2 çocukla üniversitede grafik okuyabilir miyim, içimde ukte kaldı. Başarabilir miyim sizce?

24 yaşındayım. Bazı nedenlerden dolayı 19 yaşında evlendim. Çocuk olunca da üniversiteyi bıraktım açığa geçtim ama bölümü ite kaka bitiriyorum ve hiç benlik değil. Çocuklarımın biri 3 biri 1.5 yaşında şimdi ve ben hayata geç kalmış hissediyorum yaşımın da sebebiyle. Bu nedenle üniversiteye dönmeye karar verdim çocuklarım okulun başlayacağı yıl kreşte olacaklar. Okul zaten öyle uzun sürmüyor eşim de destekçi ama olur mu yapabilir miyim diye kendi kendimi yiyorum. Potansiyelim ve isteğim var ve tüm ömrümü evde oturup çocuk bakarak geçirebilecek biri değilim ama yine de içim nasıl yapacağımla olur mu olmaz mı diye emin değil. Grafik ya da animasyon okumak istiyorum bu arada çok da yetenekliyim hayal gücüm de yerinde ve bunu harcamak istemiyorum. Grafiği evet kursta da okuyabilirim ama bana kalırsa üniversite aynı zamanda bir kültür ve insana bir çok şey de kazandırır ve bir de içimde ukte kaldı okumak o yüzden dönmek istiyorum ama işte kaybedecek daha fazla zamanım yok. Sanatın ülkemizde değer görmemesi beni düşündürüyor ama bende de potansiyel bu ve hani teknik bir iş yapamam. Kafam karışık anlayacağınız.

2 çocukla üniversitede grafik okuyabilir miyim, içimde ukte kaldı. Başarabilir miyim sizce?