Aile Baskısı ve Ders?

Arkadaşlar merhaba. Bu soruyu sormak için siteye kayıt oldum artık ne yapacağım bilemediğim için. Mezun yks öğrencisiyim. Geçen sene 300 bin ile mezuna bıraktım çünkü çok çalışmadım. Bu sene güzel başladım çok fazla ve düzenli ders çalıştım 6 ay boyunca netlerim düzenli arttı. Fakat son 1 aydır sürekli düşüşteyim. Sanki her şeyi unutttum ve aklımda bir damla ders, içimde ise ders çalışma isteği tamamen sıfır. Ailem aşırı baskı yapıyor çok ciddi. Her hafta denemeye giriyorum denemem kötü gelirse üvey evlat muamelesi görüyorum, iyi gelirse az bir şey iyi davranıyorlar. İstediğim bölüm EA olmasına rağmen zorla SAY okutuyolar ve fen ayt kafam basmıyor. Nolur birileri akıl versin çok çıkmazdayım bıktım dayanamıyorum son 1 haftadır doğru düzgün kitap bile açamadım. Çalışamıyorum yapamıyorum denemelerim berbat. İntihara kalkıştım halat koptu. Ne yapıcam ne yapmalıyım. Gerçekten dayanamıyorum. Psikolojim alt üst olmuş durumda ne arkadaşlarımla ne kız arkadaşımla keyif alamıyorum ve sahte gülmek beni çok fazla yoruyor. Gücüm kalmamış durumda.

Aile Baskısı ve Ders?