Isyerinde biri için o kişiyle anlaşamıyorum demek kendimiz için dezavantaj mı oluşturur?

Sanki biraz zor anlaştığım biridir demek bir tık daha profesyonel gibi, ne dersiniz?

Çok acele karar verip hızlı ve yanlış aksiyon aldım sanırım bir konuda arkadaşlar 😒

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar peki sizce benim katılmak istediğim bir ekibe katılmama engel olur mu böyle demiş olmam? 😒 Ekibin yöneticisi zaten benim hoşlandığım adam olacaktı, gittim direk ona söyledim ama biraz da onunla konuşmak istediğim için. O benimle konuşmak istememişti, keşke ben de gidip ısrarla konuşmasaydim. Belki de diyecek madem sen bu ekip üyesiyle anlaşamadığını söylüyorsun, o zaman güle güle 😒😒 Hiç profesyonel değilim arkadaşlar 😅
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hiç rol yapamıyorum, manipüle falan edemiyorum, politik davranamıyorum. İş hayatında yapamayacağım galiba ben, sürekli ağlıyorum, dayanamıyorum. 😆 Bari bi koca bulayım da evimin kadını falan olayım ya, şu yöneticimle bir evleneyim. 😅 Hiç profesyonel değilim arkadaşlar 😆😆
Isyerinde biri için o kişiyle anlaşamıyorum demek kendimiz için dezavantaj mı oluşturur?