralar aşağıdakilerden hangisidir" diye soru sormuşlardı
A 155 B 112 C 110 D 182 E 177
Cevap C
Herkes şaşırttılar 182 işaretledik o yüzden çok dikkat edin
Onu bilmiyordum ne yazık ki ama acil ve tehlike diyince kafam karıştı tehlikeli durum da hem ambulans hem itfaiye hem de polisi ararsın herkesin kafası karıştı bir de süremiz 60 dakika olduğu için acele etmemiz de gerekiyor ben matematik den hiçbir soruyu yapamadım yetişemedim 60 dakika 60 soru
Cevap
43Cevap
Merhaba, bu yıl değil de seneye girmeyi planlıyorum. Her şey, herkesin gönlü gibi olur ve atanır umarım. Başarılar diliyorum.
Girmiyorum başarılar
Başvuru yaptım ama oturup bir düşündüm. Bu kadar parayı ödeyemeyecek çok insan var diye. Həm sınav yapıyorlar həm para alıyorlar.
Girmeyeceğim☺️Gireceklere de bol sabır ve başarılar disiplin ve sabır gerektiren bir süreç isteyen sınav türü.🙂
Ben sadece ön lisansı biliyorum o da 13 haziran- 2 Temmuz da başlıyor kayıtları. Sınav tarihi ise 1 Eylül de
Çok şükür kurtuldum. Darısı girecek olanların başına
Ben girmeyeceğim giren arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum
İki yıldır girmiyorum yine girmicem artık gına geldi sınavlardan
Yaşıma göre. ne faydasını gorcem bilmem ama öylesine olan bilgilerimle bir girecem
@mervems91 kimi zaman 40 yaş sınırı alım yapan yerde oluyor
Teşekkürler. Burada görmesem unuturdum ben yine başvuru yapmayı
Girecektim Hazırlandım Hazırlandım girmeyeceğim vazgeçtim
Girmeyi düşünmüyorum şu an başka kariyer planına yönelmek zorundayım, lisans mezunu olup atanmak aşırı zor onu kafamıza vura vura öğretti canım ülkem.
Evet
Ben giricem bu sene ilk kez. Torpil de yok gerçi. Pek de çalışmadım. Zaten torpili olanlarla dolacak.
Şaibenin karışmadığı, herkesin emeğinin karşılığını alabildiği bir sınav olur umarım.
Henüz mezun olmadım ama girecem
Bu lise mezunu için geçerli mi canım lütfen söyler misin çok önemli ne olur söyleyin?
Teşekkür ederim askom. Lise için ne zaman?
Basit sınav zamanında 91 aldım şimdi zevkine girerim 95 alırım belki basit denklem problem paragraf soruları oluyor
Ben daha yks asamasindayim
Üniden mezun olunca lisans KPSS ye giricem
Girenlerin Allah yardımcısı olsun
Ben girmicem. Gireceklere başarılar diliyorum..
Bşr dınavs tonla para istiyorlar milletten
Ben girmiyorum bu sene.
Benim yaşım yayıyor mu
Unu eleği astık zamanında
Ogretmenlik icin girecegim ama pek umudum yok
Ücretler epey fazla ama girerim sanırım
Ben bi deicem şansımı çalışmasam da
Ben girmeyi düşünüyorum Ekpss’den umudum yok çünkü
Ortaöğretim KPSS başvuruları ne zaman
Lise mezunlarina durum nedir? Bilen var mi?
Girelim bakalım ne olacak
Napcan kimlerin gireceğini yoklamami alcan yoksa
Öğretmenlik için gireceğim, hayırlısı olsun.
Girin tabiki a101 şok BİM de kasiyer olursunuz
Mühendis olarak giricez inşallah bakalım
Önlisans başvur ne zaman
Girmeyeceğim
Ben girmeyeceğim, soğuttular beni.
Bıktım lanet olsun şu sınavlara
Ben de giricem
Ben giricem
657 ye tabiyim beaa
Ben girecegim tabikide
Sınava ihtiyacım yok ama denemek iyidir
Ben sana girmek istiyorum
Maalesef ben
Ben ben
Kararsızım, bu işlerde çok amca, dayı dönüyor.
boş bir sınav girmem
girmem
Ben girdim çoktan
Ön lisans buna girmiyor degil mi
bizden geçti
Ben gireceğim
Atandim ben çok oldu
@Beyyy0576 paramedik
Gireceğim.
Ben...
Ben değil
Benn