https://hizliresim.com/pzicl4f
4 sene calisiyorum insanlarini sevip deger verdim karsiliginda bende degwr gordugumu zannediyordum ta ki bu kopek gelene kadar başta küçüktü bisey yapmiyordu sakindi buyudu hircinlasti basta kalmasini istiyordum simdi ise aşiri zorlaniyorum ve ben istesem bile elimi kolumu ve bu denli zorlandigimi gorup onlarin gondermesi lazım ama herkes gormezden geliyor bende artık kimseyle konuşmuyorum yuzum asık normalde asiri guleryuzluydum simdi hic gulumsemiyorum bile kirginligim kizginligim kopege degil bu kisilerin beni gram dusunmemesine
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Türkçe'yi katletmişsin abla.
Acilen kunduz aşı Şi olmalısın
Oldum ustune yine isirip duruyor
Mahvolmuş kece
Hayvanlari seviyorum bu kopegide seviyordum hala seviyorum hatta kalmasini istedigimi soylemistim ama o zaman kucuktu ve bu denli hircin degildi simdi buyudu ve elimi kolumu parcaladigini gormelerine ragmen gormezden geliyorlar agrima giden bu ben isteseme bile onlarin beni uzaklastirmasi laxim ama yüzlerini gördüm kimse dusunmuyormus beni
Çok kotu olmuş ama
Asĺinda bu yaralardan cok bu insanlarn sahteliği üzdü beni
Emin olun hiçbir şey insanların sahtesi kadar tehlikeli değildir
Aynen oyle bu yaralardan daha cok canımı yaktı bu durumla yuzlesmek
Bazen mecbur katlaniyorsun ama kaybeden onlar dir
Zatrn asla eskisi gibi degilim onlara karsi ne guler yuzluyum ne muhattap oluyorum tamamen yok sayiyorum onlarin beni saydigi gibi
Yani sana karşı nasılsa sende öyle yap
Siz çalışıyormusnuz
Evet
Dm gelirmisiniz
Yani köpeğin olduğu yerde mi calisiyorsun
Evet ofiste calisuyorum iştw
Dm at isteseniz
Kolay gelsin
Avel sende kopekden uzak dur
Brn bakiyorum nasil uzak durucam
Nasıl bakiyon köpek bu canavar değil egerki bu unzamana kadar sana alismadiysa kuduzdur bırakın barınağa
Belcika kurdu
Cinsi önemli değil sahibine soyle kendi baksın
Sahibi patronumun arkadasi oda yurt disinda bu kopekte yur fisina cikmasi icin 3 ay beklemedi lazimmis o sureye kadar ben bakiyorum kucuktu sorun degildi ama simdi buyudu ve beni yoruyor
Kimi tanıyor bu köpek senden baska
Bu koprk herkese saldiriyor gelenim gecenin ayaklarina felan saldiriyor daha kucuk ama cusse olarak büyüdü
İşini bırak en güzeli başka iş bak
Birkac once denedim istifa vermistim tam cikicaktim patronum felan cok uzuldu deger veriyorlar zannedip kandim ve vazgectim cikmaktan
İyi geceler
O isi biraksan bence
Srefsizlik yapmışlar
Yuzlerini gordum bende beni dusunuyorlar zannediyordum kendilerinden baska kimseyi dusunmeyen insanlarmis yeri gelsin yuzlerinede soyluyicem
Söyle kimseden çekinme
Gidecek zaten patronumun arkadasinin kopegi ama ne zaman gidecrk belli degil bu hafta gidecek fiyr diye el kol birakmadilar bende
Yazık olmuş hiçbir hayvana güven olmaz
Insana güven olmaz hayvan hayvanligini yapiyor kurt kopek yaradilisi boyle insan insanligi yapmiyor ben bu insanlara kirginim zaten deger verildigini dusunuyprfum megersem sahtelermiş
Çoğu insan sahte zaten seni seven samimi 1 2 arkadaşın olsun yeterli
Oyle zaten 1 tane arkadsim var bu kisileride sevip deger vermistim hayal kirikligi oldu yuzlerini gordum bunu yuxlerinede soyliyicem patronumun müdürümun
Söyle utanma 😅
Utanmam hatta hıç muhattap dahi olmiyicam kimseyle yarindan itibaren guleryuz felanda gostermiyicem
Aferin sana