Eğitim & Kariyer Hangi mesleği yapıyorsun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hangi mesleği yapıyorsun? Güncellemeler+1 yıl Cevap yazan herkese teşekkür ederim. Güncellemeler+1 yıl ... Hangi mesleği yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 399 cevap paylaştı. Meslegim finans ve risk uzmanligi fakat 7 yildir yapmiyorum ticaret yapiyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl En fazla para ticarette var diyorlar. Doğru mu Yorumla priwateman +1 yıl Digru duzgun yaparsan cok calisip az uyursan dogru yerde yaparsan birikimi elden birakmassan evet Yorumla
Elegant_Boy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Öğrenciyim ama babamla al-sat yapıyoruz meslekten sayılmaz ama 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence sayılır ;) Yorumla Elegant_Boy +1 yıl Senin mesleğin ne? Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 374 cevap paylaştı. Cep tel toptancısıyım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi telefon en iyisi Yorumla MySensizlik +1 yıl En pahalı olan Yorumla
Mutluolmayankisi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hademeyim 4.500 gelirim var çokta fayda etmiyor 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 520 cevap paylaştı. bir pazaryerin de reklam müdürüyüm 1 0 Yorumla
Cagixx Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Böcek katiliyim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de böcekleri hiç sevmem. Özellikle sivrisinek Yorumla
BayZero Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl hacker ım aplam 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bu siteyi de hackledin mi hiç Yorumla BayZero +1 yıl :) komik seni site hacklemek yani çocukça geliyor sunuculara sızmak daha keyifli ama devlete çalışıyorum siber güvenlik uzmanıyım :) Yorumla Soran +1 yıl Bayağı uzmansın bu konuda anlaşılan. Korktum şimdi senden xD Yorumla BayZero +1 yıl aman be korkmana gerek yok 1500 kişi çalışıyoruz aynı yerde :) Yorumla Soran +1 yıl Anladım şimdi. Devlet kurumunda siber güvenlik uzmanısın. Baştan böyle söylesene. Yorumla
lossangleee Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Öğrenciyik 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi bölüm okuyorsun Yorumla
hijoteufeL Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Cnc sanatçılığı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanatçı olmak ayrı bir güzellik Yorumla hijoteufeL +1 yıl Teşekkürler Yorumla
nicksizlikcokzor Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Mali müşavirim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla nicksizlikcokzor +1 yıl Yorucu biraz ama seviyorum işimi. Senin mesleğin ne? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Memurum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangi kurumda memursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emniyet desem anlarsın Yorumla Soran +1 yıl Bekçi ya da polis misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Polis Yorumla
Aras135123 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Elektronik 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Mühendis mi teknisyen mi Yorumla Aras135123 +1 yıl Mühendis Yorumla
birgecwyolcusu Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Ön muhasebe 1 1 Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl Senün ne Yorumla
zevklianlar Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl muhasebe sen 1 3 Yorumla zevklianlar +1 yıl sen ne iş yapıosun Yorumla Soran +1 yıl Öğretmenim Yorumla zevklianlar +1 yıl yaş kaç Yorumla
chubbygirl Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Yemek yiyorum 0 6 Yorumla gece_mavisi13 +1 yıl Ben de diyorum dünyadaki kıtlığın sebebi ne diye Yorumla Soran +1 yıl O meslek değil ki Yorumla chubbygirl +1 yıl @gece_mavisi13 sus senide yerim Yorumla Soran +1 yıl Yamyam mısın kız sen? Yorumla chubbygirl +1 yıl Sana demedim ama istersen alıyım altıma seni de Yorumla Burak21345 +1 yıl @chubbygirl profildekinden korktum🥺😳 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Meslegim finans ve risk uzmanligi fakat 7 yildir yapmiyorum ticaret yapiyorum
En fazla para ticarette var diyorlar. Doğru mu
Digru duzgun yaparsan cok calisip az uyursan dogru yerde yaparsan birikimi elden birakmassan evet
Öğrenciyim ama babamla al-sat yapıyoruz meslekten sayılmaz ama 😅
Bence sayılır ;)
Senin mesleğin ne?
Villa inşaatı yapan müteahhitim. Aynı zamanda da mühendis 😂
Cep tel toptancısıyım
Hangi telefon en iyisi
En pahalı olan
Hademeyim 4.500 gelirim var çokta fayda etmiyor
bir pazaryerin de reklam müdürüyüm
Böcek katiliyim
Ben de böcekleri hiç sevmem. Özellikle sivrisinek
hacker ım aplam
Bu siteyi de hackledin mi hiç
:) komik seni site hacklemek yani çocukça geliyor sunuculara sızmak daha keyifli ama devlete çalışıyorum siber güvenlik uzmanıyım :)
Bayağı uzmansın bu konuda anlaşılan. Korktum şimdi senden xD
aman be korkmana gerek yok 1500 kişi çalışıyoruz aynı yerde :)
Anladım şimdi. Devlet kurumunda siber güvenlik uzmanısın. Baştan böyle söylesene.
Öğrenciyik
Hangi bölüm okuyorsun
Cnc sanatçılığı
Sanatçı olmak ayrı bir güzellik
Teşekkürler
Öğrenci
Bölüm ne
Mali müşavirim
Güzel
Yorucu biraz ama seviyorum işimi. Senin mesleğin ne?
Memurum
Hangi kurumda memursun
Emniyet desem anlarsın
Bekçi ya da polis misin
Polis
Elektronik
Mühendis mi teknisyen mi
Mühendis
Muhasebde calsıyorm
Pdr🥰
Öğrencilik
Öğrenci