Ben PDR mezunuyum
Normalde sayısal öğrencisiyim
Ama hayalim tıp okumaktı
Sizce geç mi kaldım
Yoksa hala şansım var mı
Ben PDR mezunuyum
Normalde sayısal öğrencisiyim
Ama hayalim tıp okumaktı
Sizce geç mi kaldım
Yoksa hala şansım var mı
Kesinlikle geç değil ben de 22 yaşında eczacılığı bırakıp tıpa başladım herkesin karşı çıkmasına rağmen, şu an 2. sınıftayım hiç pişman olmadım zorlukların yanında çok gurur verici. Ayrıca bölümde 34 yaşında arkadaşımız bile var.
Yaa bende 22 yaşındayım şu an hazırlanıyorum ama bu yılda olmayacak biliyorum bu yolda birileriyle olmak istiyorum sende benimle çalışmak ister misin birbirimizi motive ederiz
Ayrıca geç değil bizim gibiler şimdi çocuk bakıyor bizde hayatımızı kazanmaya çalışıyoruz ben bir fark göremiyorum
Cevap
6Cevap
Evet normal bir durum
belki de yaşadığın bu hayatın 2-3 katını yaşayacaksın. eğer çok istiyorsan yapabileceğine inanıyorsan bence hala şansın var :)
Tıpta okuyan arkadaşlarim vardı, mezuniyet töreninde birçok 30'lu yaşlarında öğrenci vardı. Yani sizin içinde geç değil. Umarim başarılı olursunuz.
Olur bence ama bazı tıp bölümlerinin yılı çok olabiliyor senin dediğin bölümü de bilmem yani yapabileceğine inanırsan neden olmasın
23 yaş daha çok genç bence. Yani ben bir sorun veya engel göremiyorum. Başarılar
Bilmem ben yedim o boku da 10 üniversite bitirdim
Sınıfta kalmadan şartıyla okumanı tavsiye ederim. Mühendislik okuyup bitirmiş hata mesleğini yapmış okuyan vardı bizim Sınıfta
Ömrümü adarım diyorsan okumalısın
Ortadoğu ülkesinde doktor olunmaz kuzen kristina
Kesinlikle olur hayallerinin peşini asla bırakma
Başla
23 daha bebekk tabiki normal olur
Hayır tabiki
Asla geç değil
Kesinlikle yapmalısın hiç de geç değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?