Esim beni para vermemekle cezalandırıyor ne yapmalıyım?

Esimle tartıştık çok büyütülecek konu da değildi kendisi büyüttü. Ben de o gün arkadaslarimla bulusacaktim cüzdanımdan verdiği parayı aldı yok sana para falan dedi. Bende sinirlendim çocuk musun sen ya dedim. Ne diyorsan de benim param değil mi, oh ne ala benim paramla gez benim paramla ye iç yok öyle artık dedi. Bende bu zamana kadar böyle mi düşünüyordun yani içten içe hep söylenerek veriyordun dedim. O da kabul etti. O an o kadar kırıldım ve sinirlendim ki biriktirdiğim para vardı onları da ona verdim. Daha 5 kuruşunu dahi istemiyorum dedim çıktım evden. Babamı aradım olayları anlatmadan para istedim sadece. Hiç sorgusuz sualsiz attı direkt.
Eve geldim. Esim nerden aldın bu parayı dedi söylemedim. Sana ne umrunda mi dedim. Bayağı sinirlendi üstüme yürüdü resmen. Babam verdi dedim. Sanki pişman olmuş gibi bir hali vardı
Bugün de baktım eve para bırakmış hesabıma da para atmış. Olduğu gibi geri gönderdim parayı. Evde ki paraya da hiç dokunmadım o da duruyor. Gerek yok istemem daha dedim. Böyle deyince modu falan bir düştü..
Esim beni para vermemekle cezalandırıyor ne yapmalıyım?