bekleyeninim | Eğitim & Kariyer konusunda 172 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Belki. Çünkü bir ümidim yok. Verdiğimiz para da öylesine girmiş olmak için yani. Bölümün neredeyse 95le kapatacak olması, atama yapılmaması, sözleşmelilerde adamlarını işe almak için takla atmaları falan.
Handsomehell01 | Eğitim & Kariyer konusunda 336 görüş paylaştı.
Master
1 ay
3 milyon kişi başvurup da 5 bin kişilik kadra açılırsa devletin kasası ve ilk 5 bin kişi kazanır. Geri kalan yüksek puanlı arkadaşlar da şu kadar puanla atanamadı diye haber kanallarına konu olur diye tahmin ediyorum. Umarım seçim ayağına devlet baya kadro açar da böyle sorunlar yaşanmaz bu sene
Olamam mk olamam her sene param gidiyor. Ekonomiyi zaten bok etti, bir de kendinden olanı alıyor kurumlara badem bıyıklı popiş herifler. O yüzden sövmek hakkım sjsjs neyse yine de sakin kalalım, güzelleşelim.
ücretleri biraz pahalı ama bu sene ilk kez girebiliyorum. şansımı deneyeceğim. hiç çalışmadım belki de çok düşük alırım ama olsun kendi gelişimimi görmemde önemli bence
Başvuru yaptım bende ama çalışacak heves kalmadı 🥴
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
Gizli Üye
1 ay
Düşünüyorum. Onca sene okuduk mühendis olduk pandemi sağolsun meslekte iş bulamadık. Para kazanmak gerekiyodu kargo sektöründe iş bulduk şimdide bi çıkış yolu bulmak için girmeyi düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4632O dönemleri atlattım şükür. Gireceklere başarılar diliyorum.
Hastaneye atandım fakat ne kadar doğru yanlış yapabiliyorum onun için girerim belki.
Haber verdiğiniz için teşekkür ederim 🥰
ben hangisine bașvurucagim aile sosyal b grubu hangi tablodan bir şey anlamadım yardım et https://www.instagram.com/tv/Cb2Mwq7A_KY/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Belki. Çünkü bir ümidim yok. Verdiğimiz para da öylesine girmiş olmak için yani. Bölümün neredeyse 95le kapatacak olması, atama yapılmaması, sözleşmelilerde adamlarını işe almak için takla atmaları falan.
Hangi bölüm hocam
Benim önlisans. Odyometri. Senin nedir?
İktisat lisans
Odyometri çok yüksek
Kuzen başladı sonra bıraktı en azından lise hemşirelik mezunuyum dedi okumadı odyometriyi
@erdem47 iktisat hangi sınava hazirlanion kaçla atanio
@bekleyeninim odyometri alımları bir 10 sene kadar önce gayet iyiydi aslında şu anda öyle değil mi?
Odyometri çöküşte Şu an .
Okumaozaman
Ben okumuyorum zaten bu işi yapıyorum.
3 milyon kişi başvurup da 5 bin kişilik kadra açılırsa devletin kasası ve ilk 5 bin kişi kazanır. Geri kalan yüksek puanlı arkadaşlar da şu kadar puanla atanamadı diye haber kanallarına konu olur diye tahmin ediyorum. Umarım seçim ayağına devlet baya kadro açar da böyle sorunlar yaşanmaz bu sene
Yeni mezunum kendimi denemek için girecektim ama başvuru için önce böbrek satma işlemlerini tamamlamak gerekiyor 😄
Kanlı işleri severim kanka. Ne kadarki ücret? Göremedim.
Her oturum 115
Kac oturuma giriliyor lisansta
Bu sene geçti artık adam gibi ders çalışıp 2024 yılındaki sınava hazırlanmayı düşünüyorum dershaneye gideceğim inşallah kazanabilirim işsizlik çok zor
O sınava bir defa girdim başka gitmeye ihtiyaç duymadım çünkü atandım. Darısı diğer adayların başına olsun.
Halk eğitim beleş kpss kursu açacaktı bilgi verirlerse gider kurs sayesinde derse çalışıp girerim. Yoksa evde çalışasım gelmiyor.
Mezuniyetimden beridir gerek kalmadı çok şükür herkes kpss ye çökünce özel sektörde şansım daha yaver gidiyor..
Emin değilim ailem girmemi istiyor ama hazırlanmadım
Her sene giriyorum bu sene de gireceğim soruları görmek için.
Bu açılan kpss sınavı orta öğretim için olan değil dimi?
Bende bu sorunun cevabini ariyorum
Geçti gitti o dönemler benim için. Girecek olan emek veren herkese başarılar dilerim
Kpss'nin @mına çakam. Yıllardır gir, sonra o puanla başvur, "hiçbir yere atanamadınız" yazısı ekranda...
😂
Knk sakin😂
Bu ne hırs yiğidim sınavsız atamaları lazım seni artık. 😂
Olamam mk olamam her sene param gidiyor. Ekonomiyi zaten bok etti, bir de kendinden olanı alıyor kurumlara badem bıyıklı popiş herifler. O yüzden sövmek hakkım sjsjs neyse yine de sakin kalalım, güzelleşelim.
Gireceğim herkese başarılar diliyorum artık yorulmuşsunuzdur çalışmayı bırakın 🙄😌
Evet her sene giriyorum ama bir 60 alamadım kendimden nefret ediyorum 🤷🏻♂️
ücretleri biraz pahalı ama bu sene ilk kez girebiliyorum. şansımı deneyeceğim. hiç çalışmadım belki de çok düşük alırım ama olsun kendi gelişimimi görmemde önemli bence
Sınav içeriğini görmek için dahi olsa girmenizde yarar var.
Başvuru yaptım bende ama çalışacak heves kalmadı 🥴
Düşünüyorum. Onca sene okuduk mühendis olduk pandemi sağolsun meslekte iş bulamadık. Para kazanmak gerekiyodu kargo sektöründe iş bulduk şimdide bi çıkış yolu bulmak için girmeyi düşünüyorum.