Çalıstığım yer parami vermedi ne yapabilirim nereye sikayet edebilirm haklarim neler?

Ben 13 şubatta antalyada bir avm de işe girdim 28 martta ayrıldım ordan bana işe girerken asgari ücret verdiklerini ve onbesinden onbesine yatırdıklarını söylediler yemek maasini da bir ay gecikmeli ayın 5 inde yatirdiklarini söylediler yani subatin maasi martta yatiyo ben ilk maasimi 15 martta aldim ve 15 günlük aldim 8700 ama otuz gün calistim maas gününe kadar gittim sordum konustum ama o kadar yalan konusuyolar ki bi yere varamadik kelime oyunu yaptilar sadece ve maasimi tam almisim gibi konustular anlamamzliktan geldiler işten cıktıktan sonra yemek maasim daha bugün yatti ve aylık yemek ücretleri 3500 lira benim almam gereken bir bucuk aylık yemek maasi ama bana bugün yatan 2600? Benim yemek maasi disinda icerde daha 17000 lira param var ve bana onu atmayacaklarindan adim gibi eminim mesai ücretlerini saymiyorum bile vermiyolarmis:)) arkadaslar neler yapabilirim gercekten nelere basvurabilirim yardimci olur musunuz cünkü basindan beri hakkımı ariyorum ama onlarla konusularak biyere varilmiyo ben bir bucuk ay ac calistim bu yaptiklari insanliğa sığmaz zaten asiri derecede bir üslup bozukluğu var ben hakkımı almak istiyorum eksiksiz yardımcı olur musunuz simdiden tesekkürler..

Güncellemeler
+1 yıl
örnwk istifa yazan bi kağıt uzattilar onun birebir aynısını yazmami baska türlü kabul etmeyeceklerini söylediler kağıtta yazanlar sunlar ; .. tarihinden itibaren calistiğim.. AŞ. Den … tarihnde kendi isteğim ile ailevi nedenlerden dolayi ayrıldım çalısmaya basladiğimtarihten bugünekadar gecn calısma sürem icindeki bütün yapmis olduğum fazla mesai ücretlerimi ve ayrılıs arasındaki haketmis olduğm ücrtlerimi eksiksiz olarak aldim iş yerinde kanuni ve hizmet akdinden doğan maddi alacağim kalmadiğin
Güncellemeler
+1 yıl
Kalmadiğini beyan ederim diye bitiyo bu yazdirmaya calistiklari istifa ben bu istifayi kabul etmedim tabiki ama beni buna zorladilar ama kesinlikle bu istifayi yazmadim deneme sürecindwn ayrildim
Çalıstığım yer parami vermedi ne yapabilirim nereye sikayet edebilirm haklarim neler?