Edebiyat mezunuyum yazı becerimde var ben acemi çapta nasıl bloger olabilirim bilgisi olan var mı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
araştırarak
Blogger olabilirsin, zamanla da geliştirirsin kendini ama artık blogger olmanın çok fazla getirisi yoktur.
Yazarlık hakkında sorsan bilgi verirdim de bloger hakkında pek bir şey bilmiyorum yine de belki Twitter gibi yerlerde yazabilirsin diye düşünüyorum
Aslında mantıklı Twitter
Bir de mavi tik olayı var Twitter da para bile kazanabilirsin
O kadar becerebilirmiyim ki
Tabiki de becerirsiniz üstelik edebiyatta okumuşsunuz bence bir deneyin
Ayyy teşekkür ederim 🌸
Web sitesi için geç kalmış olabilirsiniz
Nasıl yani
Geç kalmışsınız diyorum blogger için artık veri otomatik veri çekme sistemi yazıyorlar senin tek tek yazı yazmana gerek kalmadı artık
Haklı olabilirsiniz
T. akipp atar mısın lütfen
Bilen bana da söylesin
Esin buna hazır mı
Bilgilendirme mutlaka yapılır pat diye olabilecek bir şey değil zaten
Diğer bölgeleri izle, oku. Onlara mesaj at.
Blogger**
boş uğraş zaman kaybı
O kadar zaman kaybı var ki onu tercih ederim
etme işde
Sizi kırdım gitti 🤗
benı kırdıgını sanıyorsun ama esas kırdıgın kendınsın farkında degılsın :)
İnsan bile isteye girdiği bir işten neden kırılsın ki beceremezsem bırakabileceğim bir iş üstelik
becermek ya da becerememek degılkı mesele mesele attıgın tas urkuttugun kurbagaya deyecekmı deymeyecekmı meselesıdır :)
Bence kurbağa taşın kendisine atılmadığının farkına varırsa üremekten vazgeçer. Sonuçta yetişkin bireyim ve onaylanma ihtiyacı taşımıyorum en azından kendi açımdan bunu diyebilirim
Ürkmekten olarak okuyun lütfen.
tabıkı estafurullah ama sızın kurbaga opunce prense donusmuycek bunu bılın matematik yalan söylemez :)
uyarınızı dikkate aldım ama zaten öyle okumuştum okurken neyden ne anlam cıkarmam gerektıgını anlayabılırım merak etmeyın
Sizde lafontaine masallarıyla büyümüşsünüz benim gibi ☺️ ama gerçeği hayalle ayırtedebilecek durumdayım. Belki kurbağa güncel konularla da ilgilenir. Prense dönüşecek bir öpücüğün peşinden koşmaz
yaşım 43 ve inanın hiç masal okumadım da dinlemedimde ilk okulda cin aliyi saymazsanız :)
Olaya negatif bakmanızdan anlaşılması gerekirdi benim hatam
ben degılım olaya negatıf bakan belkıde sızsınızdır fazlasıyla pozıtıf yaklasan sız edebıyatcı ben matematıkcı ondan anlasamıyoruz sanırım :) ben masallarla degılde sayılarla ılgılenırım gerçeklerle ilgilenirim
Anlayamadığınız şu sanırım ben blogger olmak isterken masal yazıları yazmayı kastetmedim toplumu rahatsız eden insanlarında fikirlerine tercüman olabilecek yazı dizilimlerini kastettim 🙃ayrıca pozitif olmak sayısalcı olmanıza fayda sağlar yoksa her şeye sayılarla bakarsanız mental sağlığınız bozulabilir ki bunu sizin adınıza istemem yazık
ben masalı ortaya atmadım sız bulastınız masala ben dıyorum kı net konusuyorum bakın paaaaa raaa kaaa zaaa naaa maaaz sııı nııız nokta
Kurbağa ve prensi konu içerisine dahil edip masalı karıştırmadığınızı iddia etmeniz çelişkili ayrıca benim para için yapmak istediğim kanısına nasıl vardınız 🙃 aaaa anladım herşeye sayısal olarak bakıyorsunuz belki bundandır 😃
o bi misaldi daha mecazdı daha onuda ayırt edemedıysenız hıc hıc bulasmayın derım :)
Peki sayısalcı bey 😂😂 okumak ve okuduğunu doğru anlayabilmek farklı şeyler örneklendiriyorsunuz ☺️☺️ yine sizi dinlemicem bilin
zaten dınleme bırı dedı dıye hedefınden vazgecme ben sadece sonucu soyledım sen bıldıgın yoldan donme
Tabi ki de dönmicem sonuçta var olduğumuz sürece geleceğimiz doğrultusunda sayısız ihtimal var
belkıde yoktur
Peki ben büyük sözü dinlerim.
aferun
Hahahah
tıktoka gır
O rezilliğe giremem 🥱
youtube lol yayın aç
Sürekli içerik üretmem gerekecek ama demi