12. Sınıf öğrencisiyim sınava 4 ay kaldı sanatla ilgilenmek istiyorum Böyle mühendis vs gibi işler değilde beni tiyatro Konservatuar radyo televizyon gibi şeyler daha çok çekiyor
Ve işsiz kalırım başı boş gezerim diye korkuyorum
Muhasebede akılda Var ama nasıl olur bilemiyorum
Yazılım Veya bilgisayar Gibi şeylerde olur ama sadece tyt ye gireceğim var mı yardım edebilecek abiler ablalar?
Ve işsiz kalırım başı boş gezerim diye korkuyorum
Muhasebede akılda Var ama nasıl olur bilemiyorum
Yazılım Veya bilgisayar Gibi şeylerde olur ama sadece tyt ye gireceğim var mı yardım edebilecek abiler ablalar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yazılıma ilgin varsa. 2 Senelik bilgisayar programcılığı, bilişim güvenliği teknolojisi falan yaz keenks
Kenks Peki Bu bölüm Yeteri kadar Değerlimi?
Yani Bu bölümü okursam neler yapabilirim?
Bu bölümün bir amacı yok aslında, bu bölüm sadece belge almanı sağlayacak o kadar.
Yazılımda üniversite o kadar mühim bir konu değil fakat işte türkiyedesin, olması lazım hiç yoktan.
Bölüme değil alana bakman lazım. Çünkü bölümden mezun olup kpss ile falan atanmaya çalışmayacaksın zaten, CV ve Skill işi bu alan.
Tamamen, cv kasacaksın. Programlama bilgisi, algoritma bilgisi, temiz kod yazmak, staj tecrübe kasmak, ingilizce (translate yeter öğrenme aşamasında zaten) kasmak falan fistan
İlgili olduğun bir yazılım alanı seç. Kafanda en başından bir proje kalıbı olsun, acıktırsın seni bilgiye yani sonra da geeç, mezun olduğunda da hem yurt dışı olanağın fazla hemde yerelde iş bulma durumun.
Bi düşün keenks
Keenks Öncelikle ellerine sağlık çok bilgilendirdin Adamsın
Yazılımdan yürümeyi isterim çünkü işim bilgisayar başında olsun diyorum çünkü Bilgisayarla doğdum diyebilirim
Aşinayım
Fakat korktuğum şeyler öğrenememek Ve Ortada kalmak ne dersin kanks düşünsemmi
Öğrenememek diye bir şey yok keenks.
Yeterli emeği veren herkes çokda güzel öğreniyor. Ki bilgisayarda ctrl c ctrl v ne yaptığını bana sonran arkadaşım bile öğrendiyse sen uçarsın rahat ol asŞLKfjlkdşsafkşldflşdsfads
Ortada kalmak falan yok keenks. Sen kendini geliştirirsen ortada falan kalmazsın bu kadar basit. şu an alan uçuşta bu yüzden rakipler çok. O yüzden herkesin yaptığını yapmaman lazım daha çok çalışman lazım. Herkes klasik, üniversiteye gider, derslere abanır falan, programlama kasar ama bir mezun olur, zk gibi kalır ortada neden? Çünkü şirketler tecrübe istiyor?
Sende gerek tatillerde bir yerlere girmeye çalışmalısın, tecrübe kasmaya çalışmalısın, bootcampler olur online, onlara katılmalısın ki diğerlerinden bir farkın olsun. İngilizce önemli bu arada, öğrenme aşamasında sıkıntı yok zatende, 2 senenin sonunda mezun olduğunda hiç yoktan okuduğunu anlayabilmen lazım keenks.
Ben bilişim güvenliği mezunuyum, bu sene mezun oldum. Bölümümde en iyisi bendim de ama bak alanı sevmiyorum :d meslek olarak düşünemiyorum, zaten aile dırdırından falan kurtulmak hem de içe kapanıklığı falan atmak sosyalleşmek, üniversite ortamı görmek için gitmiştim.
Al yarın günlük bir işe gideceğim tarla işine AŞLKSDJAŞLKJFŞLKSajdfklşsjkşlafjaşd
Sen hesap et :d
Bu bölümün ekmeği çok keenks. Yeterki içindeki o isteği kaybetme, hiç belli olmaz dolarla bile maaş alabilirsin, bir ömür kafan rahat olur hem türkiyede hem yurtdışında da
Vaay kenks Bakıyorum Experience sahibi birisin Allah hayırlısını nasip etsin
benim deneyim üniversiteyle beraber son buldu :d
Ben bu işin adamı değilim ya, kafam manyak basıyor bu işe de, içimde zerre istek yok, sevmiyorum. Sevmeyince de yapamıyorum haliyle :d
Amin keenks
Ticarete atıl.
Abi aklımda oda var ama Ne yapıcam Çok bilmiyorum Ne alıp Ne satabilirim Neler yapabilirim çok bir bilgi sahibi değilim Etrafımda Bilgili birisi yok maalesef
Bir işe girersen sabit maaş alırsın ne uzar ne kısalırsın. Ama ticarette tutturursan ekonomik olarak rahat bir yaşam sürersin.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!