Eskiden böyle 2. geç başvuru hakkı yoktu. Bugün yeni başvuru hakkı verilmiş. YKS 2. geç başvuru tarihleri 25-28 Mart tarihleri arasında yapılacakmış. Daha önce başvuru yapanların başvurmasına gerek yok tabii ki :)

Eskiden böyle 2. geç başvuru hakkı yoktu. Bugün yeni başvuru hakkı verilmiş. YKS 2. geç başvuru tarihleri 25-28 Mart tarihleri arasında yapılacakmış. Daha önce başvuru yapanların başvurmasına gerek yok tabii ki :)

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yapmadım
Üniversite sınavları yol geçen hanına döndü
Onlar yüzünden gerçekten okuyacaklar giremiyor
Kazanamıyor
Bende öyle olmuştum hakkımı helal etmiyorum
Tanıda ne olur
Sınava 3 milyon giriyo şaka gibi kontenjan 400 bin bile değil
Bir insan üç defa sınava girer mi 😔
Kendimi çok tuhaf hissediyorum
Kazan sen uzak diye gitme ikincide kazanana ma
Keşke çıkan yere gitseymisim😟
Devletin kasası mı boşaldı ne oldu hayırdır inşallah. E tabi seçimlerde reklamıdır, afişidir, dergisidir, kahvesidir kıyamet kopuyor. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Yazık.
Ben yaptım ama bu sene başvuru sayısı azaldı. Bizden çok diğer ülkelerin öğrencilerine değer veriyorlar. Bu adalet mi? İnsanların hakkını yiyorlar.
yazık bu gençlere üniversite bitirenlerin asağılandığı bir dönemdeyiz
Afrika’dan öğrenci geldi bir sürü değerimiz mi kaldı bizim hocam öys sınavına girip yerleşiyorlar en iyi okullara
inan çok üzülüyorum başta kendime tamam çok başarılı değilim ama emeğim hiç sayıldı insana dokunuyor yani
Üniversite sınavı zorlaştırılırken yurtdışında yaşayan vatandaşların girdiği sınavlar kolay yapılıyor ve en iyi okulları okuyorlar.
Ben çoktan yaptım bu sene inşAllah tekrardan kazanırım ve yakın bölgeme düşerim
Yapıp 2. Uniyi okusam mi diyom da ancak önlisans okurum lisans okurken ona da gerek yok
Sınav bir tanesi 300 olunca yapmayanlara hak verirler tabi 😂
Yapmadım her seferinde giriyorum istediğim bölüm gelmiyor ne para vereceğim artık
Girecek herkese başarılar
Ben başvuru yapmıyorum okul işimi bitirdim
Çoktan başvuru yaptım
hadi
Ben mezun olacağım bile
Yeteri kadar para mı kıramamışlar acaba.
Belki basvururum zevkine giricem
Zorla diplomalı işsiz yapıcaklar milleti
Kazikla para alır şimdi o
Fiyat aynımı
Hmm yapsam mı acaba bilmiyorum ki
Seneye girecem
Ben yapmadım
Yapmam ben
Vardır muhakkak
Çok iyi bir şey bu
Yapmıycam