Güncellemeler
+1 yıl
Yav arkadaş ben de büyüye bağlamam ilk defa böyle bir düşünceye kapıldım.2021 yılında mezun oldum ve birdaha mezuna kaldım hazırlık okudum hazırlıkta kaldım şimdi hazırlıktayım ve geçmem gerek derslerim fena değil ama travma yaşıyorum resmen şu an 21 yaşındayım sanki her şey geç gibi geliyor bölüme bile geçemedim daha
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Buna sen bile bilirisin varsa ilaki belirtilerine vardir
Nasıl yani
yani baya istek at bana
Dayı ne alaka ya 😂😂😂😂
Yav bi git işine bizim derdimiz ne sen ne diyorsun
Ben diyorum ki bu işi bilen biri olarak ilaki belirtileri vardır burdan şimdi sana ne diyeyim yardım istedin yardım etmeye çalışıyorum
On yargili olmak iyi değildir
Tamam abi manipülasyon yapma amacını herkes biliyor 😂
Büyü varsa öğrenmek kolay bozmak da aynı şekilde kolay
Her insanın anlama düşünme başarma şekli farklıdır. Belkide yanlış bir bolumdesin. Zevk almadigin için başarılı olamıyorsun farkında değilsindir
Bölüme geçersem bunu düşüneceğim
Sorun da o. hazırlıktayım
Hangi bölüm okuyorsunuz eğer sorun olmazsa söyler misiniz.
İnglizce psikoloji
Çok güzel bölümün var ve oldukça zor kafana takma bu kadar. Ben sana öyle örnekler veririm ki PDR ile alakalı haline sukredersin.
Doğru diyorsun güncellemeyi okur musun daha iyi anlayacaksın
Yaşımın çok geç olduğunu düşünüyorum bazı arkadaşlarım Türkçe psikoloji okuyarak bölümü bitirdi ve ben hala hazırlıktayım bu sene geçmem gerek artık bölüme
Okudum. Ben her yönüyle değerlendirmek isterim aslında. Sen bölümün basindasin ben tecrübelerim ile destek olmak istedim sana. Bence sadece bölümle alakalı değil sorunun. Normal hayatında seni çok etkiliyor. Derslere odaklanmakta sorun yaşıyor gibisin.
Aslında hayatımda bir sorun yok çok şükür her şeyim yerli yerinde
Ama dersler konusunda çok titizim
Vaktiniz var mı acaba. Uykunuz ya da daha ayrıntılı konuşalım. Olmadı ingilizce destek konusunda size yardım edeyim.
Ve hemen bir işe girmek istiyorum çok sıkıldım okul okumaktan
Aslında yarın sınavım var o yüzden kusura bakmayın
Sen okulunu bitir inşallah iş kapısı zaten hemen açılır bölümünün önü çok açık.
İngşlizce konusunda bir sorunum yok b2 seviyesindeyim de işte başarısızlık beni üzüyor
Çok teşekkür ederim çok motive ettiniz beni
Yok estağfurullah ben özür dilerim sizden böyle bir vakitte zamanınızı aldım. Yine de durumunuzu beğeniyorum beni bilin en azindan daha sonra inşallah dinlerim sizi.
Özür dilemenizi gerektirecek bir durum yok, kendinize iyi bakın sizin de yolunuz açık olsun
Rica ederim ne demek ben bu uygulamayı bunun için kullanıyorum. Birileri kendini iyi hissetsin istiyorum. İnşallah yarınki sinavinizda güzel geçer dua edeceğim.
Teşekkür ederim ☺️
Evet bugün Kadir gecesi olabilir çok teşekkür ederim dualarınızda eksik etmeyin
Vaktinizi çok almak istemiyorum ama hangi üniversitedesiniz
Her şeyi büyüye bağlamanız beni yiyip bitiriyor.
Aradığım yorum 😂😂😂
Ben de böyle düşünmüyordum ama artık böyle düşünmeye başladım ya bak 21 yaşındayım kimse kimsenin derdini zaten anlayamaz 2021 yılında mezun oldum sonra mezuna kaldım iyi bir puan tutturamadıgım için sonra psikoloji geldi ben hazırlıkta okudum çünkü imgşlizce istedim neyse hazırlıkta kaldım tek ben değil bir sürü öğrenci çünkü yeni okuldu sonra başka okula yatay geçiş yaptım şu an hazırlıktayım yani bu sene geçmem lazım bölüme geçmem gerekiyor kafayı üşümeyeceğim her şeyde başarısızm ya
Sana tek tavsiyem hiç bir sınavını kimseye anlatma
İşte başta öyle hatalar yaptım milletin gözü var maalesef inşallah gözleri çıkar
Evet hadisi şerif var bu konuyla alakalı kesinlikle ve kesinlikle hiç bir şeyini kimseye anlatma ha bide rüyalarını sakın ha sakın önüne gelene tabir ettirme
Evet biliyorum nazar bu mezara kadar götürür
Artık sessizleşeceğim inşallah
Aynen öyle
Çalışıyor musun derslerine
Evet çalışıyorum
Ozaman yanlış çalışıyorsundur çalışan kim olursa olsun karşılık alır
boş ver bende öyleyim