Yoksa onlar mı ararlar. Şu an 2. Günümdeyim arayan yok
Ve ceza yazarlar mı bana. Raporu doktor insan kaynakları müdürüme verdi. O beni hastaneye götürdü
Yoksa onlar mı ararlar. Şu an 2. Günümdeyim arayan yok
Ve ceza yazarlar mı bana. Raporu doktor insan kaynakları müdürüme verdi. O beni hastaneye götürdü
Merhaba, şu an için bence bir şey yapmanıza gerek yok. Biri size gelip bir şey sorarsa veya ararsa gerekeni yaparsınız diye düşünüyorum. Beklemede kalın şimdilik. Geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim.
Cevap
7Cevap
Doktor adlı rapor düzenlemiştir. Karakoldan ararlar ifade için şikayetçi olmicaksan takılma evrakla halleder belki
bağlı bulunduğun karakola gidip şikayetçi olmadınsa ki anladığım kadarıyla olmamissin herhangi bir ifade vermene gerek yok
İfadeyi hastane polisi alıyor zaten.. almadılarsa gitme boş ver uğraşmaya değmez
Geçmiş olsun. İş kazası olarak doktor adlı giriş yaptıysa sizi zaten ararlar. Beklemede kalin
Olay savcılığa intikal etmediyse sizi kimse çağırmaz.
Doktor biz hastaneden çıkarken insan kaynaklaro müdürüme dediki "ifade vermeye götürürsün" dedi. Ama o duymadı
İşyerinden şikayetçi olmak istiyor musunuz?
Hayır
Özelden yazar mısın?
Gizlidesin yazamam o yüzden. Bi de bi şey dicem
Evdekiler diyorki rapor almalıymışım fabrikadan sgkkdan ceza yermişim öyle bi şey var mı
SGK dan ceza yemezsin. Rapor al tabi. Raporsuz devamsızlık yapma.
Raporların hepsi insan kaynakları müdürümde
O zaman sıkıntı olmaz.
Ben staj yaparken arayıp cagirmislardi parmağim makinaya girmişti hafif şişti 17 yaşındaydım ama
Doktor adlı rapor duzenlediyse karakoldan ararlar ifade vermek için
Niye ceza yemek istiyorsun ki
Ceza yemek isteyen yok nerenle okuyosun
hiçbir şey olmaz
Savcı çağırır seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?