Tıbbi sekreterlik bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz
yazmalımıyım bilemiyorum?
yazmalımıyım bilemiyorum?
Merhaba, bu sitede her zaman önerdiğim bölümlerden biri yani tercih edebilir bence. Ama atama durumu eskisi gibi çok fazla oluyor mu onu bilmiyorum. Fakat yine de eğer bu bölüme ilginiz varsa tercih etmenizi tavsiye ederim. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Teşekkürler:)
Rica ederim :)
Cevap
5Cevap
Bence bayanlar için çok güzel bir bölüm bu alanda hizmet veren çalışanlar, hastaların sağlık çalışanları tarafından kabul edilme zamanlarını ve süreçlerini düzenlemekle sorumludur. Bunun yanı sıra hastaların kayıtlarını alma ve belgeleme gibi işlerden de sorumlulardır ayrıca kurumların işleyişini düzenlemek ve planlamalar yapmakla yükümlü oldukları söylenebilir...
Yani şu an için sağlık sektöründe ihtiyaç var ama normal sertifikada yeterli oluyor. Memurluk için düşünüyorsan her zaman olmasa da okul bir kriter
Anladım teşekkürler:)
Rica ederim :)
Çok rağbet görüyor. Önü kapandı bence. Herkes 2. Üni olarak onu açıktan okuyor.
Bilmiyorum hani şu an sadece yazmayı düşündüğüm bölümlerden biri
Ama rakiplerin çok olacak. Çocuk gelişimi yazacağına bunu yaz ama.
Rehberlik ve psikolojik danışmanlık nasıl sencee
O çok iyi. Bence onu seç.
tercihlere yazıcam artık çıkarsa ya
Ama sakın benim gibi hata yapma. 3-5 tane yazıp bırakma. Çıkmayadabilir. Planla işte şu tutmazsa bu kesin gelir diye.
Anladım benimde aklımda ki o ya hani bir çok bölüm yazmak hangisi çıkarsa ona göre davranırım diye tavsiye için de teşekkürler:)
Kaç tane tercih yapabiliyorsan yap yapabildiğin kadar yap ama puanınla sıralamanla işte uyuşsun aldığın puan.
Allahım sen bana güzel bir puan tutturmayı nasip eyle 😅
Çalışmadan köfte ekmek yok ama.
Evet biliyorum oyuzden çalışıyorum 🥲
En iyisi. İyi çalışmalar
Teşekkürler:)
Dış ticaret de iyidir 2 senelik
Ticaret derken yani
Dış ticaret bölümü var
ya da 4 yıllık uluslararası ticaret bölümü de var bizim üni de alanya da vardı mesela ama her üni de yok diye biliyorum bunlar güzel bölümler ya da kabin hizmetleri bölümü var kolay iş bulan hostes olmak istiyorsan
Biraz araştırayım bölümü de ahshhs
Bu sene mi gireceksin sınava kanka
Evet
İyie
Kesinlikle tavsiye ederim
Evlen
Kalsın.
Okeyyyy
Evlenenlerde boşanıyor :D
@hayatcokzoraglarim Kurduğun cümle nerden baksan yanlış. Herkes boşanmıyor
Ben herkes yapıyor mu dedim. Artık arttı.
@hayatcokzoraglarim artması ayrı
Ya o topa girilmez. İnsanlar zıvanadan çıktı.