Netlerim anlık olarak
TYT:
türkçe 22d 10y
tyt s bilgiler 13d 7y
tyt mat 5d 0y
tyt fen 5d 1y
AYT:
yok
Netlerim anlık olarak
TYT:
türkçe 22d 10y
tyt s bilgiler 13d 7y
tyt mat 5d 0y
tyt fen 5d 1y
AYT:
yok
5 Ayda biter de ne derece odaklanırsın ne derece verimli olur bilemem ek olarak 150 bin sıralamalı bölüm kazanmak istiyorsan halledersin ancak hedefin yüksekse atıyorum sayısaldan ilk 50 bin eşit ağırlıktan ilk 20 bin vs şeyler düşünüyorsan yetmeyebilir bu süre.
Cevap
3Cevap
Biter bence
Kişiye bağlı. Hem evet hem hayır. Kendini bilen, âşan ve 0 olmayan birisi çok iyi derece yapabilir.
Sadece başla.
Hedefin yoksa hedef belirle. Hedefinin isterlerini, gerekliliklerini araştır. Şu anki konumuna ve ulaşmak istediğin seviye arasında bir kıyaslama yap. Kendine buna göre bir çalışma programı yap.
Hangi dersi ne kadar çalışacagın, ders saatlerin, günlük calısma saatin, tekrar/test/deneme düzenin vs. bunlar tamamen sana kalmış.
Eksiklerine göre iyi bir program oluştur.
Youtube videolorı, internetteki yazilar ve chat gpt'den yardım alabilirsin bu konuda
Kişinin azmine bağlı. Düzenli olarak çalış çok soru çöz.
Tyt ayt full bitirmek istiyorsan fizik biyoloji kimyayı ayırma. Fen kısmı ilk ve son konular hep bağlantılı konuları sırala bağdaştır öyle çalış. İleri matematik ve geoyu bir çalış. Her gün paragraf ve problem coz aksatmadan. Hergun matematik çalış ama fen çalışma kafan patlar. Haaa bunları yapamiyorsanda geçmiş olsun artık gelişigüzel çöz.
Geçen sene su zamanlarda senden beterdim şu an dış hekimliği okuyorum
Bende bu durumdayim yattim hep ama biraz temelim var tyt ayt birlikte mi calisacaksın
Yazarmisin program oluşturamadım
TYT evette AYT olmaz bence
Bu zekayla bir şey olmaz
Ben gayet zekiyim gelipte beş ayda ayt tyt biter sormuyirun
Ne sacmaliyon o. j
Biter.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?