Eğitim & Kariyer Şu an çalıştığınız işten, yaptığınız meslekten memnun musunuz? İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor kimler sevdiği işi yapıyor? Güncellemeler1 yıl Eeee memnun musun Güncellemeler1 yıl Sizin meslek ne Şu an çalıştığınız işten, yaptığınız meslekten memnun musunuz? Cevapla Meslek Soruları İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 35,3b cevap paylaştı. işim yok, 1 0 Yorumla
Hayatsevinceguzel-mi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% 1 yıl Işimi seviyorum ama çalıştığım yerden az maaş alıyorum. Daha doğrusu ilk ise girdiğimde iyiydi ama hiç zam yapılmadı ama dışarıda herşeye zam var. O yüzden istifa etmeyi düşünüyorum. Başka iş bakiyorum. 1 1 Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl En güzeli bende yaa :) ne üzerine Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl İstifaya ramak kaldi, sukur bir isim var tabii ki ama.. 1 74 Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Ben ettim bile ahahah bu hafta ederim yanj Cevap sahibi 1 yıl Guzel, sevimdim İnatçıbirkoç 1 yıl Çok kötü yaa böyle milletin oyuncağı olmak Cevap sahibi 1 yıl Evet, maalesef İnatçıbirkoç 1 yıl Ne üzerine çalışıyorsun Cevap sahibi 1 yıl İk İnatçıbirkoç 1 yıl Hımmmm müdürünüz var ya sızın ahahah :) işte ben onun Cevap sahibi 1 yıl Muduremiz var. İnatçıbirkoç 1 yıl Işte ik müdürlerinin hepsinin ben taaa :) Cevap sahibi 1 yıl Sevmiyorum kendisini ama kufur etmiyorum. Umarim hatasini farkeder İnatçıbirkoç 1 yıl Evet patron yalamaları Cevap sahibi 1 yıl Oyle de degil. Kufur sevmiyorum İnatçıbirkoç 1 yıl Anladım kanka küfür olmaz evet ama hakediyorlar Cevap sahibi 1 yıl Kimler neler hakediyor, bize yakismaz :)) İnatçıbirkoç 1 yıl Evet ismin ne yaa Cevap sahibi 1 yıl Munzevi ismini seviyorum. İnatçıbirkoç 1 yıl Hımmmm gerçekte bir ismin? Cevap sahibi 1 yıl Bilmemek daha guzel. İnatçıbirkoç 1 yıl Bilmek mutlu eder Cevap sahibi 1 yıl Halbuki cahillik mutluluktur derler. Cevap sahibi 1 yıl Yine mi kandirildik. İnatçıbirkoç 1 yıl Cahillik mutluluk olur mu hiç:).) Cahiller söylemiş onu kandırmış Cevap sahibi 1 yıl Her seye inaniyorum ben İnatçıbirkoç 1 yıl Bana da inan :) Cevap sahibi 1 yıl İnaniyorum. İnatçıbirkoç 1 yıl Bir selam. vermedin ama. bana :) Cevap sahibi 1 yıl İletisimi sevmiyorum İnatçıbirkoç 1 yıl Aaaa olur mu iletişim olmazsa medeniyet nasıl olacak Cevap sahibi 1 yıl Su an magarada yasamak istiyorum. İnatçıbirkoç 1 yıl Aaaa mağara da 4 g mı çekiyor:) Cevap sahibi 1 yıl Her sey cok gelisti.. yokluk icinde varlik, varlik icinde yokluk.. İnatçıbirkoç 1 yıl Bak Sen edebiyatta mı seviyorsun Cevap sahibi 1 yıl Biraz. İnatçıbirkoç 1 yıl Biraz olsun iyidir sindire sindir3 :) Cevap sahibi 1 yıl Haklisiniz, hazimsiz yapmasin. Cevap sahibi 1 yıl Hazimsizlik.. İnatçıbirkoç 1 yıl Aynen öyle:) teşekkür ederim çok naziksin ;) ama anlaşılan sohbet ilerlesin istemiyorsun Cevap sahibi 1 yıl Sohbet etmeyi sevmiyorum. Cevap sahibi 1 yıl Soru ve yorum yapmak en guzeli.Sohbet ve anlayisiniz icin esekkur ederim İnatçıbirkoç 1 yıl Olur mu ben teşekkür ediyorum ama arada selam. verirdim sen şu an yazsan bir selam Cevap sahibi 1 yıl Tum iletisim kanallarina kapaliyim Cevap sahibi 1 yıl Tesekkur ediyorum. İnatçıbirkoç 1 yıl Alla Alla Neden böyle yaa :) Cevap sahibi 1 yıl Sartelleri kapattim. İnatçıbirkoç 1 yıl Açarız yaa :) en guzeli Cevap sahibi 1 yıl Boyle mutluyum. İnatçıbirkoç 1 yıl Mutlu değilsin ;) ama sorun yok Cevap sahibi 1 yıl Sikinti yoksa sikinti vardir sozunu cok severim. Cevap sahibi 1 yıl Mutlu ve huzurluyum. İnatçıbirkoç 1 yıl Hımmm inandım :) çukur mu kaçtı içine:) Cevap sahibi 1 yıl İnsan detoksundayim. İnatçıbirkoç 1 yıl Aaaa senin kırdılar mı poncik Cevap sahibi 1 yıl Kendi kendimi kirdim. Kendimi kendimden korumak icin insanlara yaklasmiyorum Cevap sahibi 1 yıl Sizde masallah konusmayi cok seviyorsunuz İnatçıbirkoç 1 yıl Konuşmak iyidir insanı insan yapan en temel özellik;) Cevap sahibi 1 yıl Dogrudur. İnatçıbirkoç 1 yıl Ama inatçı çıktın ;) Cevap sahibi 1 yıl İnanci degilim, ne istemedigimi biliyorum. İnatçıbirkoç 1 yıl Ne istemiyorsun? Cevap sahibi 1 yıl Karsi cinsle muhattap olmak. İnatçıbirkoç 1 yıl Aaaa yoksa kadın kadına:) Cevap sahibi 1 yıl Yok ya oyle degil, Allah korusun.Sadece helal haram mevzusu. Cevap sahibi 1 yıl Burasida uygun degil biliyorum ama biraz takilip cikicam. Cevap sahibi 1 yıl Gizliye alayim da yobaz diyenler uzerime gelmesin İnatçıbirkoç 1 yıl Anladım. konusmak iyidir yine kendini kapatma bu kadar Cevap sahibi 1 yıl Tesekkur ederim. İnatçıbirkoç 1 yıl Nr alaka kimse bir şey diyemez Cevap sahibi 1 yıl Kimse diyemez de kimseye laf anlatmak istemiyorum İnatçıbirkoç 1 yıl Anladım keşke güzel olur arkadaşlığımız ama sen istemedin Cevap sahibi 1 yıl Beden ruh benim ama saygi yok. İnatçıbirkoç 1 yıl Tamam ama üzme kendini Cevap sahibi 1 yıl Karsi cins arkadasligi bana gore degil. İnatçıbirkoç 1 yıl Okey ;) saygı duyarım Cevap sahibi 1 yıl Dikkkate alacagim sag olun.
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayır evde oturmak daha iyi 1 1 Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl En güzeli değil mi :) meslek ne? Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Şükür 2 1 Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Ne güzel:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
işim yok,
Işimi seviyorum ama çalıştığım yerden az maaş alıyorum. Daha doğrusu ilk ise girdiğimde iyiydi ama hiç zam yapılmadı ama dışarıda herşeye zam var. O yüzden istifa etmeyi düşünüyorum. Başka iş bakiyorum.
En güzeli bende yaa :) ne üzerine
İstifaya ramak kaldi, sukur bir isim var tabii ki ama..
Ben ettim bile ahahah bu hafta ederim yanj
Guzel, sevimdim
Çok kötü yaa böyle milletin oyuncağı olmak
Evet, maalesef
Ne üzerine çalışıyorsun
İk
Hımmmm müdürünüz var ya sızın ahahah :) işte ben onun
Muduremiz var.
Işte ik müdürlerinin hepsinin ben taaa :)
Sevmiyorum kendisini ama kufur etmiyorum. Umarim hatasini farkeder
Evet patron yalamaları
Oyle de degil. Kufur sevmiyorum
Anladım kanka küfür olmaz evet ama hakediyorlar
Kimler neler hakediyor, bize yakismaz :))
Evet ismin ne yaa
Munzevi ismini seviyorum.
Hımmmm gerçekte bir ismin?
Bilmemek daha guzel.
Bilmek mutlu eder
Halbuki cahillik mutluluktur derler.
Yine mi kandirildik.
Cahillik mutluluk olur mu hiç:).) Cahiller söylemiş onu kandırmış
Her seye inaniyorum ben
Bana da inan :)
İnaniyorum.
Bir selam. vermedin ama. bana :)
İletisimi sevmiyorum
Aaaa olur mu iletişim olmazsa medeniyet nasıl olacak
Su an magarada yasamak istiyorum.
Aaaa mağara da 4 g mı çekiyor:)
Her sey cok gelisti.. yokluk icinde varlik, varlik icinde yokluk..
Bak Sen edebiyatta mı seviyorsun
Biraz.
Biraz olsun iyidir sindire sindir3 :)
Haklisiniz, hazimsiz yapmasin.
Hazimsizlik..
Aynen öyle:) teşekkür ederim çok naziksin ;) ama anlaşılan sohbet ilerlesin istemiyorsun
Sohbet etmeyi sevmiyorum.
Soru ve yorum yapmak en guzeli.
Sohbet ve anlayisiniz icin esekkur ederim
Olur mu ben teşekkür ediyorum ama arada selam. verirdim sen şu an yazsan bir selam
Tum iletisim kanallarina kapaliyim
Tesekkur ediyorum.
Alla Alla Neden böyle yaa :)
Sartelleri kapattim.
Açarız yaa :) en guzeli
Boyle mutluyum.
Mutlu değilsin ;) ama sorun yok
Sikinti yoksa sikinti vardir sozunu cok severim.
Mutlu ve huzurluyum.
Hımmm inandım :) çukur mu kaçtı içine:)
İnsan detoksundayim.
Aaaa senin kırdılar mı poncik
Kendi kendimi kirdim. Kendimi kendimden korumak icin insanlara yaklasmiyorum
Sizde masallah konusmayi cok seviyorsunuz
Konuşmak iyidir insanı insan yapan en temel özellik;)
Dogrudur.
Ama inatçı çıktın ;)
İnanci degilim, ne istemedigimi biliyorum.
Ne istemiyorsun?
Karsi cinsle muhattap olmak.
Aaaa yoksa kadın kadına:)
Yok ya oyle degil, Allah korusun.
Sadece helal haram mevzusu.
Burasida uygun degil biliyorum ama biraz takilip cikicam.
Gizliye alayim da yobaz diyenler uzerime gelmesin
Anladım. konusmak iyidir yine kendini kapatma bu kadar
Tesekkur ederim.
Nr alaka kimse bir şey diyemez
Kimse diyemez de kimseye laf anlatmak istemiyorum
Anladım keşke güzel olur arkadaşlığımız ama sen istemedin
Beden ruh benim ama saygi yok.
Tamam ama üzme kendini
Karsi cins arkadasligi bana gore degil.
Okey ;) saygı duyarım
Dikkkate alacagim sag olun.
Hayır evde oturmak daha iyi