Eğitim & Kariyer Hangi meslek ile uğraşıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ne meslek ile uğraşmaktasınız? Güncellemeler+1 yıl Sosyolog olarak meslek istatistiklerini görmek istiyorum hadi bakalım… Hangi meslek ile uğraşıyorsunuz? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Tuubaaao6 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl şöyle:)) 2009 da programcı 👩💻 oldum sonradan da “hiç”,”lal” oldum elif gibi oldummm:)) Eyşan gibi (: sevdalı 💔 kalbi kırık 😢 oldum😫😬 0 1 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Derinlerdesin vayy Yorumla
Epistemik Takip Et Bilge Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Auguste Comte. Alanınıza oldukça yakın hatta çoğu kez içli dışlı bir alana mensubum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel gayet. Felsefeyle alakalısınız daha çok Yorumla Epistemik +1 yıl Evet Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yazılım. ama ilk fırsatta değiştirmek istiyorum. senin? 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Neden değiştirmek istiyorsunuz Yorumla BerkaySimsek95 +1 yıl iğrenç bi meslek. sürekli düşünüyosun. sürekliiiiiiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ.uyurken bile Yorumla Soran +1 yıl Obsesyon bir durum Yorumla BerkaySimsek95 +1 yıl Chrome -> Google ->Obsesyon nedir? -> ara Yorumla Soran +1 yıl Takıntı yapıyor yani sürekli düşünüyorsunuz bir nevi anksiyete bozukluk gibi her detayı düşünmekten oluyor Yorumla BerkaySimsek95 +1 yıl demin bi hastalığımın olduğunu öğrendim Yorumla Soran +1 yıl Ben kesin tanı koyamam tabi Yorumla BerkaySimsek95 +1 yıl öğrencisin sen. var mı bi hedeflediğin bölüm? Yorumla Soran +1 yıl Ben sosyoloji yandal psikoloji okuyorum zaten Yorumla BerkaySimsek95 +1 yıl aaa öğrenci derken lise olarak düşündüm. bu arada çift dal çok güzel. tebrik ederim. benim de vardı hayallerim de, yalan oldu. Yorumla Soran +1 yıl İnşallah olur Yorumla BerkaySimsek95 +1 yıl bakalım ^^ Yorumla Soran +1 yıl Peki :) Yorumla
ISürprizI Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bilgisayar mühendisi, nam-ı diğer yazılımcı. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel Yorumla ISürprizI +1 yıl Evet, seviyorum bir de mesleğimi. Mükemmel bir şans sevdiğim mesleği üniversiteye girerken bilmiş olmak. Yorumla Soran +1 yıl Bu en güzeli sanırım. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Okuyorum onun dışında serbest meslek erbabıyım yani ders çalışıyorum sonra rahat böyle kütüphaneye giderim okumalık kapağı olan kitaplar okurum 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Geçici anketörlük yapıyorum şu an 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden geçici BESYO mezunu musunuz Yorumla Semihh98 +1 yıl Hayır değilim. Benimkisi geçici ya. Bu iş için bir şey mezunu olmana bile gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Asılı nedir Yorumla Semihh98 +1 yıl 2 yıllık aşçılık mezunuyum normalde.Silahlı özel güvenlik sertifikam varGüvenlik için alımları bekliyorum. Alımlar başlayana kadar da boş durmamak için Halamın şirketinde geçici anketörlük yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel başarılar Yorumla Semihh98 +1 yıl Sagolasın Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Mimar 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hangi üniversite Yorumla MaksatMuhabbet91 +1 yıl Beykenti bitirdim Yorumla Soran +1 yıl Güzel gayet Yorumla MaksatMuhabbet91 +1 yıl Çok değilde öyle dedin öyle olsun öğretmenleri iyiydi Yorumla Soran +1 yıl Evet duygusal insan Yorumla MaksatMuhabbet91 +1 yıl :) haha saol Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim anlamadınız ama olsub Yorumla MaksatMuhabbet91 +1 yıl Anladım soruma cevap vermişsiniz vibe ile ilgili olana sanırım Yorumla Soran +1 yıl Evet sinirleri hassas birisiniz. Yorumla MaksatMuhabbet91 +1 yıl Ya tam tarif etmek zor aslında çok sakinim ben belkide görebileceğin en ılımlı insnı. Sadece patlama noktam çok ani oluyor. Bende kestiremiyorum 🤷 Yorumla Soran +1 yıl Sinirleri hassas derken onu kastetmedim. Yani çok çabuk etkileniyorsunuz herşeyden. Yorumla MaksatMuhabbet91 +1 yıl Aynen o açıdan bakınca doğru. Çocuk gibi bitarafım var dır canım Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Şoförlük yapıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla Muharrem018 +1 yıl Şehir şehir gezmesi ayrı bi güzel ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Ne ala Yorumla
abk0kba Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Psikolog 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel genelde hangilerine bakıyorsunuz Yorumla abk0kba +1 yıl Bu işi yapmıyorum ya başka bir şey okumayi düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Hissesenedigirl +1 yıl Ücretsiz soru sorabiliyor muyuz😅 Yorumla abk0kba +1 yıl Sorabilirsin Yorumla
sempatiko127 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Doktor siz 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Alan nedir Yorumla sempatiko127 +1 yıl Aile hekimligi Yorumla Soran +1 yıl Bu yaşta mı,26 mısınız gerçekten genelde daha yaşlılar var orada Yorumla sempatiko127 +1 yıl Aynen erken oldu her şey sizin Yaş meslek ne Yorumla Soran +1 yıl Ben üniversite öğrencisiyim,21 olacağım bu sene. Yorumla sempatiko127 +1 yıl Anladim sevgilin var mi Yorumla Soran +1 yıl Konuyla alaka nedir Yorumla sempatiko127 +1 yıl Merak ettim Yorumla Soran +1 yıl İlgilendirmez sizi Yorumla sempatiko127 +1 yıl Peki Yorumla
Sedatt53 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Meslek sahibi değilim ne yazık ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olursunuz inşallah daha çok gençsiniz. Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 408 cevap paylaştı. Psikolog 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı. Örenciyim 0 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 393 cevap paylaştı. Doktorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Grafik tasarımcısıyım siz? 📈 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Öğrenci Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne okuyon Yorumla Soran +1 yıl Sosyoloji ve psikoloji yandal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolay gelsin hayatında başarılar ayıptır sorması yaş kaçtı Yorumla Soran +1 yıl 21 neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım ablacım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dövüşçüyüm 0 2 Yorumla Ayseb77 +1 yıl Dövuşelimmi 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Ayseb77 sen döversin döversin hah hadi gel😆 Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Eczacılık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel Yorumla Lubricant +1 yıl Evet memnunum Yorumla
Seyyaravukattt Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Avukatım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel Yorumla Seyyaravukattt +1 yıl Sen? Yorumla Soran +1 yıl Öğrenci Yorumla Seyyaravukattt +1 yıl Tadını çıkar, sonra bulamıyorsun Yorumla
Atterhan Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Att sizin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Öğrenci Yorumla Atterhan +1 yıl Ne okuyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sosyoloji psikoloji yandal Yorumla Atterhan +1 yıl Ne güzel xperin var mı Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Atterhan +1 yıl Öyle shbt için Yorumla
ebruderleer Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl baba parası😃 1 1 Yorumla BerkaySimsek95 +1 yıl hayalim <3 gerçekten hayalim. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dış ticaret 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel ithalatçı demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İhracat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
şöyle:)) 2009 da programcı 👩💻 oldum sonradan da “hiç”,”lal” oldum elif gibi oldummm:))
Eyşan gibi (: sevdalı 💔 kalbi kırık 😢 oldum😫😬
Derinlerdesin vayy
Auguste Comte. Alanınıza oldukça yakın hatta çoğu kez içli dışlı bir alana mensubum.
Güzel gayet. Felsefeyle alakalısınız daha çok
Evet
yazılım.
ama ilk fırsatta değiştirmek istiyorum. senin?
Neden değiştirmek istiyorsunuz
iğrenç bi meslek. sürekli düşünüyosun. sürekliiiiiiğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ.
uyurken bile
Obsesyon bir durum
Chrome -> Google ->Obsesyon nedir? -> ara
Takıntı yapıyor yani sürekli düşünüyorsunuz bir nevi anksiyete bozukluk gibi her detayı düşünmekten oluyor
demin bi hastalığımın olduğunu öğrendim
Ben kesin tanı koyamam tabi
öğrencisin sen. var mı bi hedeflediğin bölüm?
Ben sosyoloji yandal psikoloji okuyorum zaten
aaa öğrenci derken lise olarak düşündüm. bu arada çift dal çok güzel. tebrik ederim. benim de vardı hayallerim de, yalan oldu.
İnşallah olur
bakalım ^^
Peki :)
Bilgisayar mühendisi, nam-ı diğer yazılımcı.
Çok güzel
Evet, seviyorum bir de mesleğimi. Mükemmel bir şans sevdiğim mesleği üniversiteye girerken bilmiş olmak.
Bu en güzeli sanırım.
Okuyorum onun dışında serbest meslek erbabıyım yani ders çalışıyorum sonra rahat böyle kütüphaneye giderim okumalık kapağı olan kitaplar okurum
Tekstil ihracat
Bölge yöneticisi
Bilgisayar mühendisliği
Eğitim-öğretim.
Geçici anketörlük yapıyorum şu an
Neden geçici BESYO mezunu musunuz
Hayır değilim. Benimkisi geçici ya. Bu iş için bir şey mezunu olmana bile gerek yok
Asılı nedir
2 yıllık aşçılık mezunuyum normalde.
Silahlı özel güvenlik sertifikam var
Güvenlik için alımları bekliyorum. Alımlar başlayana kadar da boş durmamak için Halamın şirketinde geçici anketörlük yapıyorum
Çok güzel başarılar
Sagolasın
Rica ederim
Psikoloji sen?
Öğrenciyimm
Silindirciyim belediyede
Mimar
Hangi üniversite
Beykenti bitirdim
Güzel gayet
Çok değilde öyle dedin öyle olsun öğretmenleri iyiydi
Evet duygusal insan
:) haha saol
Rica ederim anlamadınız ama olsub
Anladım soruma cevap vermişsiniz vibe ile ilgili olana sanırım
Evet sinirleri hassas birisiniz.
Ya tam tarif etmek zor aslında çok sakinim ben belkide görebileceğin en ılımlı insnı. Sadece patlama noktam çok ani oluyor. Bende kestiremiyorum 🤷
Sinirleri hassas derken onu kastetmedim. Yani çok çabuk etkileniyorsunuz herşeyden.
Aynen o açıdan bakınca doğru. Çocuk gibi bitarafım var dır canım
Güzel
Şoförlük yapıyorum
Güzel
Şehir şehir gezmesi ayrı bi güzel ☺️
Ne ala
Psikolog
Çok güzel genelde hangilerine bakıyorsunuz
Bu işi yapmıyorum ya başka bir şey okumayi düşünüyorum
Neden
Ücretsiz soru sorabiliyor muyuz😅
Sorabilirsin
Doktor siz
Alan nedir
Aile hekimligi
Bu yaşta mı,26 mısınız gerçekten genelde daha yaşlılar var orada
Aynen erken oldu her şey sizin Yaş meslek ne
Ben üniversite öğrencisiyim,21 olacağım bu sene.
Anladim sevgilin var mi
Konuyla alaka nedir
Merak ettim
İlgilendirmez sizi
Peki
Meslek sahibi değilim ne yazık ki
Olursunuz inşallah daha çok gençsiniz.
E ticaret
Muhasebe Md.
Matbaa makina ustasiyim
Mühends
Ebeyim