Teşekkürler 🙏💐
Ücretsiz bir şekilde nasıl blog açabilirim?
Teşekkürler 🙏💐
Oho bir sürü şey var hangi birini diyelim youtube araştır. Ama ücretsiz domain ve host entegreli olan site kur keyfine göre öğrendikçe oda döşer gibi döşersin. İçini WordPress kurup. Blogdan daha eğlenceli olur.
Cevap
8Cevap
boş ver bloğu, Instagram, YouTube, tiktok düşün, bir yerden sonra sikilirsin blogtan, artik insanlar en azından belli bir yaş ortalaması okumuyor sadece izliyor.
Blogger her zaman sade ve stabil olanıdır. Ben kendimi geliştirmek istiyorum meraklıyım özelleştiririm dersen eğer "WordPress" kullanabilirsin aklına yatması durumunda ". com. org" alan adlarına geçiş yaparsın.
ücretsiz blogger veren siteler var oralara bakabilirsin
Bedavasitem. com var wix var çok var biraz araştır
tumblr ve wordpress iyidir..
Google blogger var ordan bi bak istersen
google blogger dan ücretsiz açabilirsiniz
Google blogger
Wordpress Vix
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Ücretsiz blog açmak istiyorsanız; kişisel bir blog açmak için adımları izleyin:
Ücretsiz kişisel blog siteleri oluşturmak için kullanabileceğimiz birçok alternatif bulunmaktadır. Ücretsiz Site Kurmak ve Blog Açmak için Kullanılan 6 Siteyi sizinle paylaşıyorum.
Blogger: Google’ın bir ürünüdür. Bu yüzden en güvenilir blog sitesi desek yanlış olmaz.
Medium: 2012 yılından beri aktif bir blog sitesi. Bir nevi Twitter’ın uzun yazılar için olan hali gibi düşünebiliriz.
Tumblr: Görsel ağırlık bir blog kurmak isteyenler için idealdir.
Weebly: Blog yazmanızı kolaylaştıracak ve zevkli hale getirecek binlerce modern ve mobil cihazlara uygun temalar mevcut.
Wix : Wix, sadece blog kurmak için değil, onlarca çeşit websitesi kurabileceğiniz güzel ve basit bir platform.
Wordpress: WordPress, şu an en büyük blog sitesidir. Bu yüzden en gelişmiş ve en kapsamlı olan wordpresstir. Dünyanın en çok kullanılan sitesi, hatta bir çok büyük internet siteleri bile WordPress ile kurulmuştur.
Teşekkür Ederim, 🙏💐