Saçma sapan alaycı cevap verenleride bu güzel gecede allaha havale ediyorum şimdiden söyleyeyim

Saçma sapan alaycı cevap verenleride bu güzel gecede allaha havale ediyorum şimdiden söyleyeyim
Rahatsızlığınla veya herhangi bir mesleğinin olmamasıyla hiçbir insan dalga geçmez. Dalga geçende zaten insan değildir. Çok çok geçmiş olsun
Aklıma gelenler bunlar ama skolyoz derecen ne, onu belirtmemişsin. Yani ileri derecede bir skolyoz mu var yoksa basit skolyoz mu?
Teşekkür ederim, derece olarak 75 diye hatırlıyorum ama baska hastaliklarimda var kronik astım var kalp ritim bozuklugu var skolyoz var çok yani çok
Sağlık raporu verme yetkisi bulunan herhangi bir devlet hastanesinin sağlık kuruluna müracaat ederek heyete girebilir misin peki?
Çünkü bu saydığın ve belkide saymadığın rahatsızlıklarından dolayı engelli raporu alabilirsin. Engelli raporu alırsan EKPSS sınavına girip memur veya hizmetli olarak atanabilir, kadro alabilirsin. Hiç böyle bir niyetin oldu mu?
Annemin patronu demiş annemede ben hiç gitmedim uğrasmadim vermezler diye verirlermi bilmiyorum ama engelli raporu alsam bile bende memurluk kazanıp atanacak zeka yok hicbirsey bilmiyorum ama rapor verirler belkide ona bişey diyemem raporu alsam memurluk kazanmasam yine boşa cirpinmis olurum gibi bilmiyorum bu dünyaya gelmek istemezdim yaşamak istemezdim annemede yuk oldum biseyde anlamiyorum yaşamaktan insanlara pencereden uzaktan bakıyorum oylece
Bütün rahatsızlıkların engelli oranı vardır. Mesela;
X hastalığı var diyelim birinde
Hafif: %10
Orta: %15
Şiddetli: %20 gibi gibi
Sağlık yönetmeliğini bilmediğim için verilir mi verilmez mi onu bilmiyorum ama şansını mutlaka dene. En fazla bir günün boşa gitmiş olur rapor alamazsan.
Rapor alıp EKPSS ile memur olmama durumun çok düşük. Engelli insanların girdiği bir KPSS bu ve çok çok daha kolay sorular soruluyor. Merak etme mutlaka atanırsın biryerlere.
Farzedelim ki atanmadın, memur olamadın. Bir çok şirket bugün özellikle engelli raporu olan çalışan arıyor. Çünkü Cumhurbaşkanımızın hazırladığı bir kararname var. Her şirket en az 1 tane engelli personel çalıştırmak zorunda.
Sen engelli raporu için başvurunu yap. Daha sonrası Allah kerim. Bu mübarek gecede rabbim sana en güzel en hayırlı kapılarını açsın inşallah kardeşim.
Umudunu yitirme, Allah var ve o herşeyi görüyor 😊
Yaa çok teşekkür ederim 🤗🤗💜💜💜 umarım senin icinde hersey guzel olur yazdıklarin umut doldurdu kalbimi güzel olsun istiyorum artık biseyler bende biseyleri başardım demek istiyorum güzel dileklerin için yorumlamalarin içinde teşekkür ederim tekrardan tavsiyelerin güzel iyi dileklerin için ben bu raporu almak icin hastaneye gidicem umarım birgün bu sorunun altına gelip benim hayatımda birşeyler değişti diyebilirim 💜💜💜
Tabi ki her şey değişir. Bugün bu durumdasın diye bütün hayatın böyle geçecek diye bir şey yok. Hepimiz bir sınavdayız bu dünyada.
Önemli olan sınavı geçebilmek ama oturduğumuz yerden şikayet etmek, sitem etmek yerine biraz mücadele etmemiz gerekiyor. Çünkü şikayet ederek birşeyleri düzeltmemiz mümkün değil.
Benim ayağı olmayan, kolları olmayan arkadaşlarım var. O yüzden daima şükretmek gerekiyor. Neden böyle oldum, niye böyleyim değilde, bu durumda ne yapabilirim diye düşünmek gerek bazen. Çıkış yolu aramak, çözüm üretebilmek gerek.
Sen dediğim gibi engelli raporu almaya çalış. Engelli raporu alınca da EKPSS'yi araştır. Bundan sonra ki hayatın umarım umut dolu olur.
İyi geceler ✌🏽
İyi geceler 💜🤗💜🤗💜🤗💜🤗💜🤗💜
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun neyiniz var skolyoz ilkkez öğrendim
Tesekkur ederim omurga hastalığı diyelim
Ameliyat sonrası duzelebilecegimin kesin garantisi yok tam iyilesmede sağlanmaz dedi doktorlar o yüzden ameliyat olamıyorum yorum yapan biri engelli raporu çıkart memur ol dedi onun dediklerini denicem umarım toparlarim hayatimi
Ekpss girersen atanırsın yazdı ama kolay oluyormus benim tanıdığım yokki bilmiyorum annemin tanıdıkları yardımcı olur mu bana ama daha raporumda yok
Afyondayim annemin tanıdığı kişiler var çalıştığı temizlik şirketinin sahibi çok kişileri tanıyor daha önce milletvekili adayı bile oldu ama diyorumya raporu almadim
Çalışmak zorundamisim
Çalışmak zorundayım annem babam ayrı annemle yaşıyorum annemde temizliğe gidiyor evlere bende bütün gün oturuyorum boş boş kitap vs okuyorum ve bu durumdan utanıyorum annem 56 yaşında onu calistirmak istemiyorum ama kendimde zor durumdayim ne yapacağımı bilmiyorum
Konuşmak istermisin
Nasıl nerde konusucaz
Burdan taakipp atmalısın bana
Burdan anlatsan olmazmi
Market, mağaza gibi işlerde çalışabilirsin veya garsonlukta yapabilirsin mesleğin yoksa
Bilemedim yaaa boş ver çalışma yat
E ticaret
E ticaret yapacak param yok annem çalışıyor sadece onunla geçiniyoruz başka bir gelirimiz yok ben halihazırda çalışıyor olsaydım olurdu ama benim önce iş bulmam lazım ama saglik sorunlarım var birsuru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?