Yeni bir işe başvuru yapmak istiyor veya çalıştığınız yerde terfi almak, başka bir pozisyona yükselmek istiyor olabilirsiniz.
Böyle bir durumda sizden hiç bir üstünlüğü olmayan, diksiyonu kötü, konuşup kendini doğru düzgün ifade edemeyen, nerede nasıl davranacağını da çok iyi bilmeyen. egitimi sizden daha iyi olmayan birinin yükselmesi size ne hissettirir?
Ben onun geçtiği birimin ilanına başvuru yapmadım ama benim geçmek istediğim birimde kullanılan programları hali hazırda bildiğim halde geçiş yaptırmıyorlar. O arkadaş ise orada kullanılan programları öğrenmek durumundaymış, hiç bilmediği halde geçiş yapabilmiş yani. Belki bana kendi geçmek istediğim birimle ilgili umut vermemiş olsalardı ben de bu açılan ilana başvurabilirdim. Çok sinirim bozuk, yöneticimle görüşmek istiyorum, mail üzerinden oyalıyorlar.. İşyerinde asık surat geziyorum, gülümseyemiyorum bile..
O ilana başvurmama sebebim ne olabilir? Esas onu düşünmeliyim sanırım.
Eskiden asık suratlı arkadaşları biraz eleştirirdim, şimdi çok iyi anlıyorum. Herkesi anlayacak bir zaman geliyor belki de benim için. Belki empati seviyemi yükseltmek için bunları yaşamam gerekiyordu, belki de daha terfi almak ve bir yerlere gelmek için zamanım gelmemiştir, bir şeyleri daha iyi anlamam gerekiyordur. Belki de daha iyi bir şey yapacağımdır..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer