İşten ayrılmalı mıyım?

Eğer ayrılırsam gidebileceğim bir iş yok. Hala okuyorum 25 yaşına gireceğim az kaldı bir okulda ücretli öğretmenlik yapıyorum bazı sınıflar ama bir iki sınıf çok saygısız asla anlaşamıyorum. Genel olarakta öğrencilerde sorun var hiçbir şeyden korkmuyorlar okula kişisel bakım getiren bile var arama falanda yapılmıyor sanırım. Sorun yaşadığım ve dönem başından beri ders dinlemeyen bir öğrencinin veliside gıcıklığına gelmiş şikayet etmiş ders işlemiyor diye. Sınıf zaten dinlemiyorlar 1 2 haftadır saldım bende bu ne yüzsüzlük anlamadım. Başka sınıfta bağırıyorum taklit çıkartanlar oluyor işte dioyrlar çok küçük duruyorsunuz yaşımdan da genç duruyorum hani birazda ondan takmıyorlar müdür diyor otoritende sıkıntı var ayrılmayı düşünüyorum saygı yok yani ama ayrılırsam girebileceğim bir iş yok yani aramam lazım. Bunun saatleri falan rahat diye birde devlet daha rahat olur diye düşündüm ama öğrencilerle sıkıntı var. Çalışırsam okul kapanana kadar çalışcaktım ama kararsız kaldım ne yapsam sizce?

İşten ayrılmalı mıyım?