İşten ayrılmalı mıyım?

Bi mağazada çalışıyorum. Oranın ortağı tatile gitti onun işini yaptım, eleman ayrıldı aynı şekil aylarca onun işini yaptım. Zorlandım aynı anda hem kendi işimi hem başkasının işini yaptım, yanında çalıştığım ablaya ben mesai gibi bir şey istiyorum bunun için dedim yok dendi. Sonra tekrar 4. kez bu iş bana kaldı personel ayrılınca mecburen yine yaptım ve konuştum mesai yazacağını söyledi (500₺ en fazla) burada satış yaptım, mağazanın kasiyeriyim normalde hem sattım hem para takibi yaptım. Yanında çalıştığım kadın sürekli al yap, şunu yap bunu et demeye başladı bir işi yapıyorum doğru yaptığıma bile yanlış demeye başladı. En az maaşı ben alıyorum. 5 aydır çalışıyorum, bu ay konuşucam düzgün bir zam istiyicem ya da ayrılıcam. Zam alsamda ayrılmayı düşünüyorum çünkü burdaki haksızlık beni çok yordu, onlardan daha eski çalışan olmama rağmen yeni giren benden fazla alıyor. Çok ağrıma gidiyor, ben 7000 alıyorum onlar bu ay başlayıp 9.000 alıyor. Sizce napmalıyım, üstelik kötü davranılıyor bana diğer elemanlara iyi tavır sergilerken bana daha bir gün öyle davranılmadı herkese yardım etmeme rağmen onlar kadar sempati kazanamadım.

İşten ayrılmalı mıyım?