AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Eve az gelen koca çapkım kocadır. Mesleği değil de çapkınlık seviyesini ona göre seç.
Off ya memur olmasın hergün aynı evde sıkılırım özel alanım olsun ama çok da uzak kalmasın korkarım şimşekten yanımda olsun sarılıp uyuyalım jsjdj😂😂
Yaa cinsellikten uzak ilişki mi olur sarılıp uyumak nedir sevişme sonrası sarılıp uyunur
Cinsellik olsun bende zaten çok istekli tutkulu biriyim ama sıkar hergün özlesem daha iştahlı olurum ne bileyim mesela iş gezisine çıksın 1 hafta sonra gelsin ben o gelince hazırlanayım gelince de süper bir gece yaşayalım ama normalde hergün işten gelicem ikimiz de yorgunuz yemek yedik sevişip uyuycaz sıkıcı siz evli misiniz beni daha iyi anlarsınız
Yaa bahsettiğin memur hayatı yani monoton hayat sıkıcı gerçekten ve uzak yere gidip kavuşma seksi müthiş oluyır. İşim gereği ayda bir hafta yurtdışına gidip gelen biriyim. Sen düşün artık bir hafaita boyunca sevişmeden duran eşimi. Tabi durabilmişse yani şüphe etmek istemedim hiç ama ben yokken ne yaptığını bilemem
Bir arkadaşım gemi kaptanıydı, aylarca görüşemediğimiz oluyordu. Tabii nerden bulursun bilemem
Herkes her an birlikte olmak ister sen neden değişiksin 🤣
Sıkılırım ben hergün her akşam aynı evde sevgi sevgi tamam da usanır insan
Annene gidersin 😬
Olmaz artık evli kadınım ne öyle anneme gidicem
Haftada ayda bir
Az gelen kocaya mı ihtiyacın var?
Ben çok sadık biriyim evine bağlı eşine bağlı olacak biriyim fakat hergün dipdibe olmak yerine mesela istiyorum ki gitsin 1 hafta gelmesin bende o gelince sabırsızlıkla hazırlık yapayım küvet hazırlayım güzel gece yaşatayım ikimiz de dolup taşalım yoksa aldatacağımdan değil 😂
Zaten evlenince bile her bireyin biraz da olsa özel yaşantısı olabilmeli bence de. Mesela kendi arkadaşlarınla görüşebilmeli filan. Her gün dipdibe olması bence de hoş olmayabilir.
Kaptanlar gemi kaptanlari gunlerce felmezler
😂😂Nasip olsun ama o beni aldatır mı acaba limanlarda
Kesin
Sen bar club mu yapacan 😂
Yok evde takıcam ya sevmiyorum dipdibe özleyim biraz ne o her akşam her akşam heyecan kalmaz
Hayalimdeki hatun 😂
Neden ki az gelen istiyorsun
Az mı gelsin :)
Gemiden bulacaksın o zaman
Eve geç gelen Kocayı napacan kız 😬
Ben çok sadık biriyim evine bağlı eşine bağlı olacak biriyim fakat hergün dipdibe olmak yerine mesela istiyorum ki gitsin 1 hafta gelmesin bende o gelince sabırsızlıkla hazırlık yapayım küvet hazırlayım güzel gece yaşatayım ikimiz de dolup taşalım yoksa aldatacağımdan değil😂
Cancazım hangi erkek böyle bişey yapar ki hergün karısının koynunda uyumak varken niye 1 hafta uzak kalsın olamaz o dediğin hem şeytan bu durdurmaz seni 😂
Of ya😂😂
Düzgün dur bence 😂😂
Her erkek karısının koynunda uyumak ister diyorsun inandırıcı gelmedi o da sıkılır bence🥲
Aynen öyle diyorum erkek sıkılmaz karısının koynundan ama sen sıkılır gibisin yeme bizi şimdi 😂😂
Gemici al 6 ayda bir gelir
O da beni aldatır ama jdjdj
Yani muhakkak
Ona göre eve birilerini mi Atcan😃😃
Az gelsin ki sevgilini eve atabil arada ohh 🤣
Aldatcan galiba
Tır şoförü
Tır soforü gemo kaptanı
Kamyon soforu
Hovarda
Neden
Niye
Sıkılıyorum insanlardan hem kocam olsun sarılıp uyuyalım sevişelim hemde darlamasın beni yalnız kalayım 🥲
Şöyle tüm gün bassa olmaz mı?
İstemez ya sıkıcı olur biraz gizem katsın olaya süründürsün 1 hafta s.. Kmesin
Ama tüm gün basarsa mesela sana bir gün yaklaşmaz evde emin ol
asker
Asker mi anladım var mı tanıdıgın
pilot veya kaptan
Niye boynuzlucan mı