okulla aram yok ama becerikliyim okul dışında ayıptır söylemesi telefon tamiri yazılım doğalgaz inşaat 3d tasarım senarist bilgisayar teknisyeni oyun tasarımcısı ve daha nicesi gibi şeylerde becerikliyimdir insanın bir çok şeyle uğraşması lazım tekbir şeyle uğraşırsan hayatını zor düzene sokarsın
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sırf sessiz, sakin olduğu için hel ezilem ve dışlanan ve çok şey kaybetmiş biriyim, onunla hiçbir zaman konuşma cesaretine sahip olamamamda mutlaka başkalarının etkisi var, insanlar çok kötüler, hiçbiri iyiliği haketmiyor. Artık öyle değilim ve bilmenizi isterim ki; çoğu kötü olarak empoze edilen insanın arkasında mutlaka onu iyilikten soğutan berbat bir topluluk vardır. Daha anlatırdım da neyse.
Liseye kadar çalışırdım fakat lise 2. Sınıfta bölümlere ayrılırken not ortalaması ve çalışmaya dikkat ediceleceğini disiplin suçlarına dikkat edileceğini söylenmesine rağmen ne kadar bunları yapan devamsızlık sorunu olup çalışmayan kim varsa istedikleri bölüme girdiler ben giremedim o günden beridir saldım gitti 😊
Kendimi bildim bileli hep inek dedikleri kişiydim. Hep en önde otururdum ve ders kaçırmazdım. Okuma-yazmayı zaten okula başlamadan önce öğrenmiştim. Üniversiteyi fakülte birincisi olarak bitirdim. 70-80 alsam oturup ağlayan bir insandım.
Çoğu dersten atılan ama notları en yüksek olan öğrenciydim.😀 Öğretmenler sorunun kendilerinde olduklarına ikna oldular notlardan sonra hayata , öğrencilere bakışları değişti bazılarının.
Hocaları dinleyen ve arası iyi olan, en arkada oturan, sessiz ve gizemli çocuktum. Notlarım ortalamanın üstündeydi. Pek kimseyle arkadaşlık kurmaz, teneffüslerde veya öğle arasında kulaklık takıp müzik dinlerdim.
Çok kavga ederdim ilkokulda yeni gelen öğretmen kız kırmızı ojeli tırnakları ile kulak memelerimi delerek kanatmisti sonrada çantasından çıkardığı şarj kablosu ile kabartti bacaklarimi altima isedim bir sahada kavga falan etmedim :)