Hocam da hocammmm, sınav kagitlarini okurken bana dönüş vermek istemiş 😅

Hocam da hocammmm, sınav kagitlarini okurken bana dönüş vermek istemiş 😅
Disiplinli, hocaların gözünde olan bir öğrenciyim. Beni hiç tanımayan öğretmen, dersime girmeyen öğretmen bile annemin yanına gelip sizi takdir ediyorum çok güzel evlat yetiştirmişsiniz demesi bile bir onurdur benim için.
Ben başarısız bir ögrenciydim çünkü okulun ögrencilere düzgün egitim verdigine inanmazdım, şimdi bile inanmıyorum. Egitim sistemi ben küçükken'de bozuktu , şimdi bile bozuk oldugunu düşünüyorum. Hiçbir zaman dersi dinlemezdim. Okul çocukları gerçek hayata hazırlamıyor. 1 ögretmen 12 dersi anlatmıyorken neden 1 ögrenci 12 dersten sorumlu tutuluyor. bunu ögretmene sormuştum 3. sınıfta bana fazla araştırma ögrencilerin aklını karıştırmaman gerektigini söyledi😀Bana sürekli sen okursan insanların çok düşünmesini saglarsın buda yöbetim için problem olur derdi 😀😀
O öğretmenler de bir sürü ders görüp öğretmen oldu yalnız
Sınıfın başarı yükünü taşıyan, ödevlerini zamanında yapan, dersi derste dinleyen, öğretmenin sözünden çıkmayan ve hocam ödev vardı diyen o öğrenci bendim 😂😂 Ama okuldan da nefret ederdim lisede ağlayarak gidiyordum okula.
Sistemin anlamadığı 3.5 yaşında Uludağ Üniversitesi Psikyatri ABD Çocuk psikyatristi Prof Dr Suna TANELİ (Uludağda bölümün kurucusu, Prof Dr Arif Verimli'nin hocası) tarafından üstün zeka tanısı konumuş dehb li anlaşılamamış, eğitilememiş biriyim. İlkokuldan beri alanı fark etmeksizin Üniversite dahil sorularına cevap bulamamış biriyim.
Cevap
26Cevap
Ben genelde sessiz sakindim pek arkadaşım yoktu
Sınıfın en çirkini diye anket yapmışlardı 12 yaşında falanken ondan önce herkesin çok sevdiği bir çocuktum. zorbalık fena geçti üzerimden cinsiyetçilik vs insanların her yönünü erkenden gördüm yerine göre tembel yerine göre başarılı bir öğrenci oldum. Uzun süreli arkadaşlıklarım olmadı oradan oraya hep çevremi değiştirdim. Her türlü kazığı da yaşadım.
benim de kazık attığım oldu mu diyorum olmadı ama ahım tutar %50 bir arkadaşımın kolunun kırılmasında payım var. %50 üzgünüm %50 iyi oldu diyorum.
sınav senesiydi.
Kendimi stresle yoneten ve boyle disipline eden biriydim ama gereksiz kasmışım bence. Güle oynaya istediğini yapanlarda oldu evet çalışmama değdiği zamanlar oldu ama daha rahat olabilirmişim :)
Değişkenim. Bir ara inek, dersten kafasını kaldırmayandım, bir ara en arka sırada hep uyuyan. Bir ara da hem gezen, hem çalışan. Değişiyor yani
Sınıftaki kızlar yazdığım şiirleri ve çizdiğim resimleri yırtardı; bayıldıkları kavgacı badboylar da ders aralarında beni itip kakardı ama kadınların her yaştan zulmüne erken alışmamı sağladığı için o dönemde yaşadıklarıma minnettarım.
Lisede çok dakik ve kuralcı bir öğrenciydim. Üniversitede ise daha sosyal ama buna rağmen kibirli bir öğrenciydim.
Orta dereceli hiperaktif ve dost canlısı aynı zamanda saygılı ve sevmediklerime bazen mesafeli konuşurdum
Dersten bir saat sonra sınav yapsa 100 alacak kadar iyi dinleyen, 10 hafta sonraki sınava son hafta çalışacak kadar tembel olan bir öğrenciydim.
Bence trolsün. Lise öğrencisine böyle yazılmaz ünideysen de bu geri bildiirmi almazsın
Ünideyim ve yazdı. Neden troll yapayım yahuu😅
Ahahhahaha yok daha nelerr
Adam sempatik biri ya, hemen yanlışa yormayın
Bilmem ki yaşı kaç, 30lardadir herhalde ama yok diğer arkadaşlarima da yazmış 😅 ama onlara hep şurada şurada hata yapmışsın falan yazmış ben müq yaptığım için bana övgü😁😁😁
😅😅 ay ne bilim o gözle bakmadım hiç. O benim canım hocamm
Kanka işine bak ya😅
Saçmalaaaaa ya
Sessiz sakin içine kapanık öğrenciydim okulda çok zorbalık görüyordum :(
Üniversitede yükselişe geçtim ve bir anda sınıfta ilk 3 E girdim hocalarimlada çok samimi idim.
ben iyi bir öğrenci değildim hep hocalarımla kavga. İyi de yapmışım oh
Hırslı bir öğrenciydim dönem dönem başarısızlıklarım oluyordu ama toparlardım
Her zaman sevilen bir ögrenciydim ama çalışkan degildim
Hocaların sevdiği herkesle arası iyi fırlama bişeydim
Öğretmenler tarafından sevilen ne çalışkan ne tembel bir öğrenciydim
7. sınıfa kadar tembeldim. 8. sınıfta denemelerde hep 2. olan kişiy geçtim 1. olana yaklaştım ama geçemedim. Lisede başarılı gittim ama sonralarda saldım biraz. Şimdi bilgisayar ve yazılım üzerinden gidiyorum.
Neşeli, sessiz, disiplinli ve çok çalışkan.
Orjinalinde ne yazıyor merak ettim sjsn
İlk başta adim😅
Alt kısımda da soru, x'e verdiğin cevap😅
Ve bölümden keyif aldığın içinn
He tamam saolun
Sesiz , sakın , kimseyle konuşmayan biriydim
Yaramaz bir öğrenciydim
Sessiz sakin içine kapanık az konuşan
Çok sessiz sakin biriydim
Para dagitiyodum herjese mal gibi
Normal bir öğrenciydim
Talebe değil muallimim