Yksye hazırlanıyorum, az zaman kaldı ama çalışma isteğim neredeyse sıfır. Emeğimi de çöpe atmak ve mezuna kalmak istemiyorum. Ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞöyle ki ben mezunum sana şöyle anlatim sınav yerleri belirlendikten sonra öncesinde 2 3 kere o yere git ve sınav günü erken git heyecaninin geçmesi için ama sınav yerlerine okula felan girip sıraya oturunca heyevanin geçiyor ztn emin ol , sınav günü erken git sadece , mezuna kalmakta kötü değil daha iyisini yapabilmek için bi fırsat ama mezun senesi en önemli şey psikolojini sağlam tutmak ve düzenli çalişabileceksen kal yani sonuçta okul felan da olmicak yok ben yatarım çalişmam dersen sakın kalma , düzenli çalişrsan harbi bayaği iyi derece yapma şansın yüksek yani kendimden biliyom södmkss
028 Yorumla- +1 yıl
Sınav stresim yak ya zaten msüye de girdim kötü gelmedi. Benim şu an hevesim yok eskisi gibi. Derece hedefim var çok uzak da değilim. Ramazandan dolayı diye düşünüyorum
- +1 yıl
Son 3 ay önemli 60 gün +10 saat çalişsan geçersin kirmizi çizgiyi
- +1 yıl
Asıl onemli evre son 3 ay çünkü herkes bu zamanda saliyor ve burada da disiplin ortaya çikiyor çünkü motivasyonla bi yere kadar gidiyosun yapma sansin varsa devam et sonra çok pişmaaan olursun
- +1 yıl
Doğru diyorsun valla. Senin bölüm neydi bu arada
- +1 yıl
Dilciyim ben , senin hedef ne hangi bölüm
- +1 yıl
Ben Eadayım Boğaziçi veya Koç düşünüyorum ilk 1000den girip İşletme veya ekonomi istiyorum sen?
- +1 yıl
Oha bende ayni koç değil de Boğaziçi ya da Marmara felan olabilir ya da odtü belki tabi daha sıkı çalişmam lazim kalan süre dee
- +1 yıl
Daha uzun bir sohbet etmek isterim ama exper seviyem yeterli olmadığı için mesaj atamıycam
- +1 yıl
Bi de netlerin nasıldı?
- +1 yıl
Mesaja gerek yok bence
- +1 yıl
Netlerim 75 85 arasi şu anlik en yüksek 88 felan yaptim tyt den ama onlar kolaydi ösmddk ayt de 65 lerde felan ortalama
- +1 yıl
Senin nasil
- +1 yıl
Yani kolay deneme de 88 yaptim ortalama 75 80 arası 3D de felan mesela -10 net düşüyor tyt de benim , sen de nasil oluyor bilmiyorum zorluyor beni 3D
- +1 yıl
Benimde aynı neredeyse fenim 2 3 falan ama netim 80 üzeri. Aytde 60 falan
- +1 yıl
Benim 3dye bakmam lazım bi kaç yaptığıma bakıp yazayım
- +1 yıl
Himmm güzelll
- +1 yıl
Olur , 3D 345 felan bilgi sarmal en iyileri ztn
- +1 yıl
3d 81 net yapmışım. Türkçe 38/2, Sosyal 18/2 mat 28/6 fen 1/2. Matematiğim daha iyidir normalde
- +1 yıl
Oha Türkçe çok iyi ya kiskanmak ösmssk ama gayet iyi bence netlerin böyle devam et sakın bırakma
- +1 yıl
Türkçeyi nasil öyle yaptin bide 3D de , sıfır risk felan mi çözdün paragraf olarak
- +1 yıl
Rüştü hoca paragraf taktiklerine felan bakiyorum ben işe yarayanlari aliyorum , sıfır risk herkesin elinde ama ben çözmedim hemen alip çözsem mi sence ya bi yandan günlük ayirip
- +1 yıl
Sıfır riski baştan sona bitirdim düzenli çözerek. Artık türkçe denemesi atıyorum günde 1 veya 2 günde 1. Hiç video izlemedim kamp falan
- +1 yıl
Bi de maşallah desen sskskdndnx
- +1 yıl
Maşallah demeeem södkslszldk
- +1 yıl
Sıfır riski alsam mi sence saçma mi olur son 2 ayda günlük ayirip fazla fazla çözsem + denemelerle felan
- +1 yıl
Türkçen ne seviyede? Bi de mesajlaşsak daha iyi olmaz mı? Yanlış anlama kötü bir niyetim yok zaten. Buradan iyi değil konuşmak
- +1 yıl
25 30 arasi benim Türkçe ya çok nadir 30 üstüne çıktım
- +1 yıl
Doğrudur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılsınava girince heyecanın kalmıyor. sınav öncesi bu tür durumlar yaşanabiliyor ama soruları çözmeye başladığın anda kendini denemede gibi hissedeceksin. stres yapmanı gerektiren bir durum yok, zaten çalışıyorsan illa bir üniversite kazanacaksın. istediğin bölüm olmazsa da kaderine razı olup karşına çıkan bölümleri yazarsın. sorun yapacak bir şey yok, en büyük derdin bu olsun..
12 Yorumla- +1 yıl
Sağolum tavsiye için
- +1 yıl
Helal be kız
Yarın bir parka git, içecek vb al yanına. Uzun uzun otur düşün geleceğini. Hayalindeki mesleği, elde edeceğin geliri. Ailenden sana mal mülk kalacak mı mesela? Ona göre gelecek planlaman lazım. Ona göre de iyi bir bölüm kazanıp başarılı olman lazim. Bunun yolu da dişini sıkıp çalışmak. Geleceğe dair gerçekçi düşüncelerin seni motive etmesi lazım.
06 Yorumla- +1 yıl
Valla derece hedefim var EAdan çok da uzak sayılmam ama eski motivasyonum kalmadı be
- +1 yıl
Ailem de zengin değil çok bir şey kalacağını sanmıyorum
- +1 yıl
Aynen öyle kendime geleyim
- +1 yıl
Sagolasın kral
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
12Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence stresi azalt
10 Yorumla Ben de son zamanlarda çökmüştüm. Lakin yapmam gereken neyse onu yapıyordum. Ceylan kıssasını bilir misin?
010 Yorumla- +1 yıl
Yok ama ben tavuk yumurta olayını biliyorum 😅
- +1 yıl
Sen anlat da bi resi
- +1 yıl
Reis*
- +1 yıl
Çok iyimiş reis eywallah. Benim dediğim tavuk yumurta olayı zaman daraldıkça mecbueren daha çok çalışmayla ilgiliydi
- +1 yıl
Ahahahaja gt korkusu her şeyi yaptırır doğrudur
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇaliş ama ilk yilinsa hiic dert etme. Eger kendine guveniyorsan ve bir hedefin varsa. Ben 24 yasindayim yks hazirlaniyorum. Düşün yani. Ve üni okumadim.
014 Yorumla- +1 yıl
Vay maşallah bölüm neydi
Cevap sahibi+1 yılNe bölümü?
- +1 yıl
Eşit ağırlık sayısal manasında
Cevap sahibi+1 yılAcik lise okudum yani alanım yoktu
- +1 yıl
Yksye sadece tyt mi çalışıyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet. Yani ayt de kayit oldum ama tyt ye zor calisiyorum tyt uzerinden tercih yapicam
- +1 yıl
Hmm anladım 2 yıllık anestezi falan düşünüyorsun o zmn
Cevap sahibi+1 yılAnestezi düşünmedim. Belki tıbbi sekreterlik olabilir. Kafamda net bi bölüm de yok maalesef
- +1 yıl
Anladım inşallah kazanırsınız uygun bir yer
Cevap sahibi+1 yılInşallah. Ve inşallah sen de hedeflerine ulasirsin stres yapma çok gençsin daha
- +1 yıl
Ya öyle de 1 yıl zaman kaybetmek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılHaklisin. O 1 yıl da stres demek çünkü. Yani demek istedigim hedefine uzaksan ama zorluyorsan birak yakinsan tabiki çabala
- +1 yıl
Pek uzak sayılmam aslında 80 üzeri tyt 60 civarı ayt yapıyorum Eiit Ağırlık
- +1 yıl
Eşit ağırlık*
Kaygı falan kalmadı bende kalmış 64 gün tak motoru sürece güven 🫡
05 Yorumla- +1 yıl
Başka çarem yok. Kazanıp ailemden uzaklaşmak istiyorum hemen
- +1 yıl
Umarım derece hedefim var ailemin beni anlamadığınk ve yeteri kadar saygı göstermediğini düşünüyorum
- +1 yıl
şu an uzaklaşamıyorum ztn. Yalnızım biraz da neyse kimseye dert anlatmayayım gece gece. Sağol tavsiyen için
Kimse çok istediği için ders çalışmıyor maalesef. Bi şekilde ilerlemen lazım
05 Yorumla- +1 yıl
Ya ölmedim ama yaşamıyorum da
- +1 yıl
Hayır mezunluğun aksine derece hedefim var :)
- +1 yıl
Kolay gelsin. Ben şu yksyi atlatıp 1 sene kafamı dağıtmayı düşünüyorum
+1 yılknk bir iki gün kendine zaman ayır sonra tekrar başla
05 Yorumla- +1 yıl
Son bi haftam boş gitti gibi zaten
- +1 yıl
knk dediğim şekil yap ortam değiştir az olabilir robot değilsin sürekli bakasın 1 deneme çöz yeter sonra günü kendine ayır sonra tekrar başla
- +1 yıl
Öyle yapıyom valla dümenden 1 2 denem çözüp salıyorum 1 haftadır
- +1 yıl
Canını sıkma gardasim robot değilsin yani
- +1 yıl
Haklısın kral. Sagolasın
Bu hissi bilirim. Ferahlamaya çalış. Dışarı çık hava al. Arada bir sosyalleş. Bunalma
03 Yorumla- +1 yıl
Kral derece hedefim var da işte yolumu kaybettim biraz. Kütüphaneye falan gidiyorum 2 3 aga var orada onlarla konuşuyorum parkta falan turluyoruz
- +1 yıl
Hiç denemedim, deneyeyim bi
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşım kaygı endişe illaki olacak bunlar olmadan başarılı olamazsın zaten
10 Yorumla
+1 yılBazen bunalman çok normal mola verebilirsin ama pes etme
01 Yorumla- +1 yıl
Valla canavar gibi gidiyordum eylülden beri. Ramazanla birlikte bi yavaşladım hatta baya
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende kpss ama biraz kitaba baksam ağlayasım geliyor başım ağrıyor esniyorum kaçıyorum
09 Yorumla- +1 yıl
Ramazan ile alakalı bence insan mayışıyor
Cevap sahibi+1 yılYok benim genel. Konulat uzun geliyor yazıyorum elim ağrıyor internetimiz de olmayınca mecbur insan sıkılıyor
- +1 yıl
Hmm anladım internet sıkıntısı için kütüphane varsa yakınında işe yarar
Cevap sahibi+1 yılKpss önlisans benim ama sıkılıyorum çalışırken konular zor gibi geliyor Türkçem yok unutmuşum yani en son yks de yapmıştım. Türkçe ve mat nasıl öğrenicem acaba
- +1 yıl
Ben çalışa çalışa müptelası oldum hem matematikte hem Türkçede 😅 tabi kpssde ne konularu var bilmiyorum yardım edebilir miyim
Cevap sahibi+1 yılAy bana da bir yardım ya aynı konular da ben bıktım artık
- +1 yıl
Benim Matematik falan iyi yazabilirsin mesaj
Cevap sahibi+1 yılYa evet bana da mat ve Türkçe lazım
- +1 yıl
Seve seve :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenimde öyle maalesef dönem başında iyi giden ben şu an kaç gündür masa başına bile oturasim gelmiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Hangi bölüm
Cevap sahibi+1 yılSayısal
- +1 yıl
Yaş 45 üstü diyo o kafama takıldı biraz. Sen ne durumdasın net olarak
bende seneye giricem sadece çalış bence
09 Yorumla- +1 yıl
Çalışıyorum ya başka seçenek yok ztn
- +1 yıl
Tyt 80 ayt 60 civarı Eşit Ağırlık ilk 1K istiyorum inşallah
- +1 yıl
Fenim olmamasına rağmen yapıyorum 80i fen çalışcam Ramazan sonrası
- +1 yıl
Çıkarırsın daha detaylı konuşalım istersen ders ders
- +1 yıl
Yazabilirsin dmden
+1 yılGrikoc izle terapi de alabilirsin
03 Yorumla- +1 yıl
Grikoçu takip ediyorum da çok bi etkisi yok bana
- +1 yıl
O zaman kaygi icin terapi iyi gelebilir
- +1 yıl
Doğrudur
+1 yılÇıkamazsın kanka çalışarak anca dindirirsin
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen de işte masa başına oturuyom ama kalkmak için bahane arıyorum geri
- +1 yıl
Aynı bensin
- +1 yıl
Ramazandan önce basıyordum full eylülden beri çalışıyom düzenli
- +1 yıl
Ramazan bizi de vurdu aga
Eğitim & Kariyer konusunda 369 cevap paylaştı. Sakin ve panik yapmadan
00 YorumlaNe desek boş be kardeşim Allah utandırmasın
00 YorumlaProfilimden yazabilirsin bana
00 Yorumla
+1 yıldoktora git
01 Yorumla- +1 yıl
Hocam o kadar değil
+1 yıl3 kuluf 1 elham
02 Yorumla- +1 yıl
3 Felak 3 de Nas
- +1 yıl
Ooooooo tadından yenmez
çıkamıyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
Çalışarak
018 Yorumla- +1 yıl
Harbi mi diyon?
- +1 yıl
Çok kısa bir cevap oldu o yüzden öyle dedim. Ben de biliyorum çalışmam gerektiğini ama hevesim azaldı bu konuda yardım istedim
- +1 yıl
Hmm farklı bir yöntem. Denenebilir. Sen de mi yksye hazırlanıyorsun?
- +1 yıl
Tam tersi değil mi ya 😅
- +1 yıl
Gün geçtikçe gençleşiyorsun yani
- +1 yıl
Ahahaha o şiir redif ve kafiyeden ziyade daha derin manalara sahip. Yine de istersen yazayım redifini kafiyesini
- +1 yıl
Hmm anladım ince ruh da güzeldir ya
- +1 yıl
Bu arada satır sonundaki -dır ekleri redif, her kelimenin son harfi olan a ve n harfleri tam kafiye. Ayrıca 8li hece ölçüsünden dolayı semai tipi nazım şekline sahiptir
- +1 yıl
Aynn öyle, çok ince ruhlu iyi kalpli olmak da yorar insanı. Her şey ölçüsünde güzel
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇalış bence kanka ya
10 Yorumla
+1 yılBaşa çıkarak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendıne guven
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapacağım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDers caliscaksinnn😅
21 Yorumla- +1 yıl
Yapma ya cidden mi
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > YKS'ye hazırlanıyorum, sınav kaygısıyla nasıl başa çıkabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım