Kardeşimin LGS si var ama bir sorun var lütfen yardım edin?

Arkadaşlar lütfen yardım edin kardeşimin bu yıl LGS si var kardeşim zekâ küpü gibi ve beyni zehir gibi çalışan bir çocuk gerçekten çok zeki dersleri de çok iyi şuana denk hiç teşekkür almadı hep taktir aldı ama bir sorun var ki babam bu konularda ders konusunda sınav konusunda çok sert ve az önce kardeşime kızdı bilgisayarla oynuyo falan diye hatta boş video izlersen oyun oynarsan seni eşek sudan gelinceye kadar döverim diye tehtid etti ablası olarak ona dua da edicem çok korkuyorum gerçekten ne olacak diye yaw arkadaş sen hiç mi düşünmedin ben bu çocuğu döversem baskı uygularsam o çocuk kötü duruma düşer derslerde seviyesi düşer falan diye yaa akıl var mantık var Ramazan oruç diye ağzımı da bozmuyorum ama gerçekten çok sinir bozucu bi durum yaw senin bi kere o çocuğa canavar gibi en modern bilgisayarı alman hata yaa bu çocuk zaten bilgisayara çok düşkün bilgisayar mühendisi olmak istiyor bilgisayarlarla arası iyi şimdi o arkadaşlarıyla iddaya girdi 470 üstü alacağına dair babamda biliyo bunu hem alamazsa daha kötü olacak aslında 500 tam puan alacak bir seviyede çocuk çünkü zoru seven bir çocuk zaten çalışıyo da arkadaşlarıyla birlikte ya Allah aşkına niye sen böyle bir şey yaptın yaa nolur cevap yazın birşeyler arkadaşlar Allah rızası için nolur yoksa ailecek halimiz harap heleki kardeşimin o babam yüzünden ağlıyorum o çocuğa uyguladığı baskılardan dolayı ben ağlıyorum:(...

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin:(( bide başkalarından örnek vermesi çok saçma ya sanki hiç oyun oynamicak bu çocuk Allah aşkına bu nedir yaa bu seni ne ilgilendirir kurban olam
Kardeşimin LGS si var ama bir sorun var lütfen yardım edin?