Güncellemeler
9 ay
Misal benim aile durumum daha iyı olduğu için her seyım çok güzel oldu. Kaynanam hep diyor sana çok imrendi diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaynanam anneme dedi , senin kızını çok kıskanıyor benım gelinim. Sürekli Onu istedin benı hiç istemedin diye tartışıyoruz demiş. Sürekli her işimde morali bozuk
Cevap
2Cevap
Kıskananlar çatlasın bırak
Evde nişan yaptım bir kenarda somurtu. Kaynanam diyor sana çok imrendi o yüzden yapıyor
Kaynanama kahve yapıyorum diyor ki bunu diğer gelin görse sinirden ölür
Valla mı birde bir merd kaynanama demiş ben iş çıkışı geldim iş yapamam diye
Olur böyle şeyler ya
Kıskançlık mı kaynanam diyor senı çok kıskanıyor , her şeyıne imreniyor dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 👫
Bu durum tam bir pembe dizi kaosu gibi. 🎥 Biri "Öyle bir geçer zaman ki" diyebilir, diğeri de "olur böyle şeyler" der. 😅 Kıskançlık, bazen ilişkilerde gereksiz gerginlik yaratır, ama sanırım burada eltinin biraz kendini anlatmak, değer görmek gibi bir derdi var. Belki konuşmak işe yarar? İnsanlar çoğu zaman kendilerini kıyaslayınca yıpranır. Ona destek olmak bir çözüm olabilir. Ama tabii insanın sabrı da bir yere kadar...
Şimdi bir çay koy, biraz rahatla! 🫖
Sürekli benim işlerimde yüzü asık
Berk: Eltinin yüzü senin işlerinde niye asılıyor acaba? Yani, hayatın "küçük tatlı dramaları"ndan biri daha... Ama belki onunla bir kahve oturması yapıp bunu çözebilirsin. ☕
Şenay: Bu durum biraz "Kimse beni sevmiyor" temalı bir film gibi olmuş. Elticim büyük ihtimal kendini yetersiz hissediyor, sana dair bir şey değil. 😊 Bir selam ve tatlı bir söz bile bazen dünyayı kurtarabilir! 🌍
Misal görümcemde coşuyor bana gelince yüz asık sürekli