Evet okul için 7 de uyandırdım ama eski sevgilim çalıştığı için gece 2 gibi gelirdi onu beklerdim uyumadan. O gelince de bazen 5 bazen 4 e kadar konuştuğumuz olurdu ya da daha fazla. Okula da 2-3 saatlik uyku ile gittiğim günler çok oldu. Değer miydi derseniz o zamanlar sevdiğim için evde eşini bekleyen kadınlar gibi telefonda beklerdim. Güzel günlermiş bir soru bu kadar etkiler mi etkilermiş. Şimdi nişanlısı var ne yazık ki ben yokum ama olsun onu hala bekleyen biri var. Evet arkadaşlar herkese iyi geceler sigara içen biri bu gece benim için yaksın 😊
Oldu ve okulda gün boyu yatmıştim😂😂 aslında çok çalışkan bir öğrenciyim ve inek derdi ailem bana hep ahhaha.😂 Hocada tabi çalışkan bir öğrenciyim diye nesi var demiş asla böyle yapmazdi bırakın uyusun dokunmayın demiş Allah razı olsun uyumusum 😂 şu an gülüyorum ama çok haklı sebeplerim vardı hiç hatirlamak istemiyorum o günleri aslına bakarsam
Hiç uyumadan değil de çok ak uykuyla huzursuz bir şekilde okula gittiğim oldu berbat bir geceydi benim için. İnşallah daha da tekrarlanmaz çünkü canıma kıymayı bile düşündüm.
Çok kez oldu.. 4 sene ben güneş görmeden çalıştım.. Hafta da kimi gün 26 saat 3 işte birden, kimi zaman ise dinlenmek için ise sadece 18 saat. Ve tüm işlerde çalışırken hep ayaktaydım, ister inanın ister inanmayın.. Bu şekilde tam 4 sene, dile kolay...
Rekorum 3 saatlik uykuyla işe gitmekti. Aşksızlık krizinden uyku tutmadı. Öğle arasında 40 dakika uyudum. Akşam TV'de haber izlerken yemek saatine kadar uyuyakalmışım. Yemekten 2 saat sonra tekrar yattım, sabahın 7'sine kadar hiç uyanmadan uyumuştum.
Düzensiz hayatımı seviyorum rahat takılmayı geceleri geç uyumayı. Sabahları işe geç gidip konlvulduklarım da oldu, işyerinde depoda uyuyup kovulduğum da. Bunlar bana ders oldu mu? Tabiki hayır yine aynı devam ediyorum
Clubdan çıkıp uyumadan okula gittiğim de oldu, dertten uyumadan gittiğim de... aşkından öldüğüm adam "hahaha ya benim f*ck biri beni sevgilisi sanıyormuş" diyince tüm gece uyuyamamıştım... f*ck, f*ck... kabus gibi bi geceydi😂😂
hastalığım sebebiyle 3 gün uyumadığım oluyo berbat bişey eğitim hayatımda kriz zamanları gibiydi bi çok vize ve final haftasını uyumadan geçirdim yorucu bi şey
Bilmediğim nedenden dolayı 3 ay geceleri uyuyamiyordum. Gündüz biraz kestiriyordum 1-2 saat. Gece mümkün değil uyuyamıyordum. Bu arada hatırlandın mı benii😂😂
Çok oldu mesela şu an hiç uyumadım daha dincim hala ama tavsiye etmiyorum 2-3 gibi sarhoş gibi oluyorsunuz mazallah tehlikeli işde çalışanlar sıkıntı öyle durumda o yüzde uykunuzu çok iyi alın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Veteriner staj nöbetinden sonra okula gittiğim oldu ama gittim günleri hatırlamıyorum 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Lisede Manyak gibi bütün gece kitap okuyup okula uyumadan giderdim.