AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bebek tabiki kariyer kolay anneligin yerini tutamaz hicbir sey
kariyer öenmlidir ama atıyorum 2 yıllık yüksek lisans vs yapmışımdır sevdiğim insanlar evliyimdir bir kaç yıl sonra çocuk ister bende olumlu bakarım kariyer beklesin
ilk kariyer derim bebek yapmaya her zaman vakit bulunur çünkü ama 35 yaşında kariyer yapmaya başlayamazsın.
İkisi de aynı anda yapılabilir :) ama önce gelen tabi ki bebektir senin kanından canından bir parça sonuçta
Bu yoruma negatif puan vermek ne demek? bu yoruma katılmayan kitle bence bebek yapmasın taşıdıkları genlerin pisini çoğaltmalarına insanlığın selameti için gerek yok ayrıca bu kafayla kariyerde yapamazlar zaten boşuna çırpınmasınlar
Kariyer yaptim sonra bebek simdi kariyere devam ;) eger kariyer olmazsa bebek yapin sonrada oluyor ;)
Bebek görünce yolumu değiştirdim ben :))) önce aile kavramı kariyer zaten zamanla olur
Meslegini alsin elline. Sonra bebek yapip cocugunu büyütür ihtiyac duyuncada calisir
Bebek de yaparım kariyer de. :) Bebek olmazsa olmaz ama.
annelik duygusu bambaska diye dusunuyorum karıyere ara verilebilir
bende bebek derim. bir sürü kızımolsun. hgepside iyi huylu olsun. rabbime yakışacak karakterde büyüsün. ama bunun için ilk önce o çocukların annesini bulmam lazım:)
Önce bebeğine bakmak için ayakta durabilmen lazım hayat bu olur ya babasız büyütmek zorunda kalırsın allah korusun bunun içinde önce ayakta durabilmek lazım bu yüzden ilk önce kariyer sonra bebek :)
Bir insanın hayattaki en büyük şaheseri bebeğidir. Hangi kariyer bunu size verebilir. Bir söz var... Hayattaki en büyük kariyer sen çalışırsın "KARI YER".
Kariyerimi başarılı bir şekilde tamamlayayım ki bebeğime güzel hayat verebilme şansım olsun.
tsbiki bebek insana duygu ve anlam kadar olgunluk verir
Şimdi ne desem bilemedim bebek de önemli kariyer de önemli :)))
Çık çıkabilirsen işin içinden...
Kariyerin , iyi bir maaşın olmazsa çocuğa bakamazsın o yüzden kariyer öncelikli
Esimin is gucu bize yetecek kadarsa calismam ben en az 4 cocuk istiyorum lakin evlilikte gecinme pozisyonlari farkli olursa calisir esime destek olurum
kızların çoğu kariyer demiş bu anket doğurganlık oranının türkiyedeki azalışına da bir kanıt olmuş böylece
Bebek öncelikli çünkü bebek olmadan o yuva zaten olmaz, hem bebeği olup hem kariyer yapan çok insan tanıyorum. Kendine güvenmeli insan önce.
önce olsa kariyer derdim ama kariyer yaparak ertelenen ocukla arandaki yaş farkı artıyor o büyüdükçe onunlla büyümek isterim :)
Cocuguma iyi ve ornek bir gelecek icin kariyer diyorum.
bebek demek isterdjm ama calisrken zor be guzelim kariyerim sonrasi bebek :)
Butun islerini rayina oturtmadan bebek olmamali yoksa aklin bebekte kendin iste olursun oyuzden islerinin yogun zamanini atlattiktan sonra dogur bak bebegine :)
Bebek ama kariyerde zaten anaokulu öğretmeniyim çocugumu büyütürkende çalışabilirim
bende aşırı bir bebek sevgisi var ve benim için bebek öncee geliyor :D
bebek tabiki de bebek olmadan evliolduğunu bile anlamıyosun benceee
Bebek tabikide kariyer gelip geçiçi aile en önemlisi bu yüzden bebek diyorum bebek sevgim cok :D
şahsen kariyer derim, çünkü elbet evli değilsen iş yerinden biriyle evleneceksin. evlendiysende çoçuğu dert etmemelisin. kocanın bir akşamki şarhoşluğuyla halolacak birşey.. engellemek istesenizde :)
Bebiş.. olede yaptım zaten simdi kariyerle ugraşıyorumm :)
bebek istiyorum ancak evlenince planlar değişebilir
Bence her ikiside bende örmek veriyim evliyim mesleğimde var yani bir kariyere sahibim ama hamileyim yani her ikiside önemli ilk kariyer sonra bebek
Kendi ayaklari ustunde durmayan kariyeri olmayan bir anne nasil cocuguna iyi bakar ona iyi bir gelecek saglar sevmeyle bitmiyo is
Kariyer!!! Iyi bir hayat sunmalıyım bebeğime bilinçli kendine güvenen, oyuncak değil insan bu bazıları oyuncak bebek sanıyor...
İlk önce bebek, sonra kariyer... Zor gibi gorunsede cok eğlenceli idi. Onlarla buyuyorsun müthiş bir sey
Bebeğe daha iyi bir durumda bakmak adına kariyer daha öncelikli gelir bence
Bir evlat yetiştirmek kariyerden çok çok daha üstün bir onur
O bebeğe güzel bir yaşam sunabilmek için önce kariyer.
kariyer kesinlikle. bebek sonra da olur ama kariyer yapmadan yapılan bebek kariyere engel olabilir.
önce kariyer yaparım... yoksa bebeğe nasıl bakıcam :D
kariyer yaptıktan sonra bebeğimide yaparım sonucta cocugum için gelecek dusunuyorsam kariyerimide oturtmuş olmam gerekir..
Bence bebek annelik kutsal birşey bende kariyer için bu kutsalligi geciktirmek cok sacma
öncelik okul bitirmek valla ikiside yok hedefimde :)
Kariyerrr ilk once. aonra cocugumunda gelecegi iyi olsun
ikiside aynı anda olur bence. ne ondan vaz geçerim dne de ondan
Kariyer degil kucuk bir meslegim olsada olur ama bebek bu tadi hicbir iş veremez
Kariyer daha önemli bence kariyerin olmadıktan sonra istediğin kadar bebek yap bir fayda vermez önce kariyeri hallet en sonra bebek yapcan doyasıya
Hayatımı doğurduğum çocuğa heba etmeden önce ve yapamadığım şeylerin pişmanlığını duymaktansa kariyer yaparım daha iyi
BEBEĞİN KARİYERİ DAHA ÖNEMLİ !!
Kariyer tabiki! Senin kariyerli olman bebegin icinde cok onemli
ilk kariyer cnku bebegıme ıyı bı gelecek saglamm gerek
Kariyer derim çünkü kariyeri olan insan biraz da saygın o
Kariyeri ne yapaçaksn bebeğin olsa ona sonsıza dek bakaçaksn okutacakssın seveceksin kariyer n zmna kdr sürecek bebeğin olsa hayatun tatlanır
En iyi kariyerim iyi bir evlat yetiştirmek olurdu heralde inş öylede olur
Bence kariyer kendi gelecehini garantiye al ve bebehininkinide sonra bebek yaparsın ilk kariyerini yapıp iyi yerlere gelmek daha önemlii tabikii :)
Kesinlikle kariyer ee cunku elde avucta olamdiktan sonra cocuga neyle bakacan haksizmiyim
Kariyer.. Çünkü o çocuk için birikim yapmam gerekir
artık kariyerin yoksa bir hiçsin erkeklerde maaşlı hatun istiyor anca aşık olacak
herkesi mutlu eden hayatta tatmin eden şeyler var. bence kariyer başarı daha önemli
Önce bebek , çünkü çocuğun için çalışmalısın önce bebek sonra karıyer...
Bebegime daha iyi bir hayat sunmak için güzel bir kariyer:)