Merhaba 🍀
Online iş görüşmesi yapacağım. Uzun zamandır bu tarz bir görüşme yapmadığım için biraz eksiğim var.
Toplantı iş tanımı uygunluğu üzerinden ilerleyecek diye umuyorum. İk ile telefonda görüştük iş tanımını genel çerçevede bana aktardı. Farklı bir pozisyon talebim oldu. şu an için bana uygun olacak pozisyonun bu olduğunu şirket içerisinde pozisyon değişiklikleri olabileceğini söyledi.
Görüşmede bunu dile getirmeli miyim?
Sizce neler sormalıyım?
Sorulanlara nasıl cevap vermeliyim?
Sosyal haklar ilk görüşmede konuşulmalı mı?
Şirket hakkında ön araştırma yaptım bu araştırmalarımdan onlara bahsetmeliyim?
Eksik yönlerimi söylemeli miyim?
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim
Online iş görüşmesi yapacağım. Uzun zamandır bu tarz bir görüşme yapmadığım için biraz eksiğim var.
Toplantı iş tanımı uygunluğu üzerinden ilerleyecek diye umuyorum. İk ile telefonda görüştük iş tanımını genel çerçevede bana aktardı. Farklı bir pozisyon talebim oldu. şu an için bana uygun olacak pozisyonun bu olduğunu şirket içerisinde pozisyon değişiklikleri olabileceğini söyledi.
Görüşmede bunu dile getirmeli miyim?
Sizce neler sormalıyım?
Sorulanlara nasıl cevap vermeliyim?
Sosyal haklar ilk görüşmede konuşulmalı mı?
Şirket hakkında ön araştırma yaptım bu araştırmalarımdan onlara bahsetmeliyim?
Eksik yönlerimi söylemeli miyim?
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Soracagin sorular maaş yan haklar vs olmasın böylesi gök göze gelmez şirketin nasıl ilerlediği ne kadar yükselebileceğin bu sirkkettin sana faydasının ne olacaği sahip olduğun yetkinlikleri başka pozisyonda degerlendirebileceğin bir ortama sahip mi
Soruları cevapları en çok fazla "ben" dene kısa ve ardından soru getirmeyecek net cevaplar ver belki olabilir az çok gibi netlik ifade etmeyen ifadeler kullanma
Şirket hakkında konuşurken araştırma yaptım hakkınızda gibi değilde işte firmanin kalitesini nazik bir şekilde belirt. İşte firmanızla çalışmaya niyetlendiğim sırada fikir sahibi olmak için yaptığım araştırmalarda oldukça kaliteli köklü olduğunuzu farkettim ve burada sizinle birlikte hem yeteneklerimi gösterebileceğim hemde kariyerimde beni bir adım daha ileriye taşıyabilecek bir firma olduğu farkettim diyebilirsin.
Eksik yönlerini söyleme bir konuda bilgisizsen bunu deneyimleyecek bir ortamda bulunamadim henüz. Az çok bilgi sahibiyim hızlı kavrayabileceğime inanıyorum diyebilirsin
Merhaba çok değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim güzel noktalara değindinizi düşünüyorum. Sormak istediğim bir kaç soru var ama bu kadarı bile güzel özetledi teşekkür ediyorum.
Reaktif ol genelde. Ama, sor, fırsat werirlerlerse.
Araştırma kısmı vs. onlar sormadan söyleme, başarılı bi ik. cı çözer zaten seni
Hangi pozisyonu istiyorsun ve onlar seni hangi pozisyonda düşünüyor
Muhasebe teklif ettiler benim eğitimim finans üzerine
Şirket sence çok mu iyi aşırı kurumsal bir yer mi yoksa basit bir şirket mi
Kurumsal yabancı meşeli bir şirket
Finans birimleri var mı
Var fakat yabancı dil istiyorlar ama bende yeteri kadar gelişmiş değil
İngilizce dışında mı istiyorlar
İngilizce istiyorlar fakat istedikleri seviyede değilim
Hangi seviye istiyorlar
Mülakatta gibi hissettirdiniz.
B1-B2 seviyesinde değil misin
Hangi üniversiteden mezunsun
İngilizce maalesef ki başlangıç seviyesinde. Bu konuda yetersiz olduğumu düşünüyorum. şu an öğrenmeye ayıracak vaktim yok maalesef planlarıma göre önümüzdeki sene başlayacağım
Kaç yaşındasın
28
Hangi üniversiteden mezun oldun
İü
Sana ilk olarak kendinden bahseder misin diyecekler çünkü sadece İK değil muhasebe biriminden de bi yönetici orada olur sen mezun olduğun okuldan tecrübelerinden yetkinliğinden bahsedersin sonra onlar soru sorar sen hep optimist ve güleryüzle cevaplarsın ıııı aaaa gibi düşünme seslerini çok çıkarma bi de muhasebeye gir direkt kurcalama bu yaşına kadar ingilizceyi nasıl çözmemişsin anlamadım
Sofistike yaklaşımınız için teşekkürler. Görüşleriniz ve önerileriniz içinde bulunduğum durum açısından veyahut hayatım hakkında alacağım diğer kararlar açısından işime yaramayacağını belirtirim.
Zamanınızı ayırdınız ama sanıyorum bende olmayan zamandan sizde çokça var ve bu durum çok düşünmenizi gerektiren bir durum değil. Bu kanıya vardım.
Tekrar teşekkürler 🙏
Tamam knk
Onlar zaten sorar şirketimizi tanıyoe musun vs. sana güçlü ve zayıf yönlerini sorarlar daha önceki iş tecrübelerini sorarlar ve karşılaştığın bir problemi nasıl çözdüğünü vs vs sosyal hakları sormalısın tabi ki
İcardi mi Dzeko mu
Rahat olun