Feci başım ağrıyor ama dayanmaya çalışıyorum. Alnıma masaj yapsam da geçmiyor. 😪
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir göz doktoruna git ve gozlerinin accommodation ve conversange odaklanmalarını kontrol ettir. Bunlar goz kaslarının bakılan yere gore goz kaslarının gozu yuvarlaklastırma ve uzunlastırma yeterliğni olcer ve biri yetersizse kaslar spazma girip beyindeki gorme merkezine agrı sinyali , hatayı duzeltltirmeye zorlama amaclı gonderir ve sonucta başağrısı olarak tanımlasan da gorme merkezi kaynaklı agrı olusur
Miyopum ondan ağrı olur mu ki ben 2 aydır gribim aslında hap içiyorum geçmiyor ondan da olabilir mi bilmiyorum ama ders çalıştığımda daha çok şiddetleniyor anlayamdım bi
Ders calısırken uzun sure odaklanmak yerine 5 dk kalk dolas gozlerininin kasları kasılmayı bırakır ancak miyopsan gozlugun bozukluga denk degildir yeni bir odaklama kontrolü yaptırma zamanın gelmis olabilir
Bunu cayla corbayla gecistirmemelisin
Yok çok da çalısmıyorum 25dk 5dk mola veriyodum şimdi 2 saat çalışcaktım kalkmadan
Kendine yarım gun izin ver ve goz kontrolü gecir o zaman
Beynin "yeter bu kadar ders kalk dolan etrafta" demesinden dolayı gönderdiği gizli sinyal o ondandır
Valla 7 saat çalışınca başım ağrımadı 25dkda beynim çatlıyodu bence çalış diye sinyal veriyor shshdhd
vjhbvg olabilir bu arada ben yine erteleye erteleye bitirdim günü 🥺 yahu insanın canı hiç mi çalışmak istemez zırnık yok
Ben focus to do'ya para yatırdım 100tl kalıcı lisans vardı ömürlük yani bütün kilitleri açık oldu ona para verdim diye valla çalışasım geldi bi deneseydin uygulamayı ücretsiz de kullanabilirsin
aboo para gidince insan bi mecbur hissediyor kendini bende her yolu denedim de başlıyorum ama devamı gelmiyor bi bakem ona -inşAllah harbiden bakarım 🙈-
Bi de uygulamaları engelle ayarı var kızlar soruyora izin verme yaptım çalışırken hiç giremiyodum uygulamaya bence çok iyi dene sen de
Bildirimleri engelleme ayarı var arkaplan sesleri var yağmur rüzgar ateş sesi valla çok güzel
ya bende şey var bunları iradeni kontrol edip sende yapabilirsin algısı bu tarz uygulamaları yaparsam bi daha irademi kuvvetlendiremem gibi geliyor o yüzden uygulamasız kendi başıma diyorum işte şimdi bırakıcam iki saat yokum gibi
Beni kısıtlayan bir şey olması lazım yoksa siteden çıkıp çalışamıyorum ya da diğer uygulamalarda takılı kalıyorum günüm boş geçiyor geri dön diye uyarı veriyor yoksa çalışmanı saymam diyor bence güzel yani sen bilirsin yine de en azından planlı olmanı sağlıyor haftalık çizelgeni de görüyorsun
Bugün 7 saat çalıştım uygulama sayesinde şimdi yemek yiyorum uykum gelene kadar yine bastırcam 2 buçuk saat yarım saat mola şeklinde yaptım
aklımın bi köşesine yazdım mantıklı geldi bana da sağool
Görevleri de yazabiliyosun denemekten zarar gelmez
oyy sevdim şimdiden he
Yükledin mi
yüklüceem
Yükle artık jsajhshd
Yükledim yüklediim ehehehe
Ohh iyi ben sınava gidiyom çalış kuzu sen dr
Allah zihin açıklığı versin inşAllah çok güsel sonuçlar alırsın 🍃
İnşallah tatlım seh de muah
Çok çalıştığın için kendini zorladığın ya da az uyuduğun için olabilir ya da stresten. ara ver biraz bence
Ara veremem ya çok sınavım var😪
Gerilim tipi baş ağrısı deniliyor buna pskosomatik ağrı tipi
Nasıl geçicek
Ders çalışırken kendini sıkmıcan tabi ne kadar becerebilirsin sana kalmış
Tuğçe oha sen yaşıyon mu 🙄
Stress mi yaptın yoksa?
Ufak bir mola ver hava al. Kulaklığını tak ve çok sevdiğin bir müziği dinle ve yanina bir kahve al.
Ben böyle resetliyorum kendimi.
Ben hep stresliyim ya 40dk dinlendim şimdi yine 2 saat çalışcam, müzik bugünlük dinlemeyim ya dün çok dinledim ondan herhalde migren girdi
Niye bu kadar streslisin kız ne oluyor her gün
Bilmiyorum gitmiyo stres üstümden gergin bi insanım
Bencce değilsindir de biraz kafanı rahatlatman gerekiyordur.
Öyleyim ya vücuduma bedenime yansıyo stresim bakışlarıma bile korkuyo insanlar benden
Eminim öyle korkunç değldir ahahha :D
Kötü bakıyorum çok
Tabii canım bilirim :D
Uyku düzenine dikkat etmiyorsan, arada mola vermiyorsan, kısacası kendine fazla yükleniyorsan olabilir. Günlük yeterince su içtiğinden emin ol, fazla kahveden uzak dur.
Kasiyon kendini kanka
Uykunu tam aldın mı?
6 saat uyudum aslında kalkıp duş da aldım
O zaman limonlu bir çay iç diyorum
Tamam teşekkür ederim nasıl çay içiyim adaçayı yeşilçay siyahçay?
Yeşil çay daha çok kafein içerir, varsa papatya çayı yoksa siyah ve açık çay iç
İyi gelmez mi yeşil çay yok papatya çaylar da poşet çayı zaten açık olmaz ki
Yeşil çay sinirleri daha çok uyarır. Poşet olsun papatya varsa
Papatya yok maalesef
İnternetten baktım da yeşil çay iyi gelir yazıyo
Dene öyleyse sonucu merak ediyorum
Ben seni dinliyom yeşil çay yapmadım adaçayı yaptım şiddetlendirebiilir dediğin için
Çok denedim emin olabilirsin
Sağ ol teşekkür ederim iyi geldi biraz ada çayı hâlâ zonklama var ama
Çok sevindim. Gece uyumadan ıhlamur iç. Hafif soğuk almışa benziyor
Evet 2 aydır gribim ya geçmedi ders çalışırken şiddetleniyo daha çok, ıhlamur alırım
Bir kaç tarif daha veririm daha sonra
Verebilir misin ben okurum 9 tane sınava gircem iyileşmem lazım acil
Tamam sana mesaj olarak atıyor
Hala agri giriyormu başına
Bebde dis okuyom oo ne ağrılar cektim
Çok düşünmekten oluyor
Evet sohbet edelimmi iki uni 4 sınıfım ben yaz ozelden
Daha dün eve geçtim 1 ay sonra yine okul