Eğitim & Kariyer Uyumadan işe gittiğiniz oldu mu? morsaclihuriyeee Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kafayı yicem uyuyamıyorum. Güncellemeler+1 yıl Uyuyamıyorum Uyumadan işe gittiğiniz oldu mu? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
F1F2F3 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Evet gittim.Uyumak için zihni boşaltıp gözümüzü kapatmalıyız.Melatonin takviyesi alabilirsin.Uykuya yardımcı olan bitki çayları denenebilir. 0 0 Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Çok gittim ancak gün içinde bitkinlik, odaklanamama ve unutkanlık gibi sıkıntılara yol açıyor o yüzden uyuyabilmek önemlii 0 0 Yorumla
suisidferman Takip Et Xper 1 Yaş: 110 +1 yıl Bu sitede gordugum konularin sokunu hala uzerimden atamadigim icin uyuyamiyorum ama ise gitmeyecegim icin sikinti yok. Uykumdan ne istediniz la insana burunmus seytani varliklar 0 0 Yorumla
Doluştur Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Harikalar diyarında yaşadığını zanneden işsizin uyuma çabaları 0 3 Yorumla morsaclihuriyeee +1 yıl Anlamadım Yorumla Doluştur +1 yıl Mantıklı Yorumla suisidferman +1 yıl Bence de mantikli Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet çok olmuştur okula, işe ya da staja 0 0 Yorumla
Heracloss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Uykusuz hiç çekilmiyor iş ama çok gittim 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl buradan çıkman lazım 0 6 Yorumla suisidferman +1 yıl Buraya giris var cikis yok. Ben gayet normal biri olarak kayit oldum bugun. Su an hastayim hayvanin tekiyim artik gelene gidene neyse ya Yorumla pufferfish028 +1 yıl sana söz hakkı veren mi oldu Yorumla suisidferman +1 yıl Soz hakki almama ne gerek var hayirdir ingiltere kralicesi misiniz kimsiniz la. Yorumla pufferfish028 +1 yıl salça olma Yorumla suisidferman +1 yıl Senin her yerin salcalasmisken ben niye salca olayim. Butun siteye yetersin sen. Neyse ya delilerle ugrasilmaz ne halin varsa gor Yorumla pufferfish028 +1 yıl bu kadar çok kişiyi mi kudurtmuşum tebrikler bana Yorumla
askadami2543 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 697 cevap paylaştı. Hayır olmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet gittim.
Uyumak için zihni boşaltıp gözümüzü kapatmalıyız.
Melatonin takviyesi alabilirsin.
Uykuya yardımcı olan bitki çayları denenebilir.
Çok gittim ancak gün içinde bitkinlik, odaklanamama ve unutkanlık gibi sıkıntılara yol açıyor o yüzden uyuyabilmek önemlii
Bu sitede gordugum konularin sokunu hala uzerimden atamadigim icin uyuyamiyorum ama ise gitmeyecegim icin sikinti yok. Uykumdan ne istediniz la insana burunmus seytani varliklar
Harikalar diyarında yaşadığını zanneden işsizin uyuma çabaları
Anlamadım
Mantıklı
Bence de mantikli
Evet çok olmuştur okula, işe ya da staja
Çok çok fazla yaptık birileri için
Uykusuz hiç çekilmiyor iş ama çok gittim
Cokk hep uckur yuzunden
Oldu ya dün öyle gittim
Evliyken hep uykusuz giderdim nerdeyse
En sevmediğim şey uykusuz ise gitmek
Bazen
Bugün mesela
Çok oldu sjjs
buradan çıkman lazım
Buraya giris var cikis yok. Ben gayet normal biri olarak kayit oldum bugun. Su an hastayim hayvanin tekiyim artik gelene gidene neyse ya
sana söz hakkı veren mi oldu
Soz hakki almama ne gerek var hayirdir ingiltere kralicesi misiniz kimsiniz la.
salça olma
Senin her yerin salcalasmisken ben niye salca olayim. Butun siteye yetersin sen. Neyse ya delilerle ugrasilmaz ne halin varsa gor
bu kadar çok kişiyi mi kudurtmuşum tebrikler bana
Bazen
Cok oldu
Çok hemde
Çok gittiğim oldu uykusuz
olmadı dayanamam
Hayır olmadı
Oldu
Oldu