Özel okul muamelesi ben anlayamadım?

Özel okulda tarih öğretmeniyim konu anlatırken önce okulun kaynağı sonra kendi kaynağımdan anlatım yapıp yazdırıyorum. Tahtaya yazarken kendi kaynağım ve ek bilgi ekleyip harmanlayıp yazıyorum. bazen tahtadan açıp üzerine bilgi eklemesi yaparak anlatıyorum. 12. Sınıflar slayttan anlatıp geçiyor demiş soru sorunca orada yazıyor zaten diyormuşum ben gibi durumlar. Aynı zamanda orta okul sosyal bilgiler giriyorum 2. Üniteleri zor onların en az 5 kere tekrar ettim ama evde ezber yapmadıkları için oturmuyor. normalde fasikül var ordan işliyorum ekstra yazdırmamı istiyorlarmış. yazdırınca da bileğim ağrıyor diyorlar. Müdür de birine diyor az yazdır diğerine diyor slayttan anlatma ne yapacağımı şaşırdım. Ben iyilik yapmaya çalışıyorum ama 5. Yediğim şikayet bu yıl. müdür de kalkmış bana senle ilgili çok şikayet gelince oturup düşünüyoruz diyor. Benim bildiğim öğrenci öğretmene göre şekillenir söylediklerimi yapmayıp üstüne tüm performansı benden beklemeleri garip değil de benim slayttan işlemem mi garip ben anlamadım nefret ettim kolejden böyle iprenç bişey olamaz yani

Özel okul muamelesi ben anlayamadım?