Eğitim & Kariyer Lisede hangi bölümü okuduğunuzu tahmin etmeye çalışayım mı? Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aynı zamanda Anket koydum katılabilirsinizSoru fikri @-Rengarrr- Sayısal Eşit Ağırlık Sözel Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Olm iyi ki tahmin edelim dedik Lisede hangi bölümü okuduğunuzu tahmin etmeye çalışayım mı? Cevapla Lise Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
-Rengarrr- Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Birlikte tahmin etmeyecek miydikk 😅😁 0 10 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Alelacele sordum çok pardon hocam Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Hm tamam o zaman, istemiyorsun sandım sdfdd Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Yok bea öyle şey mi olur Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Bak aklıma bir soru daha geldi Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Çaya kaç şeker atarsınız Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Nasıl? basit ama fena değil gibi Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Nedir efenim Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Ahah güzelmiş 😄 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Ama sorun şu ki benim soru hakkım bitti keşke boşa harcamasaydım 🤕 Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Benim de yok şu an 🙁 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sayıdal 2 3 Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Neden söylüyosunuzz Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Yeni bölüm açıldı , " sayıdal " Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Sayılar alemine dalınıyor galiba Yorumla
HurişHanım Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 76% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Sayısall Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Sözel Yorumla
nannerl Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 355 cevap paylaştı. Esit agirlik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olur 1 5 Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Sen sayısalcısın Yorumla -Rengarrr- +1 yıl Eşit ağırlık Yorumla Tamotam23 +1 yıl Oksss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha bilemediniz sözel Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Hayır inanmıyorum sen sayısalcısın babanda öyleydi ! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç yorulma sayısal.
Birlikte tahmin etmeyecek miydikk 😅😁
Alelacele sordum çok pardon hocam
Hm tamam o zaman, istemiyorsun sandım sdfdd
Yok bea öyle şey mi olur
Bak aklıma bir soru daha geldi
Çaya kaç şeker atarsınız
Nasıl? basit ama fena değil gibi
Nedir efenim
Ahah güzelmiş 😄
Ama sorun şu ki benim soru hakkım bitti keşke boşa harcamasaydım 🤕
Benim de yok şu an 🙁
Sayıdal
Neden söylüyosunuzz
Yeni bölüm açıldı , " sayıdal "
Sayılar alemine dalınıyor galiba
Söyle
Sayısall
Sözel
Esit agirlik
Olur
Sen sayısalcısın
Eşit ağırlık
Oksss
Haha bilemediniz sözel
Hayır inanmıyorum sen sayısalcısın babanda öyleydi !