Çalıştığınız iş yerinden ve yaptığınız işten memnun musunuz?

şu an ki durumda çalıştığınız iş yerinde huzur var mı?
Yaptığınız işi seviyor musunuz?
İş arkadaşlarınız ile aranız iyi mi?
Çalışmakta olduğunuz iş yerinde stres yapıyor musunuz?
Mecburiyetten mi çalışıyorsunuz?
Her gün küfür ederek gidiyor musunuz?
Her gün ne iş verilip yapıp bir an önce zamanı doldurmaya mı çalışıyorsunuz?
Her gün lanet ediyor musunuz?
Sevdiğiniz bir bölümde çalışıp sevmediğiniz bir bölüme verilme korkusu yaşıyor musunuz?
Ben ise yıllardan beri çalıştım çalışmadığım sektör neredeyse kalmadı hepsinde huzurlu ortama uyarak çalıştım ama sanki çalıştığım yerde ilk başladığım bölümde çok stres yaptım sağlığıma vurdu çok lanet ettim küfür ettim neredeyse ilk günümde istifa ediyordum sonra Türkiye'nin iş durumu aklıma gelince ve mecbur olduğum için susup sebat ettim ve istediğim mesleğim olan bölüme 7 ay sonra geçtim bazı durumlardan dolayı yoksa yine geçemeyecektim sonra kendimi gösterdim kaldım ancak hep korkum var ki bir gün yine oraya çekerler mi diye bir türlü kafamdan atamıyorum bu korkuyu çekerlerse istifa etmeyi düşünüyorum ve asgari ücrette olsa huzurlu bir iş yerinde çalışıyorım diye düşünceler hakim bu aralar sanki çalıştığım mesleğimi çok seviyorum ama geçen hafta covit olmuşum şu an evdeyim kafam iş yerinde beni geri çekerler mi diye halen korku hakim ne yapacağımı şaşırmış durumdayım tabi bu işyerinde çalışırken kamyon ehliyeti motor ehliyeti aldım bir gün lazım olur diye birazda bunlara güveniyorum sizce ne yapmam lazım
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Çalıştığınız iş yerinden ve yaptığınız işten memnun musunuz?
Çalıştığınız iş yerinden ve yaptığınız işten memnun musunuz?