Özellikle vize ve final haftaları çok yoğun oluyor, günlerce uykusuzluk... Nasıl başa çıkıyorsunuz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Özellikle vize ve final haftaları çok yoğun oluyor, günlerce uykusuzluk... Nasıl başa çıkıyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Değerli Arkadaşım, evet baş ağrısı olur onu geçirmek için sana bir tiyo vereyim. Ağrı beynin solundaysa sağ el baş parmağı ile işaret parmağı arasındaki kas grubuna üst taraftan yarım dakika baş ağrın geçer. Ağrı sağ tarafta ise sol elin basparmagi ve işaret parmağı arasındaki kas gurubuna yarım dakika parmaginla bastır ağrının geçtiğini görürsün. Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Hangi bölüm
bir agrı kesici üstüne bir kahve bunları aldıktan sonra yarım saatlik kısa bir uyku uyandığında bulutların üstünde uyanıyorsun agrı kesici çok güçlü bir agrı kesici olmaması gerekiyor
Güçlü ağrı kesici hangisi ya onları bilelim. Öbürleri hafif kalıypr:)
bunun bilimsel tercümesi şu üniversitede çok denedim bende bir yan etkisi olmadı orta kuvvette agrı kesici mesela minoset kullanabilirsin bununla kahveyi aldığında kahvenin agrı kesicinin etkisini artıyor ve hafif bir yorgunluk yapıyor onuda küçük bir şekerleme ile desteklediğinde 5-6 saat uyumuş gibi mutlu bir şekilde uyanıyorsun güçlü bir agrı kesicinin (zaten güçlü daha ne kadar güçlensin) yan etkileri çok agır oluyor
Novalgin mesela o da iyi gibi ders çalışırken sağlam bir şey lazım. Yoksa devam ediyor ağrı.
novalgin kullanmadım bilmiyorum bu konuyu biraz deneysel yapmıştım ama bir doktora da danış bende yan etkisi olmadı diye sende de olmayacak değil ben şu an da kullanıyorum zor zamanlarımın joker tekniği
Kesinlikle kahve hep içiyorum ama dediğin gibi denemedim
kahve çok içiyorsan cold brew de agrıyı gideriyor sade olacak ama
Onu bilmiyorum bir bakayım
100 gram türk kahvesini suyun içine at 3 gün buzdolabunda beklet evinde hazır bulunsun dışarıda dünya para olmuş
Ne güzel bilgiler verdin teşekkür ederim 🙏100 gr a ne kadar su miktarı olacak?
istediğin sertliğe göre değişiyor 1 litre kafana göre su ve kahve miktarını ayarlayabilirsin
Frape gibi bir şey bu o zaman. Çok da severim. Teşekkür ederim ❤️
Ders çalışmayı günü güne olur son güne bırakırsan içinden çıkamazsın. Oncin baş ağrısı olur.
Her gün sindire sindire öğrenilmeli..
Sınav zamanı bir tekrarla üstünden geçilir.
Ezber konuları unutuluyor maalesef son gün toplu ezber ritüeli yapmak lazım
Mesaj kısmında konuşsak olur mu
Fazla tekrar yapman gerekir öğrenmek için
Mesaj kısmımda belki yüzlerce mesaj vardır. Hiç bakmıyorum oraya o yüzden.
Bir arvelese bakar. Benim kafamı ağrıtan ders değil de hadi atan diyen akrabalarım olmuştur hep mdmfk
Arveles, minoset, parol benim baş ağrımı geçirmiyor, hafif kalıyor. :(
Sade soda içerdim ben. Ayrıca kettle da su ısıtıp biraz buharıyla durmak da ağrıyı gideriyor
Bu sinüzit ağrısı için mi buhar yöntemi ya ondan sordum.
Yok hayır. Havasızlıktan da baş ağrısı olur. Bu ortamdaki havayı nemlendirir. Ya da ılık suyun içine bir miktar vicks de atarsan seni rahatlatır
Valla çok inatçıyımdır inada biniyorum bazen ilaç bile içmiyorum. Ama alına masaj yaparak geçirebilirsin ya da sol burun deliğini kapatıp sağdan nefes al 30 kere sonra aynısını sola yap Buda ise yarıyor bende
Bu harika bir yöntem not aldım. Böyle denenmiş yöntemler lazım. Çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim
Kahve içiyorum baş ağrısı için
O hafif ağrı için kuzum
Haklısınız :)
Buz gibi suyla basını yika
Evet geçici süre ile tarıyor