Şimdi niteliksiz bir lisedeyim ve sayısalcıyım 11 konuları da baya önemli olduğu için ve bu lisede doğru düzgün bi eğitim göremediğimden hocalara geçicem dedim direkt özele gitme bwnim çocuklarım gitti faydasını göremedim ben orada çalıştım özele gitme buraya yakın devlet okuluna git falan fila dediler açıkçası dershaneyi bırakırım diye düşündüklerini düşündüm ve burayı bırakmayacağımı söyledim gene de gitme falan dediler ama şimdi devletteki matematik fizik hocam vs gec çok iyi olur diyolar derahanedekilere kulak asmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Git bu arada durumun varsa en azından obpnwyüksek olur
Şükür var bugün gene hoca yok 180 190 bin dedi geçen ay da konuşmuştuk ama gideceğimi dememiştim 80 90k demişti şimdi 180k diyo 100k ne ara zam geldi gitmeyeyim dige mi uyduruyorlar anlamıyorum
Okulla konuşmaya git daha mantıklı
Özel okula geçtiğinde dershaneye olan ilgin azalacak müşteri kaybını engelliyorlar.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum üstelik burdaki özel dersleri 300 e veriyorlar benim teyzem çocuklarını özel fene gönderdi istediğin zaman birebir ders anlatıyorlarmış zaten niye burayla zaman kaybedeyim
Kesinlikle, dershaneler artık demode kaldı. Özel okul yüksek puanlar ilgi ve özel dersler. Kesinlikle özel okula geçmelisin.
Ben daha önce güzel bi Anadolu lisedindeydim daha sonra deprem vs hayatıma etki etti lisem konusunda ve şu an baya kötü bi lisedeyim maalesef, bazıları da özel okulun ortamı daha kötü diyor ama 40 kişilik bombacılar sınıfından saha kötü olacağını zannetmiyorum. Hiç özelde okumadım. Bilgin varsa verir misin
Liseyi özelde okudum merak ettiğin konuları yaz toplu cevap vereyim.
Şimdi benim de tüm kuzenlerim gittiği için az çok bilgi sahibiyim ama yazayım
1- ortamda sadece parası olduğu için axlkolcu uxyıstueucu kullanan tipleri okula alıyorlar mı
2- dersi boş geçen öğretmen var mı
3- deneme ile yeniden eskisi gibi başarılı olan bir sınıfa geri dönebilir miyim yani seviyemi yükselttiğimde falan denemeler çok oluyor mu
4- Yksye hazırlık ve ek dersler nasıl? Bu hocalar bana gene de para alırlar demişlerdi ama kuzenlerimin anneleri de öğretmen ve anlamayanları alıp etüt yaptıklarını söyledi
5- zorunlu etüt var mı
6- anlamadığımız konularda falan bize yardımcı oluyorlar mı ilgiler mi yani
7- bu biraz gereksiz ortam çok da umrum değil ama gerçekten bu kadar kötüledikleri kadar zengin bebe , mxdde kullanan aşırı tembeller mi var?
8- öğretmenleri kötğ mü bunları bana o hocalar dedikleri ve birkaç özelden mezun olan tanıdıklarımdan duyduğumdan diyorum her şeye yok ezileceksin yok seni ezecekler diyp psikolojimi bozuyolar abi ben mal mıyım kendimi ezdiricem
1 - Hayır alkol kullanan öğrenciler oluyor fakat, kurallar konusunda katılar okula uyuşturucu asla getiremezsin elbette deneyenler olacaktır fakat arkadaş ortamını sen seçiyorsun. Sabıkalı kişileri almıyorlar.
2 - Daha denk gelmedim, dokuzuncu sınıfta filan konular yetişiyorda daha eğlenceli aktiviteler yapıyorduk ama sınav vakti filan asla.
3 - Evet bizim okulda şöyleydi, daha üst bir sınıf var diyelim istek yolluyordun müdür seni bir hafta o sınıfa sokuyordu. Öğretmenler vb. uyumuna bakıyor sonrasında deneme oluyor sınıf genelinde puanın tutuyorsa probllem yok yani evet.
4 - Etüt yapılıyor ek derslerden de para alınmıyor, kişiye özel derslerde bir yere kadar ücretsiz.
5 - Zorunlu değil istersen.
6 - İlgileniyorlar ve samimi insanlar iyi anlatıyorlar.
7 - Hayır zengin bebesi bizim okulda iki tane vardı, ikisi de okula az geliyordu madde kullanan da kimseye denk gelmedim arada ot içenler oluyordu evde onlarda okulda uyuyan tiplerden.
8 - Öğretmenler aşırı kaliteli, kimse kimseyi ezmiyor.
Cevapladığın için teşekkür ederim
Rica ederim başka soruların olursa dm açık
Ya boş ver onları obp yukselir hem benim ark gitti çok memnun şişirme puanlar veriyorlar hep
Aynen ya benim sözel derslerim kötü ondan sayısalcıyım ve bu lanet ınkılap ortalamamı falan düşürüyor hocalar dese de gidicem ve bizim sınıf zaten 40 kişi deprem bölgesi diye ders de 30 dk bir şey anlayamıyoruz valla
Ahahah bizim sınıfta 40 kişi ama öyle böyle bir şekilde idare ediyorum ama ben son sınıfım geçmek için geç kaldım ondan
Benimde matematik düşürüyor inkilaptan hep 100 alırım ben sozelciyim 🤣
Ortam düzgünse falan bi sekşlde ediliyo ya sizde de var mı bilmiyorum ama dersin ortasında kız kavgaları ortaya çıkıp birbirlerine giriyolar fkdkdks
Oluyor öyle şeyler bizdede klasik Anadolu lisesi
Tenefüste son ses müzik dinliyorlar test çözmek falanda mümkün değil derste işlemek mümkün degil
Evet benimki de düz anadolu
Aynen ya ben depremden önce doğru düzgün puanlı bi lisedeydim zaten sınavla alıyodu hiç böyle değildi sonra o nitelikli okulum ne hikmetse başka şehire taşındı ben de evime en yakın düz liseye gittim okul 1. Siyim ama hiç ders işlenemiyo ondan özel düşünüyorum abi ni de Suriyelileri okula doldurmuslar
Ben LGS de çalışmadım okul puanım yeter bana dedim evime yakın liseye gittim aslında her şey güzeldi sınıf birincisiydim geçen sene sinfiimfa çok kaliteli bir sınıfta sadece derdi ders olan insanlar vardı ama sayisalda başarısız olan insanları sozele gecirdiler 12. sinifta sonra sınıf çöp oldu keko doldu 😑
Sen ne düşünüyorsun peki aslında 9 da temelini iyi tutsaydın ea işe daha çok meslek de edinebilirdin
Öyle bir ihtimal yoktu benim matematigim ilkokuldan beri yok 9. sinfita full pandemiydi yok gibi bisey yani
Çok kararsızım sozelde adam gibi bölümler yok
Doğru benim de 8 pandemideydi zaten ortaokulum benim de covide gitmişti eksiktim o konularda 9. Sınıfta aşırı çalışarak eksiğimi kapattım öyle sayısal sectim yüksek tuttum maalesef çok emek ve temel istiyor :( sözel bölümlerde de fazla bölüm var mı bilmiyorum da sözelini yüksek tutsan Boğaziçi tarih tarzı yerler de fena olmaz
Sozelim yüksek zaten ama tarih falan istemiyorum öğretmen olmak istemiyorum vs
Hm ben öyle yüksek yerlerde yurt dışı bağlantılarına falan sahip olduklarını duymustum pek bi bilgi sahibi degilşm o konularda
Medya ya da iletişim tasarımı okurum belki gelecekte lazım olur bence bu meslekler
İletişim tasarım düşün bence teknoloji cagındayız sonuçta ben de mühendislik farzı bir şey düsünüyorum
Hmm bence de ne mühendislik istiyorsun
Daha cok yazılım mühendisliği düşünüyorum ama Baya baya iyi yaparsam gidicem yoksa da diş hekimliği ya da tıp falan yazarım
Yurtdışına gitme gibi hayallerim var büyük ihtimalle istediğim mühendislik tutana kadar çabalarım ama djejdj
Bence yazılım çok mantıklı yüksek maaşları var yurt dışında da calisabilcegin bir meslek sozelde olsaydı net yazılım okurdum
Bence de hem de rahat doktor dövüyorlar bizim ülkede sağlıkçılara çok kötü davranıyolar
Aynen sen boş ver tıp falan okumasida uzun zaten
Uzun olması mesele değil çalışmayı seviyom da o kadar zaman harcayıp maaşının yarısını alman ya da hak ettiğini almamak kötü
Aynen