Bir göz doktoruna git ve gozlerinin accommodation ve conversange odaklanmalarını kontrol ettir. Bunlar goz kaslarının bakılan yere gore goz kaslarının gozu yuvarlaklastırma ve uzunlastırma yeterliğni olcer ve biri yetersizse kaslar spazma girip beyindeki gorme merkezine agrı sinyali , hatayı duzeltltirmeye zorlama amaclı gonderir ve sonucta başağrısı olarak tanımlasan da gorme merkezi kaynaklı agrı olusur
Miyopum ondan ağrı olur mu ki ben 2 aydır gribim aslında hap içiyorum geçmiyor ondan da olabilir mi bilmiyorum ama ders çalıştığımda daha çok şiddetleniyor anlayamdım bi
Ders calısırken uzun sure odaklanmak yerine 5 dk kalk dolas gozlerininin kasları kasılmayı bırakır ancak miyopsan gozlugun bozukluga denk degildir yeni bir odaklama kontrolü yaptırma zamanın gelmis olabilir
Ben focus to do'ya para yatırdım 100tl kalıcı lisans vardı ömürlük yani bütün kilitleri açık oldu ona para verdim diye valla çalışasım geldi bi deneseydin uygulamayı ücretsiz de kullanabilirsin
aboo para gidince insan bi mecbur hissediyor kendini bende her yolu denedim de başlıyorum ama devamı gelmiyor bi bakem ona -inşAllah harbiden bakarım 🙈-
ya bende şey var bunları iradeni kontrol edip sende yapabilirsin algısı bu tarz uygulamaları yaparsam bi daha irademi kuvvetlendiremem gibi geliyor o yüzden uygulamasız kendi başıma diyorum işte şimdi bırakıcam iki saat yokum gibi
Beni kısıtlayan bir şey olması lazım yoksa siteden çıkıp çalışamıyorum ya da diğer uygulamalarda takılı kalıyorum günüm boş geçiyor geri dön diye uyarı veriyor yoksa çalışmanı saymam diyor bence güzel yani sen bilirsin yine de en azından planlı olmanı sağlıyor haftalık çizelgeni de görüyorsun
Uyku düzenine dikkat etmiyorsan, arada mola vermiyorsan, kısacası kendine fazla yükleniyorsan olabilir. Günlük yeterince su içtiğinden emin ol, fazla kahveden uzak dur.