Her dersten kesiliyorum üstümde bi büyü mü var acaba?

Merhaba ben dis hekimligi 2. Sınıf öğrencisiyim azerbaycanda puansız okuyorum bir puan alarak değil para ödeyerek geldiğimi belirtmek istedim. Kendimi hiç başarılı hissedemiyorum 1. Sınıfta derslerden 3 tanesinden kopya çektiğim ve yakalattigim için kesildim 1 tanesinden bilgisizligim için kesildim ha diğerlerinden de pek bi bilgim yoktu açıkçası ilk yılın günahı olmaz diyerek ikinci yıla başladım çok iyi tempoyla başladığımı düşündüm ki 2 siniv olduk ikisinden de kaldım bizim okulda sınavlardan kalınca her dönem 2 tane telafi sınavına girme hakkın var 2500 civari 2 sınav para yatırman gerekiyo geçen yıldan da kaldığım dersler var daha onları halletmeden yenileri eklendi babam geçen yılı ödeyeceğini soyledi ve ben söz verdim bir daha dersten kalmayacağıma ama tekrardan kesildim ve 2 sınav olmuşken ikisinden de çalışmıştım ama kesildim kendimi canımsın gibi hissediyorum çok kötüyüm gercekten ne yapacağımı bilmiyorum ve şu an sınav ayındayım diğer sınavlara bu psikolojiyle nasil gircegimi bilmiyorum birinden daha kesilirsm çok kötü aptal hissederim ne olur yardımcı olun bu arada babama kesilmedigimi söyledim
Her dersten kesiliyorum üstümde bi büyü mü var acaba?