Güncellemeler
+1 yıl
Para kazandığımı gördükçe hırsım artıp mutlu da oluyorum. İstediğim birçok seye sahip olurken bunun DGS si kpss si bitmicek hal alıcak ve yasta gidiyor acaba diyorum yol yakınken pes mi etmeliyim, siz ne düşünüyorsunuz
Gelecek konusunda ya emeğim çöp olursa diyorum diğer taraftan çalışıyorum annem işi bırak ağır diyo ben okulu bırakmayı düşünüyorum bu kez hem anne hemde baba karsı çıkıyor bana. Alanım sağlık ve hayalimdi ama çok düşük bölüme girdim ve uzaktan. Lisans tamamlama hemşire ol diyo hem istek var ama azim kalmadı yorgun hissediyorum kendimi. Siz olsanız ne yapardınız bu durumda?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
azmine hayran kaldım, geleceğini düşünmenede. Allah güç kuvvet ve azim versin sana. azmini kaybetme kardeşim,
Ders konusunda tükendim işte
Aile zorluyor okul önemli diye
işi bırakmana engel bir şey yoksa işi bırak bence, iş konusu her türlü bulunur ama eğitim bir kere bıraktın mı zor toparlarsın.
O kayıslar koptu işte basında. Paranın kokusunu alınca derse adapte nasıl olucam ya da mutlu olur muyum bilmiyorum öğrenci iken 0 dım çünkü
ne işle meşkul olğunu söyler misin bana
Tekstil 🙄
üretim mi satış mı?
Üretim
Ama uzaktan bir sağlık bölümü okumak için işimden olmaya değer mi bilmiyorum zaten yasta gidiyor artık okumaya geç kaldığımı düşünüyorum
fabrikada çalışıyorsun o zaman, iplik mi kumaş mı pekii?
Okulu bitirsem 26 lisans tamamlasam 28-29 olucam kpss desen yas 30 oluyor ve elde hiçbir şey yok ama calıssam belki farklı olacak diye düşünüyorum haksız mıyım sence
Anlamıyorlar zorla okutturuyorlar
Daha yeniyim dediğin seyleri anlamıyorum
soruma cevap ver, sana fikir verecem ok. iplik mi kumaş üretim mi
iplik ve kumaş üretimi yapan tekstil firmaları var
Dikim elbise işte gömlek mont sezonunda
anladım, bende tekstilde çalışıyorum. iplik üretim, makina teknikeriyim ondan öğrenmek istedim ayı sektördemiyiz diye ;)
bende açıköğretimden sağlık kurumları işletmeciliği okuyordum, iş ve okul aynı anda olmuyor. okulu bıraktım. şu an pişmanım ama.
İşte bende pişman olmaktan korkuyorum
şu an imkanım varken ama diğer taraftan da para kazanıyırken kafam karıştı
çalışmaya mecbur değilsen okuluna odaklan dicem ama sen kafanda onu bitirmişsin gibi geliyor. yaş konusunda çekiniyorsun orada biraz hakkın var, yinede senin karar vermen en önemlisi. okumaya azmin yoksa iş hayatına devam etmen şu an için en mantıklısı sanırım.
Çok korkuyorum inanın
Çaresizlik beni bitiriyor
Okumakta istiyorum ama bunca yıl birşeyler oldu sürekli olmuyorsa zorlama dicem ama bu kezde ya pişman olursan diyor içimdeki ses
İşte o zaman ne yaparım bilmiyorum çünkü kendi elimle geleceğimi ben bitirmiş olucam
zor durumdasın. yüz yüze dertleşeceğin biri lazım, ya da konuşacağın. kafan çok karışmış ve en kötüsüde kararsızlık. sakin olup sağlam kafayla tekrar düşün, yararı olmuyorsa destek alman lazım ok.
Dusunceleri bi salardim
Gitmiyorlar denedim
Bi nefes al
Ne yapmak istedigine karar ver ve o kararindan dönme