Güncellemeler
+1 yıl
Durumum baya iyi anlamam böyle memur falan nedir yani
Güncellemeler
+1 yıl
Memurluk maaşı ya da memurluk sınavı ne oluyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kamu kurumlarında devletin yaptığı atamalarla masabaşı iş yapanlardır.
Kamu kurumlarında çalışana memur deniyor. Sınavı var
Nasıl olunur
Kpss ye girerek atanmayı beklersin.
Anladım şu an psikoloji öğrencisiyim 1. sınıf bu sınava okurken aıdkdk hazırlanıp girebilir miyim
Orta öğretim Kpss ye girebilirsin sanırım. Eğer atanırsan çalışmaya başlarsın, ünv yi 2. öğretime kaydırabilirsin veya açık öğretimden bitirebilirsin.
Üniversiteme devam etmek istiyorum atandım diyelim okurken okulu bitirdiğimde çalışsam olmuyor mu
İş beklemez canım. Devlet personele ihtiyacı olduğu için sınav yapıyor kontenjan açıyor, yerleşip 5 yıl sonra gideyim diye bişey yok. Ya mezun olunca girersin ya da şimdi girersin mezun olunca maaşın ve yetkin artar.
Memur olup açık öğretime giden çok, ünv yi bitirip daaha çok maaş almak için çabalıyor millet.
Anladım ama ben üniversiteyi bitirip sınava gireyim açıktan okumak istemiyorum eğer bu şekildeydi
Evet böyle de olur. Ama sınava giren milyon insan var.
Ya senin ünv de bunu konuşacağın kimse yok mu.
Bölümünle ilgili atamalar da şansın daha fazla olur
Bölümüm psikoloji işte ben herkese geleceğim hakkında bilgi vermek istemiyorum en iyisi yabancı insanlarla konuşmak
Anladım. Allaha dua et, ben yaptım ettim deme. Kendini yüceltme dua et istediğin şey için
Zaten ediyorum neden böyle yüceltme falan dediniz öyle bir vibe mı verdim size anlamadım
Yok kişisel algılama, genelde dua ediliyor ama insanların istedikleri olunca, bu sefer ben bunun için çabaladım, şunu yaptım böyle yaptım demeye başlıyorlar, dualarını ve nimetleri görmezden geliyorlar.
O yüzden hatırlatmak istedim.
Anladım ben öyle değilim yaptığım şey benim sayemde olmadı Allah’ın sayesinde oldu derim hep
Şükrederim her şey için
En güzeli bu :)
Sabah sekiz akşam beş hafta sonu tatil.
Kimler yapıyor nedir
Memur ların çalışma saati sabah sekiz akşam beş hafta sonu tatil daha ne olsun memurluktan daha ne bekliyorsun.
Tamam anladım diyorum ki kimlere memur diyorsunuz allahallah
Bu sınava giren herkes memur mu kpss
Hayır canım olur mu kamu da çalışan herkese memur denilmez ki işçi ve memur diye ikiye ayılır. Kamu dairesinde masa başında çalışana memur arazide çalışana devlet işçisi denir.
1. sınıf psikoloji öğrencisiyim ve kpss sınavına okurken girebilir miyim
Masa başında çalışanlara
Doktorlar da memur oluyor
Sorumu cevaplamadın
Senin için uzun uzun yazayım inşallah anlarsın. Devlet ve diğer kamu tüzel kişiliklerince genel idare esaslarına göre yürütülen asil ve sürekli kamu hizmetlerini ifa ile görevlendirilenler.
Abi onu demiyorum ben okurken bu sınava girebilir miyim
KPSS mi
Evet
Senin yerinde olsam Üniversitesi bitirir öyle girerim. Üniversite bitirmeden KPSS ye lise düzeyinde girebilirsin. Sakın böyle bir saçmalık yapma üniversite bitir öyle gir. KPSS- A gir.
Üniversite bitir KPSS- A gir.
Kpss lisans değil mi benim ki neden a dediniz
Lise ve 2 yılık Yüksek eğitim okulların ki KPSS- B. Üniversite mezunların ki KPSS - A olarak biliyorum ben
Yüksek maaş, sürekli iş.
Nasıl giriliyor ki neler yapılıyor
Ve kimlere memur diyoruz
Kpss sınavı var, polis plcaksan da üniversite okuycan ordan 6-7 ay eğitim sonrası polis oluyon 40k şimdi.
Tabiki girebilirsin, zatem 2 tılda bir önlisans ve lisans kpss olayı var. Okurken gir. Benim ablam da psikoloji bitirdi, 26 yaşında , yeni atandı.
Ama diyelim ki sınava girdim ve atanma oldu ee okuyorum hala o nasıl olacak
Bu arada benim bölümüm lisans dimi oluyor lisans kpss mi giriyorum ve ablan hastaneye mi atandı
En az lise, önlisans ya da lisans mezuniyeti gereklidir. Yüksekokul ve lisans bölümlerinden mezun olmanız önemlidir. En az lise, ön lisans ve lisans mezuniyeti ile memur olunabilmektedir.
Zaten üniversites bitirmeyen kolay kolay memur olamaz, olursa da lise kapasitesinde olur. Ama psikoloji de bu yok.
Ablam Kaymakamlığa atandı.
Sen lisans evet
Şimdi ne yapmam gerekiyor peki bu sınava girmek istiyorum
Benimle sevgili olaman gerekiyo.
Pardon ösym nin sitesinden kpss ye başvuru zamanında başvuru yapıcaksın, hepsi bu. Tıpkı yks başvurusu yaptığın gibi.
Her şeyi flörte çekmeye gerek yok yani yuh artık abi bir şey soramıyoruz ya
Reis bi an kafam gitti, sonra şu an iyim.
😂 sen de sakin ol. İyim ya
Ablan kaymakamlığa atanmıştı ama psikolog olarak orada ne yapıyor mesela
Yeni atandı yazmışım. Ne iş yapıcak kıza sormadım. Ben onla muhattap olmuyorum.
Ya şet kız önceden kıraçta bi özel okulsa pedagog tarzı psikologtu. Yeni atandı, yani sonuç açıklandı. 6 ay sonra başlicak dedi.. Görev başlama tarihi.
Belli bir ücret karşılığında kölelik
Çok açıklayıcı
Detay lütfen
Kpss sınavı var, sınavdan belli bir puan alıp atanacaksın
Atanma oluyor mu ki
Bazen denk gelirse memur oluyon işte
mezun olmadan lise olarak girebilirsin ancak
Memur olmak