AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Sevgilin arka lisans olsaydı daha iyi olurdu ama önemli olan aşkınız
hayata bakışın ufkun gayretin kendine ait başarıların vsvs önemli okuldansa
Yok artık sonuç olarak ikinizde üniversite mezunusunuz.
İlişkiler arasında statü önemli olmaması lazım
Şu zihniyeti bırakın artık. Diploma statü belirlemez.
Allah dert vermemişki bunu dert edinmiş garibim 😂😂😂😂
Erkeğin statüsünün kadından üstün olması aslında iyidir ama adamın mütevazi olması gerekir çünkü kadınlar erkeklerden daha üstün olduğunda erkeklerde aşağılık kompleksi baş gösterir bu da ilişkiyi zedeler yani doğru yoldasınız
Sanırsın profesör olmuş. Liseyi 6 yıl okumussun say.
Türkiye'de üniversiteler diplomalı cahil yetiştiriyor, o yüzden doktora bile yapsa farketmez. Önemli olan zihniyet ve kafa yapılarının benzer olması, özellikle kibirli bir insan olmamasına dikkat et yeter.
erkeğin daha başarılı olması sorun degildir. Aksi olursa sıkıntı olur. Mutluluklar dilerim size :)
tam tersi olsaydı yürümezdi ama böylesi avantaj bile
Lisansa tamamlaycağım
Biriniz kral diğeriniz kraliçemisiniz? Abartma bence lisans ile önlisans arasındaki fark 2 yıl eksiklik.
Abla değer versin istersen garson ol.. kendi ayaklarının üzerinde durabilicek bir imkaninda varsa işinde bu yeterli statü ne kelime sonuçta hayatını birlikte geçireceğin bir insan o.
Kız delirme üstelik erkekler biraz statü olarak üstte olmayı seviyor benim izlenimim.
OOOHAHAAAAAAA baya fark var kanka ayrıl bence * seni
abla sen ne diyon ya ben lisans mezunuyum çocuk ise sanayici ama hala kabul ediyorum
Ne olacak ya tabiki de olmaz, okumamış desen yine bir nebze düşünürdüm
Böyle şeyler takıntı yapmaya değmez DGS'ye gir lisansa tamamla
herseye takılırsan o evlılık basından olmaz zaten
Kişiden kişiye değişir benim esim doktora mezunu ben lisans
Ben lise mezunu bile alirim valla yeterki guzel ve yasi kucuk olsun herseyi yapardim parsaysa para çabaysa çaba ama nerderrr kiz bulmam imkansiz şansiz olursan hayatin böylr geçer iştrrr
Sapık pedofilimisin aaqq
Reşit bir kız ile birlikte olmanın nesi pedofili... pedofili tanimini tekrar okumanı öneririm yasim daha 30 lu yaslar gayet 20 li yaslarda kizlar birlikte olabilirim
32 yaşında birinin yeni reşit olmuş vücudu daha yeni olgunlasmaya başlamış bir kadının 12 yaş fark ile ilişki yaşaması kesinlikle pedofililik ve sapıklıktır 3/4 ya da 5 yaşdan bahsetmiyoruz 12 yaş ne demek? bu berbat zihniyetin yüzünden zaten bu zamana kadar da istediğin bir kız bulamamışsın piyasada böyle olanlarda paraya bakan başka bir şey ile alınan kişiler (pedofili sadece reşit olmayan anlamına gelmiyor ayrıca )
Tamam bana bunu resmi bir kaynakta göster bakayım. Bu senin yorumun sadece.. Ayrıca bu yorumlarla atılan ifadeler suçta teşkil edebilir bencr dikkatli ol benim için sorun değil ama hem ünlülerde hende ünsüz zenginlerde yaş farkları 40 ı bulan evlilikler var gayette mutlular ben kız bulamadım demedim istediğim kriterlerde birini bulamadim dedim
Ünlüler camiası ile normal sosyal yaşantıyı kıyaslamak aşırı komik çünkü onların çoğunluğu pr çalışması bence sen com daddy içerikli videolar izliyorsun onları azalt hayal dünyasındasın çünkü
Peki gorduğumuz sıradan insanlarin evliliklerini ne yapalım yaş farki olann20 yas daha yeni kiz kucuk yakinim evlendi 40 a 20
Sen aşk diye bir şey bilmiyor musun
Kendimden 20 yaş büyük birisine o gözle bakıp aşık olacak kadar ezik ve aciz değilim e yani evlenenler var diye yanlış olan seni doğru mu kabul edelim (hani demek istediğim yapan kişiler var diye yanlış bir şeyi doğru gibi savunmak slklık)
Bunun yanlis olmasi senin kafa yapinfa bence hocasına aşık olan var aşkya sınır yoktur bunu unutma
Sanangore yanlis olan baskasina doğrudur
Böyle şeyleri erkeklerin sorun ettiğini sanmıyorum. Biz kadınlar abartıyoruz..
Düsünüyorsan evet sen cevabını vermissin ne desek bos
Hahaha yok artıkkk üni mezunu insanlar ilk okul terk insanlarla evleniyo bu sıkıntı mı sence?
Neden olsun ki bir birinizi seviyorsanız hiç bir şey önemi yok.
Okul okumakla statü mü artıyormuş. İlk defa duyuyorum.
Sanki icat çıkıyor üniversitelerden altı üstü maaşlı çalışan olucaksınız ikinizde
Sanki biri doktora falan yapmış diğerinde lise mezunu gibi olum çok bir fark yok 😂😂 Hadi meslek açısından falan desen onu da anlarım atıyorum biriniz doktor diğerinde ne bilim büro asistanlığı gibi falan olsa tamam yani
Önlisans maaşları ve onların maaşı hemen hemen aynı ne fark eder ki. Ayrıca belki sen iş buldun o bulamadı
Saçmalıyorsun şu an. Bu kadar büyük bir ayrım olduğunu düşünüyorsan kafa olarak statü farkınız var şu an evet
annem ilkokul babam lisans mezunu 25 yillik evliler ve çok mutlular😂😂belki o zamanin sartlari oyleydi simdi farkli diyebilirsiniz ama bence sorun olmaz ya
Oo baban ne mezunu:)
sinif ogretmenligi
Ne güzel, bende öğretmen olmak istiyorum ama yaşım geçti artık..
Ben yuksek lisans mezunuum yuksek muhendisim bi onceki sevgilimde o lisans mezunuydu olur niye olmasinki
Saçmalama ayrıca erkek bence daima bir tık önde olmalı
Bazen lise mezunu üni mezununundan daha bilgili ve kendini geliştirmiş olabilir. Bu kişiye bağlı.
Ona bakıyosan evlenme sevgili bile olma statüsü düşük adamla😂 rezilsiniz ya..
Önemli olan bu değil ayrıca önlisans mezunları daha çabuk iş buluyor
Yok bee o kadar da bişey olmaz ünıveriste lise belki olabilirde bu olmaz
ya ruh ruhla uyuştuktan sonra gerisii hiç hiç önemli değil bence
Gerçekten aşk varsa bunlar niye önemli olsun. Mantıklı bir şeyler yaşamak isteyen sadece böyle farklılıkları umursar. Gerçek sevgi böyle şeylere takılmaz
Statü farkı karşı tarafı rahatsız etmiyorsa düşünülecek bir konu değil
Düşnmeye ayıracağın vakitle iki yıl tamamla lisansa
erkeğin zaten statü olarak üstün olması lazım
Acayip hem de ne demezsin
sanki filozof fjjdjdkrfj garipsiniz
Çok fazla aynı dengesizliği kendimde de görüyorum
Biriniz profesör olacak olmaz o iş
Zaten erkeğin statüsünün yüksek olması gerekiyor
Yok gayet iyi ve ideal
Küçük detaylara takılma
Gayet makul bir ilişki ne var bunda
Bı şey olmaz. Lisansta da bı nane yok ki
Ne statüsu ya sende amma eziksin sen gbiler lisans okusada ayni olur sanki bana beyin cerrahı
Başka şeyler düşün bence.
Evet olur derhal ayrılın 🤣
Hic. olmaz cok farkımi var aralarinda
Xjskfjkdjencldmsşdmeldl hayır tabiikide
Arkalisans değilsen sorun yok
Ne biçim sevgi bu ne fark eder ki
Çok dert ediyorsan lisansa çevir 😂
Neden öyle bir şey olsun ki?