Eğitim & Kariyer Hastanede temizlik görevlisi olmak kolay mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşım çalışıyor sürekli oturuyorum diyor Zor yalan söylüyor Kolay oturuyordur Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hastanede temizlik görevlisi olmak kolay mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acılıkoala Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben hep otururken görüyorum onları 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 681 cevap paylaştı. Evet iyi oturttururlar oradaBaşında amir varken 0 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 395 cevap paylaştı. Hangi birimde çalıştığını sorar mısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İşte doktorların odasını yapıyorlarmis gelmeden sonra paspas eşyalar gelirse onlar taşınıyor Muş bunlar birim değil şimdi ne alaka der diye sormak istemedim siz belki birimi çıkarırsınız buradan Yorumla Drtitslover +1 yıl O zaman arada temizlik yapan gruptan. Bunların bağlı oldukları birimler var ona göre iş yükleri değişiyor Yorumla
Suatbeyy Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hastaneyi kim temizliyormus o oturuyorsa 2 0 Yorumla
jǝzǝʎ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Şehir hastanesinde kolay bir şey yapmıyorlar 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Maasi iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben hep otururken görüyorum onları
Evet iyi oturttururlar orada
Başında amir varken
Hangi birimde çalıştığını sorar mısın
İşte doktorların odasını yapıyorlarmis gelmeden sonra paspas eşyalar gelirse onlar taşınıyor Muş bunlar birim değil şimdi ne alaka der diye sormak istemedim siz belki birimi çıkarırsınız buradan
O zaman arada temizlik yapan gruptan. Bunların bağlı oldukları birimler var ona göre iş yükleri değişiyor
Hastaneyi kim temizliyormus o oturuyorsa
Şehir hastanesinde kolay bir şey yapmıyorlar
Maasi iyi