Temelim var geçen seneden
Bitmez
Biter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biter biter ben TYT yi günlük paragraf ve haftalık denemelerle yürütüyorum. AYT konu çalışmalarım devam ediyor. Haziran da sadece deneme çözebilirsem inşaAllah güzel sonuçlar alacağız☺
Ben tytden 90 net yapıyorum aslında sadece ayt kaldiz gecen ayt denemesi çözdüm 13 net geldi ya , çok korkuyorum
Hadi ya benim de ayt şimdilik en fazla 30 bilgi eksiğimiz var demek ki konu çalışmak lazım her ay iki derse zaman ayırsak güzel olur ben öyle yapıyorum.
Sen aytden kaç hedefliyorsun?
50-60 galiba, sözelciyim ben okul öncesi istiyorum
Ben sayısalim isim fena zor
Asıl sizin kolay be, bir formülle 5 soru dersen ohoo bizimki hepsi ezber
Hiç öyle değil karşılaştırma bile. Rekabet fazla konular zor , biliyorsundur herhalde ya 😂
He boş ver hedef falan kolayından para kazanacağın bir bölüm olsun kariyer sonra da yapılır. Bıktım çalışmaktan
O iş geçti önce meslek lisesine gitmem lazımdı, artık üni okumak zorundayım
Pişmanlık:/ evet bende de var hayırlısı olsun bakalım
Amin
Ne istediğine bağlı olarak değişir. Hedefin yüksekse bitmez.
40 bin
O zaman burada vaktini harcama. Düşünmeyi bırak, çok az zamanın kalmış iyi değerlendir. Buraya soru yazmayı geç, nefes bile alma. Artık herkes çok çalışıyor. Konu çalışmıyor bile hatta bu dönemlerde. Senin daha konun var. Konularını bitirip süreyle sınav çözmen lazım. bir şey sorulduğunda hızlıca cevaplaman lazım. Bunlar konuyu yarım bilerek olmuyor. Evde çözdüğün gibi de olmuyor gerçek sınav. Karamsar yazdım sanıyorsan yanılıyorsun. Rakibin çok var. Çok konun kaldıysa üzülebilirsin. Hedefin sana ortalama geliyorsa da yanılıyorsun. Eskiden 40k yapmak kolaydı, şu an o netlerde yığılma oluyor. Sen 40k deyip 10k gibi çalışmalısın. Bitmesi zor. Başarılar dilerim söylediklerimi dikkate al.
Teşekkür ederjm hedefim fazlası ile zor geliyor. Benim ayt bomboş şu an ama geçen seneden temelim var şöyle söyleyim. Geçen sene 100 bin yapmıştım. bilemiyorum 40 bin imkansiz gibi ama zorlayacagim bakalım
Evet çok konum kaldı, organik limit türev integral bitki biyolojisi sistemler ohhoo battik
Ben sana doğruları söyleyeyim, Ayt'siz 40 bin imkansız. Tabii giren rakiplere göre her sene sınavın sıralaması da değişiyor. Kolay olursa yığılma olur 10 beklersin 70 gelir. Zor olursa 70 beklersin 10 gelir. Şansına da bağlı. Sınav anına hele.. Ama şu bir gerçek ki aytsiz olmaz. Yaptığın netleri yazıp yks sıralamanı ölç google'dan doğru sonuç vermez ama çok uzak sonuç da vermez. Ona göre davran yol haritası çiz. Erkenden kalk her gün konu çalış sonra testlerini bitir bir an önce denemeye geç. 100 binden 40 bin imkansız değil. Ama 100 binken yine 100 bin de yapabilirsin onu da düşün. Ayt konu gibi gelebilir sana ama sınavda farkında olmadan soruları yorumlarken bulursun kendini. Full ezberle alakası yok çok çok iyi bilmen lazım hatta seni ayt öne taşır öyle diyeyim. Kendine 40 binden 100 bine kadar gidebileceğin üniversite ve bölümleri sırala. O zaman strese girmezsin. Ama tek alternatifin olursa bu sıkışık döneminde anlayamazsın bile stresten. İçini rahat tut ve çok çalış gerisi şans.
Lti çok kolaydır, sadece lti olarak gelmez çoğu zaman. Test kitabındaki gibi çıkmaz yani. Hemen anlayıp üstüne onun diğer konularla birleştirilmiş zor testlerini çöz özellikle grafik, geometri, trigonometri, fonksiyon. Sistemlerin akılda kalması çok zor sürekli tekrar et çünkü çok karışık mutlaka şekil çiz iyice anla. Bitki biyolojisinin de yorumlama soruları çok önemli. Ama en önemlisi tabiiki ayt matematiğin geometrili hali.. Sırf matematik de yetmeyebilir. Bir de toplam fen netin. Bir iki eksik biyoloji konusundan bir şey olmaz ama matematikte olur.
Geometri çok rezalet, onun için ayrı bir çalışma yapacağım. Limit türev integral de limit bitti apotemi den çözüyorum, türev integral 0 , ama şöyle bir şey var Haklısın ayt ben ileri taşıyacak olan. Ama çalışırsam en azından 40 bin alamaz mıyım ya? Nefes almadan deli gibi çalışacam. Hiç bilmiyorum m bak o organik bitki türev, sistemler limit hepsini geçen sene bitirmiştim. Hatta iyi neyler yaptım aytden konular kalkmasina rağmen bu sene öğrenmesi çok daha kolay olmaz mı? Bilmiyorum çok iyi temelim var. Zorlasam ne kadar olur bilmiyorum , aslında hakoisin bu işle çok tehlikeli ama ne bileyim ya. Çok istiyorum ve bu sene istiyorum
Şunu da söyleyeyim hep çoooook uzun olan konuların kalmış kısalar bitmiş. Gerçekten 40k istiyorsan daha fazla zaman harcama başarılar tekrardan cidden zamanını alacaklar.
Türev integral daha uzun evet. Basım belada. Hayırlısı ne kadar yaparım bilemiyorum. Umarım olur, sağol
Geçen sene öğrendiğin şey hemen akılda kalsaydı şimdi bu kadar endişelenmezdin kolayca hatırlarsın ama ben sana sağlam olmalı diyorum. Önemli olan çabucak hatırlaman değil ki eleyici soruları yapman. Ben geometri yapamadığım için çok pişmanım. Beni hedefime 30 soruluk mat testi götüremedi. Hiç imkansız değil ama yorul sonra mutlu olursun zaten.
Geçen sene ayt matematikten 31,5 net yapmıştım sanırım 25 de fen yapmıştım. aslinds iyiydi de ne biliyim ya. Hayırlısı sen geçen sene ne yaptın?
Geometri cevaplayamadım. 28 matematik 34 fen yaptım. 54k geldi. Benim tytm kötüydü bu arada çok panik oldum, uyanamadım, seslere çok takıldım. 20k istiyordum. Zaten eskiden yapsaydım bu neti olurdu muhtemelen ama şans işte. Sana doğruları söylemek istedim beni herkes motive etti çünkü. Kötü falan yapmamışsın neye inanırsan o başına gelir hayırlısı olsun.
İstemediğin bir üniversitede okuma duygusunu deneyimledim. İnsan istemeyince gerçekten istemiyor. Bir daha da hayat fırsatlar sunmuyor önüne. Yaşın geçiyor. Fırsatın varken her şeyi boşver sadece kendini düşün
Zaten mezuna kaldım bu sene son senem. Vallaha motive etsen iyi olurdu ama gerçekler kötü , ne yapalım. 40 bine girmek imkansıza yakın gibi. Ama elimden geleni yapılan ya. Sınırları zorlayacagim. İstediğimi almak istiyorum imkansız da olsa, imkansızı başarmaya çalışacam. İyi günler
Bu sene ne olursa olsun razı olacagim galiba
Bilerek böyle söyledim. Şimdi gelecek kaygısı çekmekle fakültede çekmek bir olmuyor. Net ol kendine realist ol yapacağım de yap. Güzel sözler duymaya değil realiteye ihtiyacın var. Şu an olmaz dediğin şey olduğunda kuş gibi hafiflersin 3 ay sonra istediğin nete ulaştığında. Yaşın geçince aynı umutlara kapılamayıp gelecek kaygısı çekiyorsun tekrardan yks çalışasın olmuyor hiç. Sen sen ol tuttuğunu kopar başar. Allah yardım etsin.
Asla böyle deme. Daha zamanın varken gözünü aç sabaha kadar çalış gerekirse. Ama mola da ver çok yüklenme kendine. Mesleğin konusunda kendine net ol ki kendini gaza getir öyle çalış
Çok teşekkür ederim inşallah , sagol Yorumun icim
Temel varsa çok kısa bir tekrar ve bol soru çözümüyle kolaylıkla biter.
Umarım
Bir de inanırsan biticek.
Sağol tyt iyi zaten 90 net falan yapıyorum ayt önemli olan, aytden 13 net yaptım 😩
Telaş yapma zamanla artıcak zaten ben eminim.
Deli gibi caliscam olursa olur hayırlısı , sağol moral verdiğin için
Ne demek başarılar.
Milyonlarca yürek, akıllarda tek bir soru :')
:) hepimiz aynıyız ne tüm rakipler Allah sonumuzu hayretsin
Evet.
Sağol :)
Başarılar.
Ümidini asla kaybetme
Sağol kaybetmicem :)
Umarım sınavın çok iyi geçer görüşürüz
Teşekkür ederim görüşürüz :d
Verim alarak çalışırsan biter neden bitmesin
İnşallah ya
Halledersin ama saat arttirman lazım
Haklısın tyt den 90 net yapıyorum ayt ye başlamadım daha sayısalım , biraz korkuyorum açıkçası tek yapabildiğim tyt
Şu an ayt hiç yok , limit türev integral