Eğitim & Kariyer Ilk girdiğimde ne demeliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yarın okulum başlıyor ve sınıfa ilk girdiğim zaman ne demeliyim günaydın mı merhaba mı kimseyi tanımıyorum 😄 Güncellemeler+1 yıl Okul derken üniversite Ilk girdiğimde ne demeliyim? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Merhaba, "günaydın" deyip girebilirsiniz yani bence hoş ve sade bir giriş olacaktır ilk gün için :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler u Askiyasamak +1 yıl Rica ederim
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. Eyy lanet olası sınıf üyeleri bebeleri pistten alalım mekanın sahibi geri geldi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Shjdjdjdjjdjdjfjdj Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Günaydın çocuklar diyebilirsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yav djdjdjjd😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon. Ben öğretmen zannettim ama siteyi sizler gibi ergenler işgal etmiş. Yorumla Soran +1 yıl Ergenler mı 21 yaşındayım Yorumla
Levend05 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Okula yenimi başlıyorsun ogretmen olarak? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır öğrenci olarak 😄 Yorumla Levend05 +1 yıl Yeni okulmu Yorumla Soran +1 yıl Yeni sınıfa geçtik hayir Yorumla Levend05 +1 yıl Esit agirlikmisin Yorumla Soran +1 yıl Üniversite öğrencisiyim Yorumla Levend05 +1 yıl Bolum ne.. kacinci sinif Yorumla Levend05 +1 yıl Huhu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba, "günaydın" deyip girebilirsiniz yani bence hoş ve sade bir giriş olacaktır ilk gün için :)
Teşekkürler
Rica ederim
Eyy lanet olası sınıf üyeleri bebeleri pistten alalım mekanın sahibi geri geldi
Shjdjdjdjjdjdjfjdj
Günaydın çocuklar diyebilirsin
Yav djdjdjjd😄
Pardon. Ben öğretmen zannettim ama siteyi sizler gibi ergenler işgal etmiş.
Ergenler mı 21 yaşındayım
Okula yenimi başlıyorsun ogretmen olarak?
Hayır öğrenci olarak 😄
Yeni okulmu
Yeni sınıfa geçtik hayir
Esit agirlikmisin
Üniversite öğrencisiyim
Bolum ne.. kacinci sinif
Huhu